Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mr. Robot
X-Files S10

Koja je poenta koristiti taj kodek trenutno ako je gori od standardnog x264?

Ja nisam rekao da je gori, vec da se to jos uvek koristi samo za reenkod tako da tu x265 gubi smisao.
Kada budu korisitili isti izvor kao i ovi ozbiljniji riperi onda mozemo da poredimo ta dva enkodera/kodeka.

Poslednja izmena:
x265 je ok zato što zauzima jako malo prostora na disku.Tako na primer ja skinem shanning 720p od 250mb,dok za neki dr.od 720p treba i 1gb. X265 koristim samo za serije.

Ako mislis na Shinning lele majko pa gde 250 mb? Ja svukoa 12 gb da gledam ko covek.

Ja ne znam šta fali shaning-u? Better.Call.Saul.S02E02.720p.HDTV.x265.ShAaNiG 225mb? Source je sparks720p

Ja ne znam šta fali shaning-u? Better.Call.Saul.S02E02.720p.HDTV.x265.ShAaNiG 225mb? Source je sparks720p

Fale mu detalji :d Inace odlicna serija :)
A sparks mu nikako ne moze biti source, jer sparks ne radi serije.

Nisam upoređivao do sada kvalitet x264 i x265 za serije. Skidao bih x265 ukoliko kvalitet nije gori, kakva su vaša iskustva?
Ja trenutno gledam Backstrom (1080p, Encoded by JoyBell). Što se mene tiče, odličan kvalitet slike: Jedini razlog zašto izbegavam x265 je to što ih moj TV ne podržava, a ja najviše volim da gledam filmove/serije direktno preko pljera ugrađenog u TV.

Pogledao House of Cards (2013) - prva sezona odlicna, druga ok, treca skoro pa ocaj zivi.. Ne znam sta da ocekujem od cetvrte, ali nisam previse optimistican.. Kao da su izgubili ideje i razvlace, a realno i nema razloga da serija ima vise sezona..

Gleda li neko Lucifera? Dopao mi se pilot od prosle godine, vidim izasle vec 5 epizode, pa da neko napise utisak pre nego krenem u shopping.

Nastavlja u istom stilu kao pilot, sto je neko vec naveo, detektivska limunada kao iz devedesetih, ako ti je pilot ok, gledaj dalje :)

Pa jedino sto sam ocekivao "bad guy", pretvorise ga u detektiva koji pomaze u razresavanju kriminalnih radnji. :D

@durlancity - Nije veoma sarmantan kao lik a i radnja se klasicno odvija (iliti ne odvija), serija je cist prosek sa jedva nesto malo efekata - ocekivao sam bolje.. Ali imam nadu da ce se popraviti? :) Mada kako epizode prolaze sve se manje nadam...

Shameless US definitivno preluda serija koja se mora gledati. Bas sam se uziveo u nju. Samo mi smor sto nije zavrsena,pa da odgledam odjednom sve lepo.

Shameless mi je jedna od omiljenih serija ikada. Svi likovi su legende,jedina serija gde me ni jedan lik ne nervira :)

Nastavih da gledam bb posle 3god pauze. To jest odgledao sam 4sezone +1ep iz pete pre 3god i sada reko da nastavim.
Koliko je tesko setiti se svega sto se desilo u prve 4 sezone,jezivo..

Nastavih da gledam bb posle 3god pauze. To jest odgledao sam 4sezone +1ep iz pete pre 3god i sada reko da nastavim.
Koliko je tesko setiti se svega sto se desilo u prve 4 sezone,jezivo..
Па не сећам се где сам био пре 3 године у том месецу а не сто заврзлама из серије...

Blacklist
Kao sto rekoh posle prvih 13 epizoda koje su bile odlicne sada su opet poceli sa filler epizodama....

Shameless toliko dobar? Jel uporediv sa necime sem originalnom verzijom?

Dobra, dobra, stigao sam do treće sezone i dalje drži kvalitet.
Ne bih mogao da je uporedim ničime što sam gledao do sada

Rolam trecu sezonu House of Cards i svidja mi se skroz. Ako nisu slicne prave igre na tim nivoima, onda stvarno... Pa kod nas se pravi cirkus na svakom nivou, a kamo li na takvim pozicijama :smoke:
Moram preskociti na taj Breaking Bad posle

Rolam trecu sezonu House of Cards i svidja mi se skroz. Ako nisu slicne prave igre na tim nivoima, onda stvarno... Pa kod nas se pravi cirkus na svakom nivou, a kamo li na takvim pozicijama :smoke:
Moram preskociti na taj Breaking Bad posle
4.3. Se ceka [emoji1] ja sam prosle nedelje zavrsio. Maestralna serija. Kevin Spacey neverovatno uverljiv. Da se kandiduje sada dobio bi [emoji16]

Shameless se ne može uporediti sa nekom drugom serijom samo zato što nijedna nije uspela da održi taj nivo kvaliteta skoro 6 sezona. Samo da ne vrate onog Goku-a i biće sve sjajno :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno