Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko ne zna da je Pablo Escobar ubijen pre više od dve decenije? To je kao reći da je spoiler da se Hitler ubio i izgubio drugi svetski rat.
***, sada si mi pokvario knjigu o I Sv. ratu.
Kroz tvoj post o II saznao da je I rat završen.
U buduće molim za spoiler 🙂

@fain2daniel

Dalo se naslutiti jos u prvoj sezoni da ce zavrsiti sa njim uzeci u obzir da su u prvoj obradili 10-15 godina njegove aktivnosti i poprilicno preleteli i ispreskakali taj deo.

Inace svi koji su gledali Narcose hvale Patron del mal seriju u kojoj je dosta vernije prikazano Eskobarovo "putesestvije"... A i navodno je dosta verodostojnija od Netflixove verzije. problem je naci titlove.

Uopste se ne bunim sto su je/ga sasekli posle druge sezone jer su ovu drugu bespotrebno razvukli. Kako su prvu obradili, mogli su ladno i da je zavrse sa jos 5 epizoda jos prosle godine. U svakom slucaju i ovako je odlicno ispala i pored nekih rupa.

Wagner Moura je maestralno odigrao, kapa do poda. Mozes da bacis pogled na one linkove u prethodnim stranicama, cisto da vidis koliko se pripremao za ulogu.

Iskreno, cak se i radujem sto ce preci na druge kartele (po onome sto sam nasao na netu bice -> Cali pa onda na Mexico i El Chapo i/ili "Black Widow"). U ostalom, serija se i zove "Narcos" a ne Escobar.

Tako da za sve ostale preporucujem Escobar: Patron del Mal.
U tom slučaju neka nastave serijal u nedogled sto se mene tiče ovakva tematika je meni dobrodošla. [emoji3]

Sent from my D6603

Nisam završio drugu sezonu, ali mi deluje razvučeno i gore od prve, moglo je pet umesto deset. Druga stvar je što je serija poprilično slobodna sa činjenicama pa ima stvari koje nemaju veze sa životom. Ali dobro, nije ni za očuvati da bude dosledno. Samo me nervira zbog naracije koja treba da deluje kao da je svedočenje.

Ne znam da li neko gleda The Knick, ne pratim više temu. Ali me je veoma prijatno iznenadio kraj druge sezone. Koliko sam shvatio i kraj serije.

Završio The Night Of
Vrlo dobro 4+ od 5

2. Decembra 1993. 22 godine, skoro 23, jeste preko dve decenije.

Pablo Escobar sigurno nije ubijen pre više od dve decenije već je ubijen pre nešto više od decenije...
Nisam gledao Narcos ali sećam se dobro vesti o njegovoj smrti i gde sam se tada nalazio - a to je bilo nešto što je bilo u svim vestima.
2. Decembra 1993. 22 godine, skoro 23, jeste preko dve decenije.
Vreme leti, a naša sećanja su često nepouzdana 🙂

Odgledao prve dve epizode The night of, odlična.

"Yes, Minister" I "Yes Prime Minister"
Možda najbolja i najinteligentnija komedija koji sam gledao u životu.
Tiče se međusobne borbe birokratije, političara pa i samih građana i zašto se stvari nikad ne menjaju.
Evergreen serijal, za sva vremena!

Warning:
Za praćenje serije je potreban napredni engleski.

Sent from mTalk

Ne znam da li neko gleda The Knick, ne pratim više temu. Ali me je veoma prijatno iznenadio kraj druge sezone. Koliko sam shvatio i kraj serije.

Mene je oduševio. Žao mi je što se neće nastaviti, barem ne u ovom obliku i okruženju. Clive Owen u glavnoj ulozi i Steven Soderbergh kao režiser i sijaset drugih aktera produkcije su razvalili!

Međutim, iako sam prijatno iznenađen serijom, jedna je od retkih koju nemam snage odgledati ponovo. Nisam ja ipak navikao na takve eksplicitne scene.

Juče završih gledanje The Lizzie Borden Chronicles. Fina serijca. Kasno sam shvatio da sam prvo trebao odgledati film čiji je serija spin-off, ali nema veze, pogledaće se. Moja preporuka za seriju svakako.

Poslednja izmena:
Nisam završio drugu sezonu, ali mi deluje razvučeno i gore od prve, moglo je pet umesto deset. Druga stvar je što je serija poprilično slobodna sa činjenicama pa ima stvari koje nemaju veze sa životom. Ali dobro, nije ni za očuvati da bude dosledno. Samo me nervira zbog naracije koja treba da deluje kao da je svedočenje.

Hirurg je fantastična serija posebnu pažnju mi je privukla ćerka legendarnog Bona Voksa U2. Odigrala je sestru za medalju, zaljubio sam se u nju 🙂 Naravno i ostala ekipa je extra.

X files sta se desava oce li posle one mini sezone biti snimanja novih full sezona?!

Ima li nekih slicnih paranormalnosti za preporuku?

Ja suits 4. sezona. I iskreno serija me je smorila, previse razvucena prica, sta god da se desi u nekoj epizodi, na kraju te iste sve se nekako vrati u normalu pa sledeca epizoda krece od nule. A onda fazon 2 sezone kasnije, epizoda se nastavi na neku staru.

Tako da verujem da cu da zavrsim ovu 4. I da batalim seriju

Preporuka za neku seriju nalik Two and half man? Za opuštanje mozga

Nema.... do Kutchera je bila jedinstvena 🙁

Meni odgovara i Rules of Engagement, ali nije isti tip komedije.
Anger Management sa Charlie Sheen-om je mozda dobra za probu?

Odgledao sam Futuramu, South Park po 3x sve. Simpsonovi su mi smor. Volim nešto kratko opuštajuće pred spavanje. Ne znam više šta bi gledao.
Anger Management mi se nešto ne sviđa, gledao par puta na Foxu

Gledaj Californication. Nije komedija, ali je daleko zabavnije od sitkoma i slicnih zezancija...

Brickleberry, pominjan je ovde skorije.

Rick and Morty
Ko nije gledao, obavezno. Ovakva serija se ne vidja cesto.. 🙂

Poceo da gledam 2. sezonu Narcos, me gusta

Ja sam završio Narcos, druga sezona mi je gora od prve. Previše filera, bolje jedna sezona od 15 epizoda ili jedna ipo da je bila.

Ovo i nije spoiler, ali da ne bi neko se bunio staviću kao da jeste.
Takođe su ubili neke stvarne likove koji su i dalje živi. I nemam pojma šta im je to trebalo.

You're the Worst treca sezona - nije lose, klasicno bolesno mada malo vise mizantropski nego pre sto mi se i ne svidja toliko.

Narcos druga sezona razbila, bolja mi je od prve.. hijo de puta, come mierda mariki ☺️

Sent from my D6603

Ja sam završio Narcos, druga sezona mi je gora od prve. Previše filera, bolje jedna sezona od 15 epizoda ili jedna ipo da je bila.

Ovo i nije spoiler, ali da ne bi neko se bunio staviću kao da jeste.
Takođe su ubili neke stvarne likove koji su i dalje živi. I nemam pojma šta im je to trebalo.
Ih dobro si napisao, zamalo da pocnem da gledam...
Nego ima li nesto sto ce biti u fazonu Breaking Bed?!

Prso sam gledacu opet The Wire :-D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno