Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cim je iskocilo gledao sam ripove od TheRival koje su imale u sebi... Mozes da probas sa Shaanigovim ripovima, verovatno je i on izbacio ripove i trebaju da imaju u sebi titlove (mada mozda se i varam)

The Night Of - u nekim momentima sjajna, u nekim bas losa, negde razvucena, negde zbrzana i nedorecena. Mada to su detalji.
Ok serija sve u svemu.

The Bron/Broen.
Nije loša ova treća sezona toliko...barem mi se tako čini posle 5 odgledanih epizoda.
Odsustvo Martina ja nešto i nisam primetio ali jesam primetio i to mi za sada najviše smeta da su prve dve sezone bile mračnije.
Imale su mnogo jače izražen onaj "noir" osećaj,mnogo mračnije su bile i glavne i sporedne priče i likovi.
Ovde mi se za sada čini da sve suprotno od toga...

Mr. Robot 6ta epizoda.
Prvih 10 minuta sam oplakao pogotovo kada sam video Alfa 😀 a što se ostalog tiče drži mi pažnju serija i dalje što je retkost kada se radi o "sporijim" serijama

Kakva je serija Narcos? Vidim da se u zadnje vreme dosta spominje na forumu. Vredi li je gledati?

Najveca glupost koju mozes da napravis je da se vodis tudjim ukusom za seriju, film itd...

Najveca glupost koju mozes da napravis je da se vodis tudjim ukusom za seriju, film itd...

Ako ovim ciljaš na mene, ne vodim se ja tuđim ukusom, već tražim neko objektivno mišljenje kakva je serija. Jednostavno više nemam ideju koju seriju da gledam, a da je odlična, "traži da gledaš po više epizoda dnevno", samim tim da je napeta i uzbudljiva.

Narcos je odlična serija/dokumentarac pogotovo prva sezona, drugu sam odgledao sam par epizoda i jedva čekam da nastavim.

Sent from my D6603

Šta se desilo u 7oj epizodi Mr.Robota?

-Jel ono hakovanje Ray-a i upad specijalaca stvarno bilo?
-Oni dijalozi sa Darlene gde mu ova govori da je angažovala Andjelu za hakovanje FBI?
-Ko ga je napao na kraju? Aryan Brotherhood u zatvoru kada ih je onaj crnac izbo?

Ako sam ukapirao sve do ove 7 epizode je bilo samo iluzija u njegovoj glavi?

Brickleberry - sve 3 sezone, lepo me nasmejao sirovi humor... 9/10. Leži mi više od Simpsonovih svakako...

577579_456097857835122_251843676_n.jpg

**** me Narcos kad sam poceo da ga gledam u tri ujutru, ne znam gde se nalazim.
Kida!

Isteklo vreme za edit, elem, jel samo ja kad god vidim ovog pandura u Narcosu vidim
cb1d7cc884be82094bd41011e3db755f.jpg

Poslednja izmena:
Offtopic, ko hoce da gleda Narcos, imate ga i na Netflixu za Srbiju, ne treba VPN, uzmete onaj prvi mesec free i vozi 🙂

Samo što je taj mesec besplatni bio prošle godine 😀

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

LOL wut? Netflix je uvek free prvi mesec za nove korisnike, znaci bitno da je novi nalog i druga kartica.

Što, serija se ne zove escobar nego narcos, ima tu materijala za bar 10 sezona.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa rekli su, ako se ne varam, da idu od Pabla, pa Cali pa Mexico

Mogao si u spojler ovaj link... pročitajući najavu za naredne sezone, pročitao i kako se završava ova druga a tek sam na pola... ko me tera da klikcem na ove vaše linkove. [emoji57]

Sent from my D6603
Ja sam mislio da je apsolutno svima poznato, čak i onima koji još nisu gledali sezonu 2 (ja medju njima).
Ispravljeno.

Neko ne zna da je Pablo Escobar ubijen pre više od dve decenije? To je kao reći da je spoiler da se Hitler ubio i izgubio drugi svetski rat.

Narcos druga sezona.
za pametnjakovića iznad koga ne znam ni sam zasto sam isključio sa ignore liste ali to je ispravljeno [emoji6]
opšte je poznato da će da gine ali vodeći se pretpostavkom da ce biti nastavljena serija, očekivao sam da to bude u narednoj ili četvrtoj sezoni.

Sent from my D6603

@fain2daniel

Dalo se naslutiti jos u prvoj sezoni da ce zavrsiti sa njim uzeci u obzir da su u prvoj obradili 10-15 godina njegove aktivnosti i poprilicno preleteli i ispreskakali taj deo.

Inace svi koji su gledali Narcose hvale Patron del mal seriju u kojoj je dosta vernije prikazano Eskobarovo "putesestvije"... A i navodno je dosta verodostojnija od Netflixove verzije. problem je naci titlove.

Uopste se ne bunim sto su je/ga sasekli posle druge sezone jer su ovu drugu bespotrebno razvukli. Kako su prvu obradili, mogli su ladno i da je zavrse sa jos 5 epizoda jos prosle godine. U svakom slucaju i ovako je odlicno ispala i pored nekih rupa.

Wagner Moura je maestralno odigrao, kapa do poda. Mozes da bacis pogled na one linkove u prethodnim stranicama, cisto da vidis koliko se pripremao za ulogu.

Iskreno, cak se i radujem sto ce preci na druge kartele (po onome sto sam nasao na netu bice -> Cali pa onda na Mexico i El Chapo i/ili "Black Widow"). U ostalom, serija se i zove "Narcos" a ne Escobar.

Tako da za sve ostale preporucujem Escobar: Patron del Mal.

Poslednja izmena:
Auh, imaju na YT epizode sa engleskim titlom. Pokusao sam malo al ne ide. Samo cekam kad ce neki ker da progovori, slepac da progleda ili paralizovan da prohoda 🙂
nego jel ovo Carlos Castano glumi mladog Eskobara 🙂🙂🙂
Screenshot_115.png

A ovo za spojler, stvarno nema smisla... kako sad da gledaju kad znaju kraj 🙂

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno