stevanix
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.06.2011
- Poena
- 225
jel to spoil GoT-a opet? vidim da u zalivu ima 3,4 i 5 epizoda ?
obrisani su torenti
obrisani su torenti
Flash zanimljiva epizoda..
Sent from my D6603
Milfsandra sta propustam?Nakon prosle epizode, poceo sam da razmisljam o fast forwardu kada se skida:d
btw milf report - ne propustas nista😀
Dobra je nova epizoda, ovo je prvi put da vezu 2 epizode gde se nesto desava jos od 2. sezone
Brate pa enigma je jokerGotham - fenomenalno, stepen produkcije na najvisem nivou
Ovo je jedna od retkih serija gde je svaki lik razvijen do savrsenstva, i svi likovi su zanimljivi i imaju tu dozu ludila koje ide uz Gotham
Samo Joker fali ali njega je jako tesko docarati i mislim da zato izbegavaju da ga uvedu
Pingvinu oskara treba dodeliti
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Riddler je EnigmaBrate pa enigma je joker
Poslato sa tastature koja pravi greske!
Pa zar nije i on bio pandur, pa su ga iznabadali pa je zavrsio kod ovog doktora i na kraju i njega ubio?Riddler je Enigma
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Šta je tu odlično???Fargo druga sezona odlična.
Vredi, dobra je serija.jel neko gledao vredi pocinjati?![]()
Poslato sa tastature koja pravi greske!
Moze li neko da mi kaze, jel ima neke istine u Vikinzima? Kad sam video Haralda, pomislih da prica prati istinu...
О Флешу..
Изгледа да је у овој епизоди Wally добио брзину, можда грешим ал идеално је урађено да добије и он.. А оној Iris је као тек сад дошло из д у главу да оно каже, сад ће да развлаче мало то и на крају ће бити заједно..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Bio je!!!!Flash
ArrowBilo bi glupo da su trojica speedsteri,inace Barry je uglavljen u speed forcu,ne zeli ida ga pusti.
Konacno nesto zanimljivo.
Jel Barry bio na sahrani Laure :smoke: pre nego sto je izgubio brzinu?
Ovo je iz stripa pa necu stavljati u spoiler!!!Kontam da će i Jessie Quick da dobije brzinu 🙂 sve ide ka tome, sad da li će tako biti videćemo, mada bi bilo cool da budu tri speedster-a protiv Zoom-a 🙂 VELIKI SPOILER: gledao sam opis finala, mnogo je dvosmislen, ispada da je man in iron mask Eobard Thawn, a može se protumačiti i kao da se otkriva identitet čoveka u gvozdenoj maski, a pojavlujuje se i Thawn. No videćemo.
Što se Agenata Štita tiče šta mislite, ko umire?
Znači nisam jedini kome se nije dopala. Ja sam odustao posle 2-3 epizode. Prva sezona mi je bila super, a ova super dosadna, bar to malo što sam gledao.Da, znaci nema veceg promasaja u istoriji kinematografije. Sta je tacno odlicno? Em se ne uklapa ni sa cim, cak ni sa pricom iz prvog dijela, em je losa prica generalno.
Dakle, spojler:
Znaci neka logika je da se u drugoj sezoni objasni kako je otac od policajke dobio metak, i to cekamo citavu sezonu (koja je glupa, pogotovo prva polovina) i na kraju nista, on cak i ne dobije metak i nista specijalno se ne desi.
I gdje je crnac u prvoj sezoni?
Odlicna druga sezona?
Odlicna je prva, ovo je sr**e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari