Zaboravio sam,i Shameless gledam[emoji3] bolesna serijaGlat bih preskočio sve osim Better call Saul, za Lucifera, prva ep i više nego dovoljno, Supernatural puna kapa kad naleti na Foxu, ovo 11.22.63 ne znam šta je, a Flash i sl zaobilazim.
Preporučio bih od trenutno aktuelnih Modern family i Shameless.
Guverner je prilično loše prikazan u seriji, u stripu je mnogo brutalniji. A Negan je već priča za sebe. Valjda neće i to s*ebati u seriji.Nije taj Negan valjda jos jedan 'Governor' negativac iz lose video igre..
Shameless kida po starom, tako jednostavna a tako genijalna serija.
TVShowTime na androidu resava sve probleme pracenja epizoda, ali je potrebno stiklirati svaku odgledanu. Postoji i opis epizode tako da, i ako zaboravim, znam sta sam gledao kasnije.
Bas cu da probam sickrage na kodiju sa nekim torrent klijentom.
Negan je vođa The Saviorsa, jednog od najzloglasnijih plemena, da ih tako nazovem.
trebalo bi da ubije bejzbolkom nekog od likova s početka serijala. U stripu je to Glen.
Stigao sam nekako do Arrow s2e14 na jedvite jade a na forumu citam 3 i 4-ta sezona nisu na nivou 2...
Pa kakav je tek pad kvaliteta ako je vrhunac umeca s2.
Naravno da nisam ocekivao neko remek delo,ovo mi je uletelo u neki "raspored razonoda" ili je bolje da ipak predjem na nesto ozbiljnije.Nije da nemam sta
Druga serija Black Sails.
Dilema i tu da li da pocinjem ako je neki fancy fazon?
Tako sam se takodje razocarao sa The Musketeers.Izaberem neki malo redji zanr/tip serije da promesam "sadasnjost" a dobijem losu glumu,ocajne dijaloge,scene borbe,svaka epizoda zasebna a zamaskirano u lepe kostime i nedostatak takve tematike.
Mrtva Skali sa polumrtvim Molderom dominiraju u fantasticno postavljenim scenama, zaplet ludilo, ma maksimum, za prvu ozbiljnu sci fi horor parodiju cista 9ka .
Meni je zadnja epizoda x files gledljiva, mada je sve zbrzano, bolje da su ovu zadnju epizodu podelili sa na dva dela i bolje razradili.
Gledacu nastavak ako ga bude, verovatno hoce ako je sudeci po finalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari