Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam završio sa gos'n robotom, posle ove sezone nema šanse da nastavim koliko god gotivio Eliota. Prosipanje iz šupljeg u prazno. Izgubili su dinamiku i osećaj. Smor i nezanimljivo.

Sent from my D6603

Ja sam odgledao 1.epizodu gos'n Robota i ne mili mi se da gledam dalje

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Ko voli bolestan humor tipa South Park preporuka da pogleda Brickleberry.

Koliko je serija "bolesna" govori i to sto su je skinuli sa programa posle samo 3 sezone.

Ako je budete gledali bice vam jasno i zasto su je skinuli...

Beyond Genius Lies Insanity

Mnogo mi je žao što su skinuli Bricklebery sa programa,baš mi je cool serija,mnogo bolja od dosadnih Simpsonova.

Ko voli bolestan humor tipa South Park preporuka da pogleda Brickleberry.

Koliko je serija "bolesna" govori i to sto su je skinuli sa programa posle samo 3 sezone.

Ako je budete gledali bice vam jasno i zasto su je skinuli...

Da se na dovezem ovo je toliko bolesno da Family guy i Simsonovi spadaju u blag humor. Sve preporuke Rick and Morty za sad imaju dve kompletne sezone.

Jel moze neka preporuka za neke humoristicke kratke serije za razbribrigu 🙂 Gledao sam sa curom You're the worst i svideo mi se ako moze nesto tako...

Jel moze neka preporuka za neke humoristicke kratke serije za razbribrigu 🙂 Gledao sam sa curom You're the worst i svideo mi se ako moze nesto tako...

Modern Family, Coupling, Wilfred, Archer, Louie..

Parovi i Nepristojni ljudi...dovoljno.[emoji1]

Sent from my m2 note using Tapatalk

Meni Mr. Robot onako....jeste spor (a generalno to ne volim) ali me nešto vuče da gledam dalje...

Sa druge strane počeo sam i treću sezonu Bron/Broen i tu se razmišljam da prekinem sa gledanjem.

PoI me ubija u pojam.

Odgledao 9tu epizodu ali ono je...

Sta napravise od onakve serije.

Sve nesto nabacano,zbrzano, pola ne mogu da pohvatam sta je, ko je, gde je i ko koga....

"The Night of"
Odgledano 6 od 8 epizoda. Vrlo dobro, 4+/5. Sjajna kamera, režija i gluma. Sama priča pomalo oskudna za 8 epizoda, videćemo kako će se završiti. Za sada mi je izmedju prve i druge sezone True detective.
Jedna stvar me strašno nervira:
U čemu je fora sa osipom i nogama, potpuno nepotrebno i iritantno. Šteta, značajno utiče na utisak o ulozi koju jako dobro radi Turturro
Ipak, svidja mi se i preporučujem.

Ma odličan je Mr. Robot, dobro se vezuje na prvu sezonu, ne mora baš sve da bude vezano za akerisanje. Lepo sve kockice ludila dolaze na svoje mesto. ( :

Poceo je nastavak druge sezone Fear The Walking Dead.

uhh predobra jedna o medicini i doktorima danas, brutalno realno opisan odnos doktor-pacijent (arogantni mesar - pokusno prase)
bas dobra japanska serija koja me odusevila + vrlo strucno odradjeni problemi i bolesti i sve to ostalo :Klanjanje

FRAGILE
01eqNoD1_41c599_c2x.jpg

naravno engleski je SUB ali ima i ruski na doramatv.ru. ima na raznim sajtovima da se nadje preporcujem.:smash:

Dark Matter meni sve bolji i bolji.
Fear the walking dead poceo da kopira svoj uzor do detalja, ko se seca TWD videće da je ova epizoda gola kopija jedne od epizoda TWD, jedino se protagonisti razlikuju. Videćemo kako će da nastave.

Mene smore ideje sa
paralelnim univerzumima
- interesantno prvi put kada vidis, i posle toga prezivanje 🙂
Ali DM je posao u drugom smeru u odnosu na prvu nekako...

Ne znam, Dark Matter mi je u početku bio nekako u fazonu "daj šta daš" samo da je SF ali je kako je odmicao bio sve bolji. Daleko je to od neke savrsenosti naravno, ali meni je za sada veoma dobar.

Gleda li neko "Top of the Lake".
Pogledao juce prvu epizodu i ne znam sta da mislim, odnosno vredi li gledati..

Je li još neko gledao Preachera?
Mislim konkretno na finalnu epizodu sezone, Sam Catlin (Breaking Bad) je uradio maestralan posao sa scenarijem i režijom.
Mnogo, mnogo ludja od "jednom sam se pošteno izdrogirao, popio gomilu Red Bull-a i otišao na koncert Justin Biebera"...

Monti Pajtonovski bolesno i zabavno 🙂
Jedva čekam sezonu dva, nadam se da će biti na istom nivou.

Trailer me podseti koliki je casting promasaj ovaj DEA amer..

Je li još neko gledao Preachera?
Mislim konkretno na finalnu epizodu sezone, Sam Catlin (Breaking Bad) je uradio maestralan posao sa scenarijem i režijom.
Mnogo, mnogo ludja od "jednom sam se pošteno izdrogirao, popio gomilu Red Bull-a i otišao na koncert Justin Biebera"...

Monti Pajtonovski bolesno i zabavno 🙂
Jedva čekam sezonu dva, nadam se da će biti na istom nivou.

Ja sam zavrsio sezonu jos pre 3 nedelje. I sta znam, pocetak mi je bio smorina, od polovine sezone se pocela popravljati i sam kraj nije los toliko. Koliko vidim na netu fanovi stripa nisu odusevljeni serijom jer se dosta razlikuje od stripa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno