Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Укинут је КАТ.

Инсталирајте Коди за гледање.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Auuuu, KAT ukinut? 🙁 Pa kako sam se sad smorio, reci nemam. 🙁 Pa jel ostalo uopste jos nesto osim rar-a, a da je slobodan pristup?

Hvala. PB mi nije nesto radio, pa sam mislio da su i njega srusili. Isohunt sam skroz zaboravio.

Registrujte se na partis.si,ima svasta,serije u hd itd.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Više volim da pronađem kvalitet filma/serije koji meni odgovara (Full HD, BluRay..), koristiću TPB, rar... pa sta bude.
KAT je imao fenomenalan interfejs

Više volim da pronađem kvalitet filma/serije koji meni odgovara (Full HD, BluRay..), koristiću TPB, rar... pa sta bude.
KAT je imao fenomenalan interfejs
Meni je Public Hd imao najbolji interfejs. Kad su ga ugasili ubio sam se dok nisam nasao nesto slicno njemu dok se nisam skrasio na rar.bg

Elem sto se tice serija posle Treceg kamena poceo sam da gledam Seinfeld.

Dok je isao na B92 ranijih godina nije mi se cinio mnogo zanimljiv ali sada mi se posle prve sezone cini odlicno

Beyond Genius Lies Insanity

Narcos 2 sezona:

[YOUTUBE]nkOKkS7mKfY[/YOUTUBE]

2 Septembar

Najbolja serija koju sam do sada gledao 😉

Edit:

@Markic i ostali

Zašto se ne prebacite na privatne trackere? Vidim da vam je ugašen jedan od najboljih javnih trackera pa zato pitam.

Najbolja serija koju sam do sada gledao 😉

Edit:

@Markic i ostali

Zašto se ne prebacite na privatne trackere? Vidim da vam je ugašen jedan od najboljih javnih trackera pa zato pitam.
Slabo se razumem u te privatne tracker-e, kako da dođem do njih?

@Markic i ostali

Zato što sam leecher čitavog života :d kad ću ja imati pozitivan up ratio sa 2mb uploada....:trust:

Registrujte se na partis.si,ima svasta,serije u hd itd.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Jel ovo public ili private tracker?

Poslednja izmena:
Zato što sam leecher čitavog života :d kad ću ja imati pozitivan up ratio sa 2mb uploada....:trust:

99% nas u srbiji nema dobar upload, ali postoji mnogo načina da se ratio održava na lagan način 😉

(držanjem par tb materijala 24/7, ili seedbox jedan mesec i miran si duže vreme, ili skupljanjem poena koje menjaš za upload).

ja imam 50/3 pa sam napravio na nekoliko trackera preko 10tb po trackeru.

samo je potrebno zalaganje za razliku od javnih trackera.

da ne zatrpavamo više temu sa privatnim i javnim trackerima 😉

Vidite iz koje države je princ otkrio Ameriku pa tu probajte da nađete šta vam treba - ja sam uspevao.

Odgledao "Tuđinsku opasnost" i mogu reći da je serija iznad svih očekivanja ...

Deca odlično glume svih 8 epizoda, a i ceo fazon 80-ih je verodostojan 🙂

ps. Vlasnika kat-a navatali kada je kupio pesmu preko itunes jabučara 😀

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odusevljen sam kako su zavrsili drugu sezonu 12 Monkeys. Cak je i Madeline Stowe bila, a citao sam da i sa Willis-om pregovaraju da se pojavi u trecoj. Neverovatno kako serija prati originalni materijal i prosiruje ga na vrlo inteligentan nacin. Kome se svideo film, a nije ovo pogledao - uzivace 100%. Obe sezone su impresivne. Nema fillera.

Al bi ispala fora da je Bruce Willis The Witness 😀.

Mene je 12 monkeys poceo da smara zesce. i dalje ima zanimljivh momenata, ali izgleda mi kao da nemaju nikakvu nameru da zavrse seriju.

Mene je 12 monkeys poceo da smara zesce. i dalje ima zanimljivh momenata, ali izgleda mi kao da nemaju nikakvu nameru da zavrse seriju.

Uglavnom sve vezano za Jennifer je meni bilo polovično - nekad malo nepotrebno, a nekad vrlo zanimljivo. Moraš priznati jedno, prilično impresivna serija za jedan ubogi SyFy koji se baš i nije proslavio kvalitetom 😀

Joj u pravu si, kad se pomene SyFy meni prvo na pamet padnu oni filmovi ŽLJ produkcije tipa Superkrokodil protiv Superajkule, Napad dvoglave ajkule i slično.

Ovo je miljama ispred toga i više nego korektna serijica, kao da nije ista produkcija.

mr. robot sve bolesniji... nadam se nekom boljem zapletu jer je početak dosta mlako počeo.

Sent from my D6603

Joj u pravu si, kad se pomene SyFy meni prvo na pamet padnu oni filmovi ŽLJ produkcije tipa Superkrokodil protiv Superajkule, Napad dvoglave ajkule i slično.

Ovo je miljama ispred toga i više nego korektna serijica, kao da nije ista produkcija.

Negde sam inače čitao kako su mogli sada priuštiti sebi 12 Monkeys i The Expanse, zadnjih par godina američki SyFy je preuzimao na sebe prenose nekih trash reality show-ova i WWE-a, i nakon par godina od reklama su nakupili gomilu novca. Jedno vreme je SyFy oznaka na tom kanalu bila više simbolična, jer gotovo da nije ni bilo ništa of SciFi žanra osim tih Superajkula 😀.

12 majmuna uglavnom prati jedan sablon. Imaju poslednju sansu da nesto urade, onda *****u stvar na kraju epizode i onda se u sledecoj (ili dve) nekako izvlace dok ne rese. u jednom trenutku su poceli da preteruju sa mambo dzambo glupostima i one oluje su jedna od tih gluposti. Da ne pricam o crvenom liscu. Kao efekat je skroz ok, cak i kao opijat za fanatike, a kad ono...
I tako, generalno ima previse uspona i padova. Dok se bave naukom i vremenom, stvari funkcionisu odlicno, ali onog momenta kada skrenu odatle, naprave ******.

Za razliku od kraja sezone 12 majmuna, suits je tek poceo sa novom sezonom. Ukratko, previse patetike. Cak i u obicne razgovore ubacuju dramaticnu muziku. Sve mi vise lice na neki chick flix.

Zajedno sa suits, poceo je dark matter druga sezona. Najgori od svu decu. Jednu epizodu sam jedva zavrsio, a drugu nikako, tako da je bataljujem skroz. Inace nije bila bas neki master piece, ali sada ne vredi nista.

Kad ste već kod Syfy, Dark Matter S2 je dosta zanimljiva. Nije baš i nešto počela, ali se polako zakuvava.

Sviđa mi se Stranger things.Odgledao danas sve epizode.

Izasao trejler za sedmu sezonu Walking Dead.Izgleda da su bas digli budžet,imaju cak i CGI tigra.

Sent from my iPad using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno