Moja top lista omiljenih serija, redom po količini uživanja u istim, koliko je to moguće jer je užitak izbledeo za neke davno gledane pa se možda ni neće naći na listi zbog toga.
1) Battlestar Galactica
2) Star Trek (The Next Generation + svi ostali serijali ali manje)
3) Doctor Who (2005-...)
4) Game of Thrones
5) Walking Dead
6) The Big Bang Theory
7) Lost
8) The X files
9) Milenijum
10) NYPD Blue
11) The Simpsons
12) The Law & Order
13) Twin Peaks
14) The Shield
15) Babylon 5
16) The IT Crowd
17) Prison Break (prve dve sezone)
18) Stargate
19) Mućke, Crna Guja, Alo Alo, Hustle, ER, Grey'a Anatomy,Flashforward, Alias, Miami Vice.
Walking dead i Game of thrones su dosta visoko plasirane jer su sveže i stvarno vrhunske produkcije. WD jer je baziran na jednoj od najboljih priča. Stripovi su vrhunski odradjeni. Serija dosta dobro prenosi atmosferu.
The Big bang Theory su visoko jer mi je svež osmeh na licu od humora iz te serije, a koji mi se baš dopada.
Na listi je možda 85% svih serija koje sam ikada gledao, tj one koje sam u celosti odgledao su uglavnom tu. One koje nisam cele odgledao ni nisu na listi. Nisu bile vredne gledanja ni pamćenja.
Neke kao Babylon 5 su dosta visoko jer sam na njih naleteo u specifičnom trenutku i zaista uživao u seriji iako realno nije neki kvalitet.
Nije lako napraviti ovakvu listu, ali neverovatno je koliko ovakva lista može da kaže o nekome.
Nije čudo što je Google toliko moćan. [emoji2] [emoji46]
Edit,
Uh, zaboravih Band od Brothers. Vrhunska serija, negde 4 po redu. Izgleda ima tu još nekoliko koje sam zaboravio, a ima i dosta dobrih koje nisam izgleda ni pipnuo. 🙂