The night of
Šta znam ,malo se desi za 1h koliko traje ep. Dosta smaraju sa nekim nebitnim stvarima.
Ubiše sa nogama onog lika ,na svakih 3minuta bar jedna scena sa njima .
I da, verujem da ju je mali stvarno ubio,a ako nije on onda tipujem na onog drugog crnju koji ih je sreo pred ulazak u stan 🙂
Sent from my Redmi Note 3
Trenutno samo gledam Suits, na 3. sam sezoni. Serija kao serija mi nije neko ludilo, ok je. Ma da trenutno je snimljeno 60ak epizoda I jos se snimaju tako da mislim da su pricu ipak razvukli previse.
Nego, jel znate neku mini seriju? Do 5 epizoda, neka krimi, akcija?
Ja ovog lika nisam ni video. Verovatno sam bio u wc a zaboravio da udarim pauzu [emoji23]The night of
Ја сам у првој епизоди био сигуран да је црња са пумпе (погребник)
![]()
због реченице коју је упутио или чак и комшија који је пријавио.
У коментарима видим да најчешће претпостављају да је очух за кога је те ноћи рекла да нису у добрим односима.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Sprema se serija Life is Strange...Ko je igrao igru zna o cemu pricam.Trebalo bi biti vrhunski
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Biće neka kopija Twin Peaksa.
Dok sam igrao igru imao sam utisak kao da sam u Twin Peaksu...
Meni igra prosek. Prve dve epizode bile super posle se sve svelo na neku pricu dgde ides od lika do lika i pricas i premotavas dijaloge.Znači nisam jedini za igru.....ja je skoro pa popljuvao 😛,nema napucavanja,ebeš takvu igru,još glavni akter ravna ko daska 😛
Dobar je stranger things, ali me mnogo nervira Vinona. Znam da treba da glumi histericnu zenu na ivici zivaca, ali glumi kao da je na nekim drogama. Svi ostali su mi ok osim nje. Bas mi nije legla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari