Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte tako o The X-files, sad će da se javi neko da vam kaže da ne lupate gluposti kad kritikujete ovu sezonu jer ako se vama ne sviđa ima kome se to sviđa...

My cup of tea - ne znam što im je ovo uopšte trebalo. Naravno osim pokušaja da još malo namlate para na staru slavu.

Kao da su bili naterani da snimaju. Imam osecaj da cu 6 epizodu pogledati pred pocetak 11 serijala.

@ DeRadicci aka Frank Gallagher
@ subtractor

Ne poredim naravno Arrow i Black Sails niti mogu da se porede nego sam cisto potrazio "savet" ima li smisla nastavljati mucenje sa Strelom ako vec i ove epozode gledam uz pusku.Ne znam ni sam sta sam se upustao u te fore i fazone heroji ovo,ono
Poredjenje sam eventualno povukao izmedju musketara i pirata,posto sam u ovoj modernijoj verziji "druzine 4 musketara" dobio neko fashion izdanje pa da ne ponovim iskustvo.Jos ako je svaja epizoda zasebna...

XFiles ne vredi komentarisati koliko je loš. Zamalo da prekinem ovu ep6, toliko mi se smučilo.

Nemojte tako o The X-files, sad će da se javi neko da vam kaže da ne lupate gluposti kad kritikujete ovu sezonu jer ako se vama ne sviđa ima kome se to sviđa...

My cup of tea - ne znam što im je ovo uopšte trebalo. Naravno osim pokušaja da još malo namlate para na staru slavu.

Hoćeš reći NOT your cup of tea?
phrases.org.uk/meanings/my-cup-of-tea

(My cup of tea nije izraz za 'moje mišljenje' ili 'moje viđenje situacije' već za nesto što ti leži dobro)
idioms.thefreedictionary.com/not+cup+of+tea

Poslednja izmena:
BCS - Bas mi se svidja ova druga sezona za sada, mnogo vise humora nego u prvoj sezoni :)

The Flash
Odlicna epizoda.Odlicni efekti,vredni jednog blokbastera.Konacno znamo kako izgleda Zoom [emoji33] [emoji122]
Sad je samo pitanje dali ce ici sa pričom o Cobalt Blue ili o The Rival!!!!

TWD zadnja epizoda, jel ovo bila neka parodija? :d
BTW jel Rick nosio kondom? :D

Hoćeš reći NOT your cup of tea?
phrases.org.uk/meanings/my-cup-of-tea

(My cup of tea nije izraz za 'moje mišljenje' ili 'moje viđenje situacije' već za nesto što ti leži dobro)
idioms.thefreedictionary.com/not+cup+of+tea

Hvala, ali nisam hteo da kažem "moje mišljenje" ili IMHO, već sam prvo hteo da iza "my cup od tea" napišem da su to pojedinačne epizode sa raznim natprirodnim bićima/misterijama i da se nadovežem sa ostatkom posta. Onda sam odustao i napisao samo ostatak posta koji se tiče ove sezone i ispalo je ovako kako je ispalo...

X-files prva epizoda je bila dosadna, 2-5 su bile ok, ali ova poslednja... auh... totalna katastrofa.

Nije se ni meni preterano dopala ova "poslednja" epizoda. Ocigledno je sve ovo samo "test" za nesto vece. Ali kako sam ljubitelj Half Lifea, ne treba mi jos jedan neizvesni cliffhanger u zivotu...

No, kada vidim kakve gluposti se ovde gledaju (razni americki strip heroji), X-Files je zakon za sve te ******stine.

Nisam upoređivao do sada kvalitet x264 i x265 za serije. Skidao bih x265 ukoliko kvalitet nije gori, kakva su vaša iskustva?

X265 Je kompresovaniji samim tim manji je fajl bez gubitka kvaliteta. Tolioo sam ja primetio. Ali s obzirom da moram sve uredjaje da updateujem kodecima firmwerima itd da bi ga pustali izbegavam ga jos uvek.

Nisam upoređivao do sada kvalitet x264 i x265 za serije. Skidao bih x265 ukoliko kvalitet nije gori, kakva su vaša iskustva?

Vecina h265 fajlova koji se mogu dobaviti su rekompresija h264 fajla, sto znaci da je kvalitet gori od h264.

Primer: Arrow 720p x264 DIMENSION je bolji od Arrow 720p x265 RMTeam jer je h265 fajl nastao od DIMENSION ripa.

Poslednja izmena:
Vecina h265 fajlova koji se mogu dobaviti su rekompresija h264 fajla, sto znaci da je kvalitet gori od h264.

Primer: Arrow 720p x264 DIMENSION je bolji od Arrow 720p x265 RMTeam jer je h265 fajl nastao od DIMENSION ripa.

I nova izdanja? Tj. aktuelne epizode?

Ma da, 99% h265 fajlova na javnim trackerima je rekompresovan materijal. Verovatno ima i "pravih" h265 ripova na malo jacim privatnim trackerima.

Razmisljam nesto i kontam,kakav je majstor Vins Giligen,očas posla,vrhunska serija.Dolazim u iskusenje da po drugi put gledam Breaking Bad[emoji1]

Ma da, 99% h265 fajlova na javnim trackerima je rekompresovan materijal. Verovatno ima i "pravih" h265 ripova na malo jacim privatnim trackerima.

U pravu si, sad pogledah npr izdanja grupe RMTeam i sve su rekompresije. Ne nađoh npr. za Condo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno