Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umem da gledam a ne umem da koristim spoilere....

Poslednja izmena od urednika:
Meni se recimo Breaking Bad ne svidja jer nema borbi, nema ni dobrih riba, ne sevaju sise i pimpeci u krupnom kadru a i priznacete nema ni vukova. Msm cale valja dop jer mu je sin retos i kad crkne nece imati leba. I to tako 5 sezona nicega...Gde je tu Drogon, gde je tu Dzoro...:S:

NIKAD mi nece biti jasno kako koristite forum godinama a ne znate spoiler da koristite kad kucate postove. Cim epizoda izadje odmah se mora pogledati a ako se ne stigne onda obavezno ne ulaziti u ovu temu zbog spojlera.

Jeste da imas isti nick ko ja al ja bi te tsko slatko odstranio sa foruma zbog tolikog spoilera.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Ja dok ne odgledam epizodu ne zalazim u temu.
Inace, ovo je epizoda koju sam cekao maltene celu seriju.
najvise me zanima tematika oko white walkera, kako su nastali i kako ce se zavrsiti prica sa njima. Ja nesto kontam da ce oni na kraju preci zid i napraviti haos, ako se to ne desi onda ne vidim toliko plasenje njima kroz citav serijal.

NIKAD mi nece biti jasno kako koristite forum godinama a ne znate spoiler da koristite kad kucate postove. Cim epizoda izadje odmah se mora pogledati a ako se ne stigne onda obavezno ne ulaziti u ovu temu zbog spojlera.
Ja bogami ne otvaram ni forum ni FB dok epizodu ne pogledam 😀. Za svaki slučaj. A kad priželjkujem neki film npr. neću ni trejlere da gledam, i to zna nekad biti velik spojler.

Trejlere nikad ne gledam, otkrivaju radnju uvek, nekad odgledam trejler posle gledanja filma i pitam se kako je moguće da im je bilo ok da sve te stvari otkriju...

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Timenjace ajde sad ti lepo spakuj moj post u spoiler. Tako sam lepo napisao i sve objasnio i ti me *****a. A gde si ti u tapatalku od pre 5 godina video da moze spoiler da se postavi. Takodje nema ko vec nije pogledao epizodu gota od ovih sto gledaju.

Možda neko nije stigao... A tastera za spojler nema ni na novom tt, piše se.

Ja dok ne odgledam epizodu ne zalazim u temu.
Inace, ovo je epizoda koju sam cekao maltene celu seriju.
najvise me zanima tematika oko white walkera, kako su nastali i kako ce se zavrsiti prica sa njima. Ja nesto kontam da ce oni na kraju preci zid i napraviti haos, ako se to ne desi onda ne vidim toliko plasenje njima kroz citav serijal.

Bogami i ja razmišljam takodje da posetim temu tek kad odgledam epizodu. A inače na b92 su ladno sve otkrili o Hodoru kao da nisu čuli za spoiler.

Ja bogami ne otvaram ni forum ni FB dok epizodu ne pogledam 😀. Za svaki slučaj. A kad priželjkujem neki film npr. neću ni trejlere da gledam, i to zna nekad biti velik spojler.

Ja ponedeljkom listam internet kao deminer 🙂. Skačem i preskačem čim naslutim da je GoT.

Ja poskidao neke nove serije, i GoT zadnje 3 epizode a flesovao sam fon pre 10ak dana pa rekoh necu ni da instaliram Tapatalk dok ne pogledam sve 😀 Spojleri samo pršte

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Flash finale: WTF. Jazo objašnjavaj šta da očekujemo 🙂

Flash razvalio za sve pare... what'a mindfuck [emoji122] [emoji32]
Ko ce docekati sledeću sezonu.

Sent from my D6603

Flash razvalio za sve pare... what'a mindfuck [emoji122] [emoji32]
Ko ce docekati sledeću sezonu.

Sent from my D6603

Yeeeah 🙂 HUGE SPOILER ALERT!!!
Teoretski sada više ni team Flash neće postojati, barem u prvoj epizodi sledeće sezone 🙂 I nek mi neko pojasni, da li se menja timeline i na Earth 2, ako se promeni na Earth 1? Ako se ne menja, kontam da će Harry doći u posetu kad ono Star Labs čitav, i Harry sa Earth 1 tamo u svom prvobitno, "no Eobard Thawn" obliku.

Baš mind fuck. 😀

I da zašto ovo dvoje još nisu dobili brzinu?!

Flash jede Arrow za dorucak, bukvalno nisu imali losu epizodu dok Arrow drugu polovinu sezone nije imao dobru epizodu
Felicity ubila Arrow, primer kako 1 osoba s**** kvalitetnu seriju
CGI iako se vidi debelo da je cgi je fenomenalan u borbama

Poslednja izmena:
Arrow je postao toliko patetičan da nema dalje. Scene borbi su tako jadno odradjene da me podsećaju na B produkciju iz '80.-ih. "Olicity" momenti u seriji su je upropastili u velikoj meri i radnja se sad razvlači na guzove, uz neke flešbekove da popune minutazu. Flash, sa druge strane, mi je skroz ok u smislu radnje i izvedbe mada mislim da i to može sigurno bolje.
Što se nekih noviteta tiče, odgledao sam Preacher pilot epizodu, i šta znam, za početak nije loše. Vidi se stripski uticaj uz naznake solidne radnje ali to ostaje da se vidi.
Outcast prvu epizodu nisam stigao da odgledam, trejler je interesantan, ako je neko gledao neka podeli utiske.
Person of Interest je uplovio u popularni trend gay odnosa u 3.epizodi, što samo po sebi nije toliko iritirajuce ali sam trend jeste gde se na silu implementira ova pojava i to u mnogim serijama (The 100, Damien itd).

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Gleda neko daretadjavola?

Poslato sa tastature koja pravi greske!

Clark i Lexa, Root i Shaw sto se mene tice mogu da se ljubakaju 44min po epizodi i za mene ce ta epizoda imati ocenu 10 iz razloga sto imaju odlicnu hemiju izmedju a i sve su top ribe.
Inace POI epizoda gde je Shaw bila glavni lik, je objasnila, njen lik je odlicno napisan i vidi se koliko fali seriji, odgledo sam prvih 5 epizoda u 5oj sezoni, ne znam sta se desava u naredne 3, ali iskreno se nadam da se Shaw nece pojaviti opet tek u poslednjoj epizodi.

Clark i Lexa, Root i Shaw sto se mene tice mogu da se ljubakaju 44min po epizodi i za mene ce ta epizoda imati ocenu 10 iz razloga sto imaju odlicnu hemiju izmedju a i sve su top ribe.
Inace POI epizoda gde je Shaw bila glavni lik, je objasnila, njen lik je odlicno napisan i vidi se koliko fali seriji, odgledo sam prvih 5 epizoda u 5oj sezoni, ne znam sta se desava u naredne 3, ali iskreno se nadam da se Shaw nece pojaviti opet tek u poslednjoj epizodi.

Pojavljuje se u šestoj. Danas se glega sedma i osma.

Dareta đavola ne gleda niko, svi su ga već pogledali 🙂

Flash finale: WTF. Jazo objašnjavaj šta da očekujemo 🙂
Očekujemo ovo.Nisam se nadao ovome.....

6e3a32d6e57af6338bd317d85652fb7e.jpg

Odgledaj animirani film.
Justice leauge-Flashpoint
Flash pokidao u velikom stilu!!!!!

Zoom nam nije otišao postao je Black Flash,avet koja odvodi speedstere u smrt.Tako da nam se vraća sigurno.
2cb281d8033a92df1371373578733ab9.jpg

Pravi Jay Garik [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

Na kraju konačno FLASHPOINT.Beri je izbrisao sve više nije Flash.Jedva se čeka 3 sezona!!!!

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Veceras krece druga sezona Weyward Pines. 😀

U koliko sati i na kom kanalu? Da

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Flash
Ako ekranizuju flashpoint onako kako treba 3a sezona ima da bude remek delo. Otvara im mnoga vrata za slobodnu volju da rade sta oce.
Samo se nadam da ce bar 15ak epizoda na tu temu, sto znaci da ce svi likovi imati drugu ulogu od sadasnje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno