Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени је 2. епизода Westworld-а благо разочарење у односу на прву 😀 мислим искрено тога сам се делом и плашио, да ће прва намерно бити "вау" јер је пилот и треба да навуче гледаоце, а да ће са другом да оборе темпо.

Ta druga epizoda je originalno trebala biti prva, jer ova dvojica što su došli će biti glavni likovi nadalje. Vuče na film pomalo sa tom dvojicom 😉. Najveća fora bi bila da ispadne da je

Man in Black u stvari HOST, kao varijacija Brinera. Videli ste da čak i ostali hostovi izađu iz svoje uloge kada sa njim pričaju (ono dete i indijanac).

Voleo bih da sam uzbudjen oko neke serije kao Jaza oko ovih superherojskih.
I 20% toga pa bi ja bio zadovoljan 🙂

Black Mirror - hmm, Charlie Brooker je pravio, ovo moram da probam, mada osecam vec da ce baciti u depresiju 😀 (takav je njegov humor, a i sam opis kaze 😉). Tnx za predlog!

Poslednja izmena:
@vladimirdowla

Mislim da ce pozajmiti foru iz Futureworlda i da ce da kloniraju Harisa tj da ce preuzeti mantil Brinera... Mada uzeci u obzir da je par puta smaknut (kao u filmu), mozda ce (i najvise tipujem) "Cyclops" aka Tedy da preuzme rolu revolverasa u crnom...

Mada ko zna... Mozda bude neki f-ed up plot twist i sve ode u k**** sa teorijama, jer se i onako serija "labavo" pridrzava filma... A i realno vec i jeste jer su Hostovi fakat protagonisti dok se Haris na njima izivljava od starta serije... Tako da to sto je on za sada "revolveras u crnom" je mozda samo navlakusa za ono sto tek dolazi... 🙂

I opet mislim da je fora na tome da se odrzi iluzija ko je "real" a ko je "host", tako da ce i tu da padnu jos par iznenadjenja u narednim epizodama...

Poslednja izmena:
Ta druga epizoda je originalno trebala biti prva, jer ova dvojica što su došli će biti glavni likovi nadalje. Vuče na film pomalo sa tom dvojicom 😉. Najveća fora bi bila da ispadne da je

Man in Black u stvari HOST, kao varijacija Brinera. Videli ste da čak i ostali hostovi izađu iz svoje uloge kada sa njim pričaju (ono dete i indijanac).

Podseca on na Jula to je vidljivo, ali je ipak covek a ne robot, videcemo dokle ce doci sa tim pronalaskom lavirinta i sta ce tu otkriti.

Nadam se da porodica Nolan nece preterati sa nekom mindfuck pricom jer to ume da bude zamorno za gledanje.
Revolveraš u crnom je
pandur

Kakav pandur?

Kakav pandur?

pandur angažovan od strane Delos Korporacije da zaustavi zlog naučnika (Hopkinsa) u svojim zlim namerama... naravno zlim namerama za korporaciju.

Korporacija je njega tu ubacila još odavno, odma posle incidenta pre 30god, u slučaju da se nešto slično ne ponovi i da može odma da reaguje, ali mu se zadatak vremenom promenio. Možda je vremenom i malo 'pukao', to ćemo još da vidimo...
Neki u obezbeđenju znaju za njega pa ga zato puštaju da divlja.

Poslednja izmena:
Obe epizode WW su mi fenomenalne

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Teorijama za WW mislim da nema granice, najbolje je opustiti se i uzivati 🙂

@Uruk oklen ti informacije? licno misljenje ili neko stivo?

Koliko filmova ima? WW i FW ili ima jos? Jel neko gledao Beyond Westworld ?

Ta verzija je zasnovana na Majkl Kričtonovoj priči, znači Beyond Westworld. Neki delovi su i moje lično mišljenje tako da i ne mora da bude sve tačno. 😀

Poslednja izmena:
Beyond WW je serija od 5 epizoda.. deluje zanimljivo.

Sent from my D6603

Kaže tamo gore na linku da je otkazana posle treće. Majkl Kričtona potpisuju i u ovoj verziji.

Michael Crichton
Jonathan Nolan ... (story by) &
Lisa Joy Nolan ... (story by) (as Lisa Joy) and
Michael Crichton ... (story by)
Sve su to nagađanja. Nadam se samo da neće mnogo daviti radnju oko toga ko je čovek a ko ne.

Poslednja izmena:
pandur angažovan od strane Delos Korporacije da zaustavi zlog naučnika (Hopkinsa) u svojim zlim namerama... naravno zlim namerama za korporaciju.

Korporacija je njega tu ubacila još odavno, odma posle incidenta pre 30god, u slučaju da se nešto slično ne ponovi i da može odma da reaguje, ali mu se zadatak vremenom promenio. Možda je vremenom i malo 'pukao', to ćemo još da vidimo...
Neki u obezbeđenju znaju za njega pa ga zato puštaju da divlja.

Ima smisla to što kažeš najviše zbog
one jedne rečenice koju izgovori onaj lik (šef obezbeđenja?) kad ga pitaju za MIB-a. On je tu da uočava obrazce i prodre duboko u tajne, ako ih ima. A ono kad sam kaže da je rođen tu u WW na neki način, može biti i preneseno značenje kao da mu je tek tu život dobio smisao ...

Počela 7. sezona Shameless US, koga zanima... odlična i dalje.

Zavrsih The Knick. Kakva sjajna serija, Klajv Oven objasnio kako se glumi.

Da li neko zna da li ce se snimati jos, cini mi se da je neko u temi pisao da verovatno nece?

Da li neko zna da li ce se snimati jos, cini mi se da je neko u temi pisao da verovatno nece?

Nakon završetka S02 se prvo pisalo da neće, pa da hoće, a onda su se skroz utišale svake vesti. Kad i ako se restartuje biće drugi period lokacija i sl.

Suzu pustim svaki put kada pomislim 😀. Jedna od retkih serija koja me je tako oduvala.

Iskreno, ja bih voleo da nema nastavka 😀 Zavrsili su na najbolji nacin.

Ash vs Evil Dead S2x02 😀 😀 😀 😀 😀

Ne pamtim kad sam se ovoliko i ovako glasno smejao ... Koji ludaci ***

Odlična serija Klajv Oven odličan, ali bih ja još dodao i ćerku Bona Voxa izrasla je u lepu devojku.

Soilent Green is People

Poslednja izmena:
Nisam, ali po tvojim rečima bi trebala baš da mi legne, pa rekoh da skinem.
Hvala ti 🙂

Nista, nadam se da ce ti se svideti.
Samo malo upozorenje, izgleda kao neki dokumentarac.. neka cudna forma, meni je bilo jako zanimljivo. Cisto da se ne iznenadis i razmisljas u sebi "wtf je ovo". 😀

WW razbio, druga epizoda mnogo bolja od prve. Biće ovde puno svega i svačega...
Za sada ovo pretenduje da bude serija godine.

Sent from my D6603

Velika pauza do 2. epizode, dok sam je trazio po netu, naletim na

Si gledao Ash-a? 😀
A zamisli ja sam rucao i gledao to, mada nisam gadljiv uopste, ali kontam da ce neko baciti peglu 100% 😀

Shameless - master class kao i uvek, prosla nedelja mi bila nekako prazna, jedva sam cekao drugu epizodu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno