Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lep dan za moj Episode Calendar 🙂 Flash, Agents of Shield, POI, New Gilr x 2 🙂 naravno, prvo se pogledao POI, ostalo može da sačeka. Nastavljaju u svom stilu, već mi je žao što se završava, a ima još 12 epizoda.

Uh, dogurah do pete sezone Archera i vidim nema prevoda, ne samo za nju,nego ni za sledece. A inace, dobar je Archer.

12 Monkeys uspeo da odlično krene u sezoni 2. Prva sezona je bila izuzetna, iskreno nisam ovo očekivao, pogotovo što su odlagali početak skoro 3 meseca.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Peaky blinders počeo danas,sjajna prva epizoda. Konačno prava serija na ekranima ☺️

Sent from my D6603

Moze li neko da mi kaze, jel ima neke istine u Vikinzima? Kad sam video Haralda, pomislih da prica prati istinu...

Nakon prosle epizode, poceo sam da razmisljam o fast forwardu kada se skida:d
btw milf report - ne propustas nista😀

Dobra je nova epizoda, ovo je prvi put da vezu 2 epizode gde se nesto desava jos od 2. sezone
Milfsandra sta propustam?

Poslato sa tastature koja pravi greske!

Gotham - fenomenalno, stepen produkcije na najvisem nivou
Ovo je jedna od retkih serija gde je svaki lik razvijen do savrsenstva, i svi likovi su zanimljivi i imaju tu dozu ludila koje ide uz Gotham
Samo Joker fali ali njega je jako tesko docarati i mislim da zato izbegavaju da ga uvedu
Pingvinu oskara treba dodeliti

Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Brate pa enigma je joker

ae5b9edffc8ce1c10d7717586b6948f5.jpg
jel neko gledao vredi pocinjati?

Da, znaci nema veceg promasaja u istoriji kinematografije. Sta je tacno odlicno? Em se ne uklapa ni sa cim, cak ni sa pricom iz prvog dijela, em je losa prica generalno.

Dakle, spojler:
Znaci neka logika je da se u drugoj sezoni objasni kako je otac od policajke dobio metak, i to cekamo citavu sezonu (koja je glupa, pogotovo prva polovina) i na kraju nista, on cak i ne dobije metak i nista specijalno se ne desi.
I gdje je crnac u prvoj sezoni?
Odlicna druga sezona?
Odlicna je prva, ovo je sr**e

Poslednja izmena:
О Флешу..

Изгледа да је у овој епизоди Wally добио брзину, можда грешим ал идеално је урађено да добије и он.. А оној Iris је као тек сад дошло из д у главу да оно каже, сад ће да развлаче мало то и на крају ће бити заједно..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Prve dve sezone dobre, a treca bas slaba. Cetvrtu jos nisam krenuo da gledam.

Moze li neko da mi kaze, jel ima neke istine u Vikinzima? Kad sam video Haralda, pomislih da prica prati istinu...

Ne, vikinzi ne prate striktno istoriju vec odlicno objedinjuju najbitnije licnosti iz njihove istorije u pricu. Pisci su vrlo inteligenti. Dok dogadjaji prate istoriju pojedini glavni likovi iz serije nisu zapravo ucestvovali u njima ali pisci zaista rade odlican posao uspevajuci da uklope sve.

Dacu primer Vikinga i napada na Pariz u spoileru

U seriji imamo prvi napad na pariz pa drugi. U istoriji posle prvog napada je bilo vise rejdova na Pariz dok ovaj koji smo videli u seriji nije vodio Ragnar vec drugi viking. Parizani su kao i u seriji ovoga puta imali spremnu odbranu i prepreke na vodi i vikinzi su izgubili mnogo ljudi tokom ovog napada.

Ima mnogo stvarnih dogadjaja samo nisu svi protagonisti prikazani istinito ali nemam nista protiv toga posto sve odlicno uklapaju.

О Флешу..

Изгледа да је у овој епизоди Wally добио брзину, можда грешим ал идеално је урађено да добије и он.. А оној Iris је као тек сад дошло из д у главу да оно каже, сад ће да развлаче мало то и на крају ће бити заједно..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Kontam da će i Jessie Quick da dobije brzinu 🙂 sve ide ka tome, sad da li će tako biti videćemo, mada bi bilo cool da budu tri speedster-a protiv Zoom-a 🙂 VELIKI SPOILER: gledao sam opis finala, mnogo je dvosmislen, ispada da je man in iron mask Eobard Thawn, a može se protumačiti i kao da se otkriva identitet čoveka u gvozdenoj maski, a pojavlujuje se i Thawn. No videćemo.

Što se Agenata Štita tiče šta mislite, ko umire?

Flash
Bilo bi glupo da su trojica speedsteri,inace Barry je uglavljen u speed forcu,ne zeli ida ga pusti.
Arrow
Konacno nesto zanimljivo.
Jel Barry bio na sahrani Laure :smoke: pre nego sto je izgubio brzinu?

Flash
Bilo bi glupo da su trojica speedsteri,inace Barry je uglavljen u speed forcu,ne zeli ida ga pusti.
Arrow
Konacno nesto zanimljivo.
Jel Barry bio na sahrani Laure :smoke: pre nego sto je izgubio brzinu?
Bio je!!!!

Arrow konačno dve odlične epizode!!!!
Kontam da će i Jessie Quick da dobije brzinu 🙂 sve ide ka tome, sad da li će tako biti videćemo, mada bi bilo cool da budu tri speedster-a protiv Zoom-a 🙂 VELIKI SPOILER: gledao sam opis finala, mnogo je dvosmislen, ispada da je man in iron mask Eobard Thawn, a može se protumačiti i kao da se otkriva identitet čoveka u gvozdenoj maski, a pojavlujuje se i Thawn. No videćemo.

Što se Agenata Štita tiče šta mislite, ko umire?
Ovo je iz stripa pa necu stavljati u spoiler!!!

Ko je čitao Flash strip,zna da je Zoom tako pao 3 na 1!!!!!
Inače u stripu je Zoom najači Reverse Flash i onaj koji je dobro isprebijao Flasha.

e981d80772664fbb243d179e8305cc7d.jpg

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da, znaci nema veceg promasaja u istoriji kinematografije. Sta je tacno odlicno? Em se ne uklapa ni sa cim, cak ni sa pricom iz prvog dijela, em je losa prica generalno.

Dakle, spojler:
Znaci neka logika je da se u drugoj sezoni objasni kako je otac od policajke dobio metak, i to cekamo citavu sezonu (koja je glupa, pogotovo prva polovina) i na kraju nista, on cak i ne dobije metak i nista specijalno se ne desi.
I gdje je crnac u prvoj sezoni?
Odlicna druga sezona?
Odlicna je prva, ovo je sr**e
Znači nisam jedini kome se nije dopala. Ja sam odustao posle 2-3 epizode. Prva sezona mi je bila super, a ova super dosadna, bar to malo što sam gledao.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Ja je bas sada gledam i vrlo je dobra ali nije brza tako da to mozda nekoga odbija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno