Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
American Crime Story - 8.5/10

Čudi me da niko ovde nije pomenuo ovu genijalnu seriju.
Odgledao iz cuga celu sezonu.
Bio sam klinac kad se sve ovo izdesavalo i cela prica oko ovog zločina O.J. Simpsona mi je bila nepoznata, nisam cak hteo ni da proverim na netu krajnju presudu kako bi mi gledanje serije bilo sto zanimljivije.
Kome se svideo Making a Murderer ovo ce mozda i vise da mu se svidi.
Stvarno neverovatna prica, a jos veci sok je kad gledas i onda s vremena na vreme ukapiras da se sve ovo stvarno dogodilo. Bukvalno sokantne stvari. Posle serije sam istraživao malo po netu, gledao prave klipove i neverovatno koliko su vecinu stvari verno prikazali.
Posebno sam odusevljen izborom glumaca koji su svoj posao odradili za cistu desetku. Plus bas lice na osobe koje glume.
Pogledajte prilog 206912

Velika preporuka,pogotovo, ponavljam, kome se svideo Making a Murderer.

Lude stvari se dešavaju u ovom svetu!
Drago mi je sto sam bolje upoznat sa ovom pricom.

Bacicu pogled na ovo obavezno, hvala na preporuci. The making a murderer me je oduvao.

Sent from my D6603

Verovatno pomenuta stranger things 8/10 ko voli Stephen King-a volece i ovo. Samo jos nisam skapirao format da li je mini series ili ce ici serijali. Netflix postaje sve bolji i bolji sa njihovim originale programming.

U poslednjih mesec dana, mislim da je pomenuta od barem 20ak članova :) U svakom slucaju, zasluženo.

Odgledao sve dosadašnje epizode Ballers, svideo mi se trailer na HBO, pa sam rešio da mu dam šansu. Podseća me pomalo na Californication, samo je za nijansu manje zabavna. Glumci su solidni, verno je prikazan luksuz u kome žive popularni sportisti i njihovi svakodnevni problemi u koje upadaju u stilu Đanija Ćurčića. Nije loša za ubijanje vremena u ovim letnjim danima. 6.5/10

U kom smislu podseca na Californication?

Uff mr. robot pukao skroz... stiglo pola sezone i samo peta je realno vredela nešto, ovo ostalo je bez komentara.

Sent from my D6603

Isto pitanje,gledao obe po mom sunjektivnom misljenju Californication je barem 2 klase iznad a Ballers evo sad gledam 2 sezonu zabavna jeste ali nevidim ama bas nikakvu slicnost.Mislim David Duchovny i The Rock bez uvrede ali smesno zaista jedan je zapravo glumac...

I meni se sviđa The Night of. Gosn. Robota sam batalio posle prve epizode druge sezone, teška mi je za gledanje...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Isto pitanje,gledao obe po mom sunjektivnom misljenju Californication je barem 2 klase iznad a Ballers evo sad gledam 2 sezonu zabavna jeste ali nevidim ama bas nikakvu slicnost.Mislim David Duchovny i The Rock bez uvrede ali smesno zaista jedan je zapravo glumac...

Glavni glumac najveći frajer u seriji, najbolji drug mu je mali vickasti ćelavac, puno sunca, seksa, droge, žurki i alkohola. Naravno da je Dejvid mnogo bolji glumac, i da je smešno i porediti njih dvojicu, ali je konkretno Dvejnu solidno legla ova uloga pošto izgleda kao igrač američkog fudbala, a valjda se i u srednjoj školi amaterski bavio istim.

The Night Of kida..

Preporuka i od mene za The Night Of
HBO produkcija. Ostalo je još 3 epizode do kraja prve sezone.

Hoce da zaokruze pricu u prvoj sezoni kao neka mini serija, ili ce biti jos sezona?

American crime story prve dve epizode smor,onda u trećoj boom, pokazuje u kom pravcu ce ici cela serija, maestralno.Ne mogu da se zaustavim...

Sent from my D6603

Bas to, kako idu epizode sve vece i vece ludilo. I mene su prve 2-3 malo smorile, posle skroz drugi vibe.

Ja sam zavrsio sa cetvrtom epizodom. Iskren da budem ocekivao sam vise kada je neko uporedio sa "Making a Murderer", koja je za sada za 2 koplja ispred ovoga.
Postoje 2 stvari koje mi smetaju:
1. Cuba Gooding Jr. koji glumi OJ Simpsona u seriji koji je prikazan kao ne bas inteligentan, ne previse recit i totalno ne ubedljiv... zasto ? Mozete naci par intervjua od OJ Simpsona koji deluje jako vispreno, inteligentno, harizmaticno i sto je najbitnije uverljivo. Apsolutni kontrast u onom sto se da videti u seriji (prvih 4 epizoda)
2. Prosla me je jeza onog trenutka kada se na samom pocetku serije provuklo "Kardashian", vec sam pomislio da su ti jermeni neki opasni sektasi... na stranu i to, ali gde bre odabrese David Schwimmer-a da ga glumi, lik koji iza sebe nema nijednu ozbiljniju ulogu, odjednom postaje neko ko treba da iznese jednu veoma zahtevnu ulogu sa sve onom njegovom blentavom facom i slinavim pogledom... jednostavno mi ne ide, imam konstantno utisak da gledam neku parodiju.
To je to za sada sto se tice mojih utisaka, do kraja vikenda cu verovatno zavrsiti celu seriju, pa cu izneti i ostalo ...

Dead of summer - koje gubljenje vremena da ne poveruješ. Za izbegavati...

American Crime Story odlicna. Cim mrzis glumca, znaci da dobro glumi :D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

The Outcast:
meni se svidja, nema neku dubinu a bogami ni širinu :) a dajem 8/10. Mnogo mi više leži nego Les Revenantes (koji mi je ******)
Kraj je sad u petak, nadam se da neće da zabrljaju.

Da ili Ne - DA.

Gotova prva sezona. Sasvim solidno, ovom prilikom ću i da ocenim: 7+/10
Manja ocena zbog blagog pada u drugoj polovini sezone u odnosu na prvu, kraj je ok.

Poslednja izmena:
+1

Skroz ok serija.
Sad su se sve letnje serije koje sam pratio završile, i sledi suša dok ne krenu jesenje.

Jel može neko da mi preporuči neku seriju u stilu Banshee-a?

Videh ovde da se dosta pominje Stranger Things pa reko ae da vidim o cemu se radi. Super serija za razonodu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno