epicurus001
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2015
- Poena
- 69
Укинут је КАТ.
Инсталирајте Коди за гледање.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Инсталирајте Коди за гледање.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Auuuu, KAT ukinut? 🙁 Pa kako sam se sad smorio, reci nemam. 🙁 Pa jel ostalo uopste jos nesto osim rar-a, a da je slobodan pristup?
Piratebay,eztv,extratorrents,isohunt...
A KA je dostupan preko http://dxtorrent.com adrese...ne znam koliko dugo još
Meni je Public Hd imao najbolji interfejs. Kad su ga ugasili ubio sam se dok nisam nasao nesto slicno njemu dok se nisam skrasio na rar.bgViše volim da pronađem kvalitet filma/serije koji meni odgovara (Full HD, BluRay..), koristiću TPB, rar... pa sta bude.
KAT je imao fenomenalan interfejs
Slabo se razumem u te privatne tracker-e, kako da dođem do njih?Najbolja serija koju sam do sada gledao 😉
Edit:
@Markic i ostali
Zašto se ne prebacite na privatne trackere? Vidim da vam je ugašen jedan od najboljih javnih trackera pa zato pitam.
@Markic i ostali
Zašto se ne prebacite na privatne trackere? Vidim da vam je ugašen jedan od najboljih javnih trackera pa zato pitam.
Registrujte se na partis.si,ima svasta,serije u hd itd.
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Zato što sam leecher čitavog života :d kad ću ja imati pozitivan up ratio sa 2mb uploada....:trust:
Ja na TVChaosUK imam sa 50/2 4:1 ratio i jos hrdo bonusa 🙂 Zato sluze free torrenti.
Zato što sam leecher čitavog života :d kad ću ja imati pozitivan up ratio sa 2mb uploada....:trust:
Odgledao "Tuđinsku opasnost" i mogu reći da je serija iznad svih očekivanja ...
Mene je 12 monkeys poceo da smara zesce. i dalje ima zanimljivh momenata, ali izgleda mi kao da nemaju nikakvu nameru da zavrse seriju.
Joj u pravu si, kad se pomene SyFy meni prvo na pamet padnu oni filmovi ŽLJ produkcije tipa Superkrokodil protiv Superajkule, Napad dvoglave ajkule i slično.
Ovo je miljama ispred toga i više nego korektna serijica, kao da nije ista produkcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari