- Učlanjen(a)
- 04.06.2002
- Poena
- 985
Prvi iz 81 drugi iz 87 a treci je Army of Darkness iz 92 jel to to?
Trebalo bi da je to. Kažem, dovoljno je gledati samo 2. deo, koji je po meni i najbolji. Brus Kempbel je odličan u svakom
Prvi iz 81 drugi iz 87 a treci je Army of Darkness iz 92 jel to to?
American Crime Story - 8.5/10
Čudi me da niko ovde nije pomenuo ovu genijalnu seriju.
Odgledao iz cuga celu sezonu.
Bio sam klinac kad se sve ovo izdesavalo i cela prica oko ovog zločina O.J. Simpsona mi je bila nepoznata, nisam cak hteo ni da proverim na netu krajnju presudu kako bi mi gledanje serije bilo sto zanimljivije.
Kome se svideo Making a Murderer ovo ce mozda i vise da mu se svidi.
Stvarno neverovatna prica, a jos veci sok je kad gledas i onda s vremena na vreme ukapiras da se sve ovo stvarno dogodilo. Bukvalno sokantne stvari. Posle serije sam istraživao malo po netu, gledao prave klipove i neverovatno koliko su vecinu stvari verno prikazali.
Posebno sam odusevljen izborom glumaca koji su svoj posao odradili za cistu desetku. Plus bas lice na osobe koje glume.
Pogledajte prilog 206912
Velika preporuka,pogotovo, ponavljam, kome se svideo Making a Murderer.
Lude stvari se dešavaju u ovom svetu!
Drago mi je sto sam bolje upoznat sa ovom pricom.
Odgledao sve dosadašnje epizode Ballers, svideo mi se trailer na HBO, pa sam rešio da mu dam šansu. Podseća me pomalo na Californication, samo je za nijansu manje zabavna. Glumci su solidni, verno je prikazan luksuz u kome žive popularni sportisti i njihovi svakodnevni problemi u koje upadaju u stilu Đanija Ćurčića. Nije loša za ubijanje vremena u ovim letnjim danima. 6.5/10
U kom smislu podseca na Californication?
U kom smislu podseca na Californication?
Isto pitanje,gledao obe po mom sunjektivnom misljenju Californication je barem 2 klase iznad a Ballers evo sad gledam 2 sezonu zabavna jeste ali nevidim ama bas nikakvu slicnost.Mislim David Duchovny i The Rock bez uvrede ali smesno zaista jedan je zapravo glumac...
Kad već pominješ, mali je znači retard sa zvaničnom dijagnozom,
https://www.rt.com/usa/355757-making-murderer-dassey-criminal-justice/
The Outcast:
meni se svidja, nema neku dubinu a bogami ni širinua dajem 8/10. Mnogo mi više leži nego Les Revenantes (koji mi je ******)
Kraj je sad u petak, nadam se da neće da zabrljaju.
Da ili Ne - DA.
Videh ovde da se dosta pominje Stranger Things pa reko ae da vidim o cemu se radi. Super serija za razonodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari