Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna poredjenja 🙂 Meni je ipak terorista sa ulubljenom glavom najteze pao, to je zaista najgora epizoda ikad. Ne samo za X files, verovatno za serijski program uopste. Shokovi i ludilo.

@vladimirdowla - Meni je TWD fino 'dozirana'. Ocigledno im taj recept prolazi kod sirokih masa u koje se ubrajam, jer su sad i 'pojacali' - od 10. aprila krece i FTWD s2 :trust:
E pa meni se Fear daleko više dopada, prva sezona mi je bila izuzetna. Jedva čekam nastavak.

Lol nije upuceno ni ovom bukkake coveku ali ako se pronasao onda super.
Ne znam zasto je bitno toliko kome je upuceno, svi treba da postujemo tudje misljenje a ne da trpamo svoje jedino validno u mozak ostalima, ali ako te bas toliko jede mislio sam na marko_ns milos_ns ili kako god da se zove, mrzi me citam unazad.

Kad bi uporedio tvoju i moju imdb listu ocena (ako ocenjujes) verovatno bi sve zivo bilo razlicito, jel to znaci da sam ja svaku seriju/film "pogresno ocenio" 🙁 teach me how to grade...

Jes ja sam jedini na forumu i svetu koji misli da je TWD sem 3 epizode po sezoni postao neviđeno đubre. 😀
Meni je baš drago kome je ta serija vrh, nemate pojma koliko vam zavidim.

Tvoj sam komentar procitao a zato sto nisi jedini zato se u mom prvom postu i nisam obratio direktno tebi nego sam mislio na sve...ali se bukkake osetio prozvanim pa da objasnim kad vam je stalo...
Evo ja ne shvatam kako neko ko je stariji od 13 godina moze da svrs*** na Fleseve, Avengerse, Betmene, Torove pa VERUJ mi ne idem po forumu i prosvetljujem veliku vecinu koja voli te filmove i govorim im kako su glupi i nemaju veze sta je dobra serija.oO Eto zamisli "Odgledao sam 3 epizode Flesa/sat vremena Marvela bilo kojeg, i to je takvo djubre najvece ne mogu da verujem kome se ovo svidja, veze s mozgom nemate", nije bas kul ni prostojno a? Retardirano je slazem se...prihvati tudja misljenja, ne nabijaj svoje.
Zapravo sam rekao sve sto imam o ovoj nepotrebnoj temi necu vise odgovarati na trolove i provokacije.

Završio Justified...prejaka serija.

Pogotovo poslednji dijalog i rečenica: We dug coal together....

Možda su neke stvari ostale nedorečene i nerazjašnjene ali se nadam da će možda u nekoj budućnosti ili izbaciti film ili možda nastaviti snimanje....

Bole me iskreno k.... da bilo kome namećem svoje mišljenje, ne znam odakle ti ta ideja uopšte.
Samo sam izneo svoje mišljenje u vezi TWD jasno i glasno, ako se tebi ne sviđa tvoja stvar. U suštini me najviše nervira kako useru seriju kad znam da ima neviđeni potencijal. Kad mi neko kaže da je zadnja epizoda TWD jedna od najboljih pa ja ne znam šta da mislim o njemu, sem da lupam glavom o zid i pitam se kako je to moguće.

Sve što traje preko tri leta....bežat od toga,samo mlaćenje prazne slame
Posebno TWG

Superheroji su bez konkurencije definitivno. Ono zbog cega sam ja batalio TWD je ponavljanje jednog te istog. Osim u prvoj sezoni, u toj se seriji nista ne desava. Kao napravili su nekakvo skloniste pa se bore protiv zombija, dok ne stignu do drugog i tako u krug. Izem ti tu radnju. Kada bi postojala sansa da se nesto desi, nekakav smislen zakljucak da postoji, onda bi mozda i gledao. Posto je u pitanju americki strip, to znaci da zakljucka nema nego samo mrcvarenje iz knjige u knjigu kao u svim ostalim americkim stripovima koji traju vecno.

TWD je sjajna serija za one koji su voleli Lost. Ja taj Lost nisam mogao da smislim jer se iz aviona videlo da je to reality show serija, bez ikakve radnje, ikakvog putovanja.

Poslednja izmena:
Ja sam jedan od onih što je previše svog života utrošio gledajući TWD da bi prestao. Lepo au to rekli u Honest trailers. 😀
Za razliku od GoT koji stvarno uživam da gledam svaku epizodu, ovo mi je mučenje i ne znam zašto to sebi radim.

@G@W
Bas si postao dobar hejter 🙂
Previse paznje dajes necemu sto te ne interesuje. Opusti se i gledaj ono sto ti se svidja. Ja sam ishejtovao TWD pre par meseci i batalio seriju (posto sam shvatio da ce serija trajati bar jos 5-6 sezona, a mene ne interesuje kako ce se zavrsiti) i bukvalno nemam vise potrebe da pricam o njoj 😉

Poslednja izmena:
Gledao californication u jednom dahu svih 7 sezona. Ranije sam gledao po neku epizodu, sada prvi put kao celinu. Zaista šteta šta su uradili sa 7 sezonom. Prve četiri su ok i šesta, 5 i 7 mi se najmanje sviđaju. Bolje i da nisu snimali sedmu. Ali sve jedno, jedna od omiljenih serija. Duhovni rođen za ovu ulogu. Preporuka od mene...

Tako je najbolje sa svim tim visesezonskim serijama, pogotovo onih koje vredi gledati...a ne ovo desetak komada pa se guli i cekaj godinu dana, dotle zaboravim i sta sam sve gledao, a ne gde je stala prethodna sezona neke serije.Sva sreca pa ih retko gledam sada, sem mini serija ili do 20 epizoda...

@G@W

Ja sam voleo Lost i volim ga i dan danas. Cak i pogledam neku epizodu sad na Foxu kad uhvatim ali WD sam batalio posle trece sezone.

Mene ta serija podseca na one programe sto pustaju u starackim domovima gde ljudi sede i bulje u ekran po ceo dan.

Mene ta serija podseca na one programe sto pustaju u starackim domovima gde ljudi sede i bulje u ekran po ceo dan.
Zadnjih par epizoda nije bilo takvo. Verovatno će sada da gnjave do kraja sezone idilom po Aleksandriji pa onda konačno kreće druga strana medalje. Nadam se da neće i ovo uraditi površno i zbrzati kao kanibale i guvernera... Događaji koji slede mogu da budu opasan torture horor za Rika i ekipu pa i za sve fanove serijala.

Zadnjih par epizoda nije bilo takvo. Verovatno će sada da gnjave do kraja sezone idilom po Aleksandriji pa onda konačno kreće druga strana medalje. Nadam se da neće i ovo uraditi površno i zbrzati kao kanibale i guvernera... Događaji koji slede mogu da budu opasan torture horor za Rika i ekipu pa i za sve fanove serijala.
Ne znam kakve su bile jer kao sto rekoh ne pratim odavno vec.

Strip sam citao dok
nisu zarobili Negana i dok se nisu pojavili oni sa maskama zombija. Zaboravio sam i kako se zovu

Video sam da se i strip kao i serija vrte u krug i da se ni u stripu ni u seriji nista ne desava i da tako mogu i 20 godina da razvuku seriju i strip i onda sam i strip batalio.

Ja naivno verujem da bi ovo sada moglo da ispadne bolje od stripa. Sada ovih par epizoda imamo otkrovenje ljudskosti i dobrote, totalna idila, nabijeno emocijama, vezujemo se za likove, a onda..
kataklizma i prava apokalipsa dolaskom Saviorsa. Još kad bi ih prikazali kao one likove iz knjige Put to bi bio pun pogodak.

Moja top lista omiljenih serija, redom po količini uživanja u istim, koliko je to moguće jer je užitak izbledeo za neke davno gledane pa se možda ni neće naći na listi zbog toga.

1) Battlestar Galactica
2) Star Trek (The Next Generation + svi ostali serijali ali manje)
3) Doctor Who (2005-...)
4) Game of Thrones
5) Walking Dead
6) The Big Bang Theory
7) Lost
8) The X files
9) Milenijum
10) NYPD Blue
11) The Simpsons
12) The Law & Order
13) Twin Peaks
14) The Shield
15) Babylon 5
16) The IT Crowd
17) Prison Break (prve dve sezone)
18) Stargate
19) Mućke, Crna Guja, Alo Alo, Hustle, ER, Grey'a Anatomy,Flashforward, Alias, Miami Vice.

Walking dead i Game of thrones su dosta visoko plasirane jer su sveže i stvarno vrhunske produkcije. WD jer je baziran na jednoj od najboljih priča. Stripovi su vrhunski odradjeni. Serija dosta dobro prenosi atmosferu.

The Big bang Theory su visoko jer mi je svež osmeh na licu od humora iz te serije, a koji mi se baš dopada.

Na listi je možda 85% svih serija koje sam ikada gledao, tj one koje sam u celosti odgledao su uglavnom tu. One koje nisam cele odgledao ni nisu na listi. Nisu bile vredne gledanja ni pamćenja.

Neke kao Babylon 5 su dosta visoko jer sam na njih naleteo u specifičnom trenutku i zaista uživao u seriji iako realno nije neki kvalitet.

Nije lako napraviti ovakvu listu, ali neverovatno je koliko ovakva lista može da kaže o nekome.
Nije čudo što je Google toliko moćan. [emoji2] [emoji46]

Edit,
Uh, zaboravih Band od Brothers. Vrhunska serija, negde 4 po redu. Izgleda ima tu još nekoliko koje sam zaboravio, a ima i dosta dobrih koje nisam izgleda ni pipnuo. 🙂

Poslednja izmena:
Skali postala "totalno moderna mačka" pa ne nosi više brus :d

1456593387517.jpg

Meni su ove X Files epizode ok...jeste možda pristrasno mišljenje jer sam fan i starog serijala ali i da su nasnimli 30 novih epizoda opet bi ih gledao....

Moja top lista omiljenih serija, redom po količini uživanja u istim, koliko je to moguće jer je užitak izbledeo za neke davno gledane pa se možda ni neće naći na listi zbog toga.

1) Battlestar Galactica

The Expanse prva sezona je bolja od prve sezone BSG koja je ubedljivo najbolja sezona. Mislim da ce Prostranstvo ostaviti Galaktiku u prasini, osim ako nesto debelo ne uprskaju.

Edit: Zanimljivo, nisi gledao Firefly. To je najbolja sci-fi serija sa najzanimljivijim univerzumom i najboljim likovima. Veliki sam fan Galaktike ali su Mal i ekipa bez konkurencije. Jedino je Cowboy Bebop bolja space serija, ali to je Whedon kopirao tako da je ocekivano da bude bolja.

Poslednja izmena:
Ima mnogo kvalitetnih serija ali malo njih održi kvalitet od početka do kraja, po meni samo takve mogu da budu na večitoj naj listi 🙂
Moji lista bi izgledala ovako nekako:
1. The Wire
2. The Sopranos
3. Breaking bad

Luther mi se baš svidela, Malcolm in the middle sam ispratio do kraja i nije mi dosadila, čudno mi je da je niko ne pominje.

Kod mene bi to bilo (makar prvih 10)

1. The Wire
2. Homicide: Life on the street
3. X Files/ Twin Peaks
4. Fringe
5. Lost
6. OZ
7. Strike Back
8. Sons Of Anarchy
9. 24
10. Justified

Serije koje jos traju nisam stavljao na spisak....

Poslednja izmena:
The Expanse prva sezona je bolja od prve sezone BSG koja je ubedljivo najbolja sezona. Mislim da ce Prostranstvo ostaviti Galaktiku u prasini, osim ako nesto debelo ne uprskaju.

Edit: Zanimljivo, nisi gledao Firefly. To je najbolja sci-fi serija sa najzanimljivijim univerzumom i najboljim likovima. Veliki sam fan Galaktike ali su Mal i ekipa bez konkurencije. Jedino je Cowboy Bebop bolja space serija, ali to je Whedon kopirao tako da je ocekivano da bude bolja.

Expanse sam počeo da gledam. Dobra je, ali me nije zaludela. Tek sam par epizoda odgledao. Nastaviću svakako.
Generalno mi najviše odgovara da se serijal završi pa tek onda da ga gledam u dahu.
Got sam krenuo od treće sezone, ali džabe kada sam dve sezone odgledao za vikend.
Nervira me čekanje od vikenda do vikenda.

Da, vidim da je Firefly ovde jedna od najčešće preporučivanih.
Čuči na hardu već neko vreme, ali nikako da dodje na red.
Ta serija mi je bila na umu kada sam napisao da me čeka još dosta zabave. 🙂

Šta se ložite 🙂 Skala može svima nama majka da bude 😀

Sad je mama koju bi voleli da jeeeeeel gledao neko Dead like me?

Bilo je dve sezone, totalno otkacena serija, o grim riperima..
Gledao ja dok se davala na HRT, Mandy Patinkinova prva uloga odakle ga pamtim.

Bas je bila dobra steta sto se nije vise razvijala.

Poslednja izmena:
The 100...
Jel se samo meni čini ili je City of light koji se pominje neka vrsta Matrix okruženja? 🙂

Da, da, Patinkin...ja njega pamtim jos od Cikago Houpa, tamo se bas izdvajao, tipican pozorisni glumac.On je uvek imao naviku da kako serija postane zesce popularna, on je napusti.Zato sam se zacudio da je u Homeland-u toliko izdrzao.

Meni je Dead like me postala jedna od omiljenih..izgleda bas zbog toga sto je naglo prekinuta, nisu je srozali kao 99% ostalih koje upropaste besmislenim sezonama

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno