Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da da i ja ga cekam. Nisam sadista ali

Poslednja scena sa Remzijem a pogotovo smeh na Sansinom licu je pokidala. Kakav je bio sadista nista bolje nije ni zasluzio. Odoh da pogledam jos jednom kako jadne gladne kuce rucaju. :-devil-:.

Definitivno jedna od najboljih epizoda GoT-a.

Poslednja izmena:
Ne spojlujte ljudima, vidite da ustaju u 5 :D

Pa niko ih ne tera da otvaraju Spoiler. :D Zato ja ponedeljkom izbegavam ovu temu. :D

Najjaca recenica u epizodi koju je izgovorila Sansa : "You are going to die tomorrow Lord Bolton. Sleep well!"

Poslednja izmena:
Sansino pismo iz prethodne epizode:

http://imgur.com/a/p2mfe
PgqohMA.png

Got
Epizoda bez veze. Totalno mlaka.
1. Kepec nije dobioo po dupetu sto je *****ao stvari u mirinu.
2. Zmajevi spale jedan brod i preda se armada cela. Blam najtuzniji. Koji se general predaje ako izgubi 0.1% vojske?
3. Evo ga onaj smarac Smrda sa sestrom kod one plave mackice. Brzo su stigli.
4. Zao mi onog dzina bio gotivan lik.
5. Jel ja gresim il su ukinuli seksi scene? Situacija u r atnom kampu kad dzon prica sa melisandrom je idealna da je napokon opali iiii nista se ne desi.
6. Ona sansa smara i nije dobila po brnjici ....
7. Dolazi maloprstic sa 2000 konjice a ni jedna vojska sa xy izvidnica ih nije provalila. Da nisu izleteli is stargate-a
8. Remzija jedu kerine - extra predvidljivo. Bolje da je zavrsio kao svoj barjak.
E i ona scena sa rikonom je bez veze. Logicnije je da naska pse na njega nego da ga gadja strelama. Totalno bzvz kao i reakcija snowa da se zaleti i ponasa kao klinja. Totalno razocarenje.

Vec vidim sledecu epizodu. Drkanje u krajevoj kuli. Dzejmi treba opet na sever da se drka sa starkovima. Jel nema vojske svi poklani pa da se ode do zimovrela. Oni mrtvaci prete sa druge strane a zmajevi prelecu more.
Sersei ce nekako da izvuche guzu od vrabaca sa onim debelim al to ce tek da vidimo kako. Ona arja nesto smara, celavi varie dolazi u luku da mrsomudi i
Pitanje je samo sta se desava sa onim paraplegicarem i koj moj on ima tu da radi.
Sve u svemu kraj videti necemo. Dogodine.

Sta je krenulo ove godine a da valja .. ? ima li neki Sf ili Misterija ili nesto tako blesavo ?
Hmm, ove godine... Npr. Preacher, Outcast, Cleverman, Hunters... Po meni su solidne a donekle potpadaju pod te zanrove koje si naveo.
Ima tu još nekih ali su bzvz po meni, npr Wynonna Earp, na silu sam odgledao 5 epizoda u nadi da će se popraviti ali naprotiv, sve je gore. Mada baci pogled, možda ti se svidi, šta znam...

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Got
Onako olako procerdan potencijal dzina u bitki se nije vidjeo otkako je kiklop rekao odiseju aj da malo popijemo vina....

Mislim da se niko ne sjeti da mu isklepaju oklop i stit, aj mozda nisu imali kad, ali bar toljagu od 2m nego mase rucicama dok ga bockaju kopljima:rolleyes:
Sent from my Z5

Neverovatno dobri uglovi kamere u nekim scenama, onako nešto dobro urađeno ja nisam video u životu. Ovaj režiser mora uraditi još neku epizodu, a posebno zadnju koja treba da ide kao film u bioskope.

GoT... Sta reci za ovako nesto, ovakva epizoda ulazi u istoriju televizije, kao sto je neko rekao postavili su neke standarde koje drugi nece skoro da stignu.
10/10 nista manje. Neke scene bukvalno kao da sam bio na rolerkosteru.
Mogu ljudi da pricaju da je nesto mlako, bla, bla, bla, ali evo nek mi neko kaze u kojoj seriji ili filmu je borba ovako dobro odradjena?
Ima dobrih, ima odličnih, sledeci nivo ce da se juri ova iz ove epizode.
Scena kad Snow krece u fajt, prvo epic scena 50 konja na njega, tu se odusevim, i onda ono tabanje, konji lete padaju oko njega, svaka im cast kako su ono odradili.
Onda scene kada ga zatrpavaju lesevi, odradjeno toliko verno da se sam uspanicis dok gledas
Gledacu ovu epizodu sigurno jos jednom, samo malo da se slegnu utisci.

Ne bih se složio da je ova sezona lošija, meni je prosla sezona losa, ova mi je medju boljim, ako ne i najjaca.

Poslednja izmena:
Ja sam ceo dan najezen od epizode
Zivelo golden age televizije

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
GOT. Ja u zivotu nesto bolje nisam gledao, ono je bilo izvanredno, sama bitka, pa macevi, onoliko ljudi na jednom mestu. Pa onda konji, stitnici, jjjeeeb...teeee
Kamera u uglovima za koje nikad ne bi predpostavili da se nalazi. Mislim stvarno vrh vrhova. Bravo za ovu epizodu.

Biće warnova za spoilerisanje.

Battle of the Bastards i dalje drzi 10/10 na IMDB posle cak 61,589 glasova.

Izvinjavam se ako sam nesto nekom spojlovao, zaista mi nije bila namera. Ja sam vise komentarisao reditelja, nego uopste epizodu. A za sledecu sam rekao samo moje misljenje, sta moze biti, teoretisanje neko bzv... Tako da to neko moze, a i ne mora da shvati ozbiljno.
Jos jednom se izvinjavam, ubuduce cu pripaziti.

Meni je impozantnije to što je za samo dva dana skupio ~62.000 glasova, s obzirom da recimo Ozymandias koji isto ima 10/10 za približno tri godine ima nešto preko 75k glasova.

Verovatno jer je besmisleno imdb ocenjivanje u trendu, za razliku od onda.

A onda je imalo smisla? OK... Ja bih rekao da se ništa nije promenilo od tada ali eto ako ti kažeš da je tada imalo smisla a sada nema (osim što je u trendu) onda mora da je tako...

Poslednja izmena:
Ja ustao u 5 da odgledam pre posla (i pre nego sto stignete da mi spoilujete)

zao mi diva i malo me atmosfera podsetila na 2 kule..

Samo mi nije jasno u tim "epskim bitkama" kad slabiji krene na jaceg i onda puf iznenada slabijem odjednom uskoci jos konjice i rasturi jaceg... ko je tu sad lud i otkud im sad jos ljudi i sto ti nisu dosli ranije :)

Zbog ovoga ja kažem da GoT polako ali sigurno klizi ka nekom us*anom happy endu...mislim jeste bilo očekivati ali ova epizoda je kliše koji se uvek viđa kada su sitauacije good vs evil u pitanju

Nego zašto Melisandra
ne vrati Rickona?
Mislim znam da od toga nema ništa ali eto,čisto što bi rekli food for thought

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Zna li neko tacan podatak koliki je budzet za ovu sestu sezonu ?

Nego zašto Melisandra
ne vrati Rickona?
Mislim znam da od toga nema ništa ali eto,čisto što bi rekli food for thought

Zato sto je rekla da ona nema tu moc, nego prica abrakadabra pa lord of light odluci dal ga vraca ili jok. A moze ona pokusati pa sta bude to se slazem. Eto tako neka glupost je u pitanju :D

10 miliona po epizodi

Znaci 100 milki po sezoni. Kapiram da je ova najsvezija epizoda potrosila bar 40 % posto budzeta.
Za sledecu sezonu da se isprse na 150 milki po sezoni, i a zadrze ovog reditelja sto je rezirao posldnu epizodu, lik je objasnio.

Nismo se razumeli, evo popravljeno.

Besmisleno tad, besmisleno i sad...

I nije tu u pitanju samo porast trenda besmislenosti ocenjivanja na IMDB, vec tu ima necega i do popularnosti cele serije pri cemu mislim i na gledanost kada se u obzir uzme piraterija etc. a ne samo ono sto se uzima zdravo za gotovo tj. podaci koje daju HBO, AMC ili bilo koja druga mreza...

Znaci 100 milki po sezoni. Kapiram da je ova najsvezija epizoda potrosila bar 40 % posto budzeta.
Za sledecu sezonu da se isprse na 150 milki po sezoni, i a zadrze ovog reditelja sto je rezirao posldnu epizodu, lik je objasnio.
Prvo su krenuli sa 6 mil po epizodi pa su povecali na 8 i sada u 6oj sezoni su povecali na 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno