Ja bogami ne otvaram ni forum ni FB dok epizodu ne pogledam 😀. Za svaki slučaj. A kad priželjkujem neki film npr. neću ni trejlere da gledam, i to zna nekad biti velik spojler.NIKAD mi nece biti jasno kako koristite forum godinama a ne znate spoiler da koristite kad kucate postove. Cim epizoda izadje odmah se mora pogledati a ako se ne stigne onda obavezno ne ulaziti u ovu temu zbog spojlera.
Ja dok ne odgledam epizodu ne zalazim u temu.
Inace, ovo je epizoda koju sam cekao maltene celu seriju.
najvise me zanima tematika oko white walkera, kako su nastali i kako ce se zavrsiti prica sa njima. Ja nesto kontam da ce oni na kraju preci zid i napraviti haos, ako se to ne desi onda ne vidim toliko plasenje njima kroz citav serijal.
Ja bogami ne otvaram ni forum ni FB dok epizodu ne pogledam 😀. Za svaki slučaj. A kad priželjkujem neki film npr. neću ni trejlere da gledam, i to zna nekad biti velik spojler.
Flash razvalio za sve pare... what'a mindfuck [emoji122] [emoji32]
Ko ce docekati sledeću sezonu.
Sent from my D6603
Clark i Lexa, Root i Shaw sto se mene tice mogu da se ljubakaju 44min po epizodi i za mene ce ta epizoda imati ocenu 10 iz razloga sto imaju odlicnu hemiju izmedju a i sve su top ribe.
Inace POI epizoda gde je Shaw bila glavni lik, je objasnila, njen lik je odlicno napisan i vidi se koliko fali seriji, odgledo sam prvih 5 epizoda u 5oj sezoni, ne znam sta se desava u naredne 3, ali iskreno se nadam da se Shaw nece pojaviti opet tek u poslednjoj epizodi.
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Gleda neko daretadjavola?
Poslato sa tastature koja pravi greske!
Skidam 😉Odgledo ja obe sezone. Odlicna serija, za preporuku.
Očekujemo ovo.Nisam se nadao ovome.....Flash finale: WTF. Jazo objašnjavaj šta da očekujemo 🙂
U koliko sati i na kom kanalu?
Zezaš me?!Veceras krece druga sezona Weyward Pines. 😀
Fox TONIGHT at 9/8c
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari