emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,295
Vec v3ceras cu da ga pristavim.Za sad odlican.Gledaj,ako vec ne gledas.Preporuka.
Vec v3ceras cu da ga pristavim.Za sad odlican.Gledaj,ako vec ne gledas.Preporuka.
Nisam upoređivao do sada kvalitet x264 i x265 za serije. Skidao bih x265 ukoliko kvalitet nije gori, kakva su vaša iskustva?
Ja sam presaltovao[emoji16] mislio sam da je nesto drugo.Ja ne znam šta fali shaning-u? Better.Call.Saul.S02E02.720p.HDTV.x265.ShAaNiG 225mb? Source je sparks720p
Ja ne znam šta fali shaning-u? Better.Call.Saul.S02E02.720p.HDTV.x265.ShAaNiG 225mb? Source je sparks720p
Nisam upoređivao do sada kvalitet x264 i x265 za serije. Skidao bih x265 ukoliko kvalitet nije gori, kakva su vaša iskustva?
Ja trenutno gledam Backstrom (1080p, Encoded by JoyBell). Što se mene tiče, odličan kvalitet slike: Jedini razlog zašto izbegavam x265 je to što ih moj TV ne podržava, a ja najviše volim da gledam filmove/serije direktno preko pljera ugrađenog u TV.Nisam upoređivao do sada kvalitet x264 i x265 za serije. Skidao bih x265 ukoliko kvalitet nije gori, kakva su vaša iskustva?
Gleda li neko Lucifera? Dopao mi se pilot od prosle godine, vidim izasle vec 5 epizode, pa da neko napise utisak pre nego krenem u shopping.
Nastavlja u istom stilu kao pilot, sto je neko vec naveo, detektivska limunada kao iz devedesetih, ako ti je pilot ok, gledaj dalje![]()
Па не сећам се где сам био пре 3 године у том месецу а не сто заврзлама из серије...Nastavih da gledam bb posle 3god pauze. To jest odgledao sam 4sezone +1ep iz pete pre 3god i sada reko da nastavim.
Koliko je tesko setiti se svega sto se desilo u prve 4 sezone,jezivo..
Shameless toliko dobar? Jel uporediv sa necime sem originalnom verzijom?
4.3. Se ceka [emoji1] ja sam prosle nedelje zavrsio. Maestralna serija. Kevin Spacey neverovatno uverljiv. Da se kandiduje sada dobio bi [emoji16]Rolam trecu sezonu House of Cards i svidja mi se skroz. Ako nisu slicne prave igre na tim nivoima, onda stvarno... Pa kod nas se pravi cirkus na svakom nivou, a kamo li na takvim pozicijama :smoke:
Moram preskociti na taj Breaking Bad posle
Shameless mi je na nekom BB nivou u svetu komedije. Ne moze ni sa cim da se uporedi, zato mi se i sviđa. Zna da te nasmeje,sokira a i skenja.Shameless toliko dobar? Jel uporediv sa necime sem originalnom verzijom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari