Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Flash dobra epizoda,čekam kraj sezone da vidimo šta su izmislili jer stvarno znaju zakomplikovati stvari i da ne razumem ništa.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kako mrzim ove "Did you really accept it?" psycho BS :)

Ne znam da li je neko pomenuo i da li prati ali krenula je druga sezona serije Gomora.
Ima u prodavnicama da se nađu epizode sa hard coded engleskim titlovima...

Limitless, gledati ili ne? Spreman se i film da gledam pošto je serija follow up kako vidim.

Vredi, odgledaj film prvo...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Film je bio tu i tamo ali serija je glupa do bola... Standardna police-procedural glupost.. ne mogu da je preporucim..

Isto i kod mene, posle filma sam jedva čekao seriju i posle nekih 7-8 epizoda sam prekinuo,daleko je to od kvaliteta i delovalo mi je vise kao neka parodija na celu tu priču.

Sent from my D6603

Dobar spin off Blacklista

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Limitless, gledati ili ne? Spreman se i film da gledam pošto je serija follow up kako vidim.

Meni je Limitless simpa zato što ne shvata sebe suviše ozbiljno. To je potpuno suprotno od onoga što rade u Blindspotu gde se forsira neka ozbiljnost i drama a krajnji rezultat je klasično američko izloženo smeće.

Elementary, odlična!

Nepristojni ljudi.[emoji1]

Na svadbi nekoj cuo onu uvodnu spicu, sutradan poskidao i krenuo.Podsetih se jedne od najboljih serija uz Parove i Mucke.

Isto i kod mene, posle filma sam jedva čekao seriju i posle nekih 7-8 epizoda sam prekinuo,daleko je to od kvaliteta i delovalo mi je vise kao neka parodija na celu tu priču.

Sent from my D6603
Ja sam izdržao 10ak epizoda a onda su baš krenule neke ******štine. Dalje ne znam da li se išta popravilo. Ocene su uglavnom pozitivne sa naglaskom da su imali dosta promašenih epizoda.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Ja sam izdrzao mozda 3 epizode Limitless-a, a film mi je bio prilicno interesantan.

Ama bas nikako mi se ne svidja ta serija.

Poslednja izmena:
Pa odgledaj novu epizodu to je uvod u spinoff.
Solomon, Tom, i Susan ce biti glavni likovi.

Ostalo mi je nekoliko BL epizoda neodgledano, nekako me ne drzi vise :(
A i uloga Spadera me ne impresionira, prilicno je laka.

Pa odgledaj novu epizodu to je uvod u spinoff.
Solomon, Tom, i Susan ce biti glavni likovi.
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Spinoff Blacklista? OMG...Holivud je stvarno propao kad od jedne osrednje serije prave spinoff...

Pratim Blackist (trenutno na 16 epizodi trece sezone) ali serija je postala tesko ******...prvih 13 epizoda je bilo odlicno a sad se opet vrte u krug...vec pocinju da smaraju.

Beyond Genius Lies Insanity

Btw, Fish se vraca u Gotham :)

To se znalo jos na kraju prve sezone :-D
Odlican Gotam 9/10 od mene ova sezona. Prva ni blizu - 6/10, neverovatno koliko je bolja druga sezona, kao da je drugi ljudi rade komplet.

Da nema naloženih klinaca Game of Thrones ne bi imao ocjenu 7.5 na IMDB-u. Seriju gledam od 2012. i svaka sezona mi je odbojnija, evo recimo ova sad mi se ne gleda nikako, vjerovatno ću i bataliti.

Da nema naloženih klinaca Game of Thrones ne bi imao ocjenu 7.5 na IMDB-u.... vjerovatno ću i bataliti.

Miliš 9.5/10 ? Od 961,462 glasova mora da je barem 800.000 naloženih klinaca dalo 10 da bi imala taj prosek.
Možda je najbolje da batališ, džabe se nerviraš.

got.jpg

Poslednja izmena:
Pa ne moraju biti samo naloženi klinci, ima i starijih koji se lože :p

I ne nervira, samo me više ne privlači da je gledam. Nemoj da te to pogađa. :d

Poslednja izmena:
Ni najmanje. Bio sam vizionar i batalio onomad kad je Snow zapalio Ygritte, koliko se sećam sa poklon strelom u leđima.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno