Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam na NASu pustio SickRage i torent klijenta i serije same stižu ☺

TVShowTime na androidu resava sve probleme pracenja epizoda, ali je potrebno stiklirati svaku odgledanu. Postoji i opis epizode tako da, i ako zaboravim, znam sta sam gledao kasnije.
Bas cu da probam sickrage na kodiju sa nekim torrent klijentom.

Glat bih preskočio sve osim Better call Saul, za Lucifera, prva ep i više nego dovoljno, Supernatural puna kapa kad naleti na Foxu, ovo 11.22.63 ne znam šta je, a Flash i sl zaobilazim.
Preporučio bih od trenutno aktuelnih Modern family i Shameless.
Zaboravio sam,i Shameless gledam[emoji3] bolesna serija
Takodje i TWD

Jbm li ga, jeste se u TWD desio taj veliki momenat (ili dva ;) ) ali opet nekako epizoda prazna.

Shameless kida po starom, tako jednostavna a tako genijalna serija.

Jel gledao neko The Night Manager sa Lokijem i DR. House-om?

Ne znam,meni zanimljiva nova TWD epizoda,ima i zanimljiv kraj☺
Bice feste kad dodje Negan...

Nije taj Negan valjda jos jedan 'Governor' negativac iz lose video igre..

Negan je vođa The Saviorsa, jednog od najzloglasnijih plemena, da ih tako nazovem.
trebalo bi da ubije bejzbolkom nekog od likova s početka serijala. U stripu je to Glen.

Poslednja izmena:
TVShowTime na androidu resava sve probleme pracenja epizoda, ali je potrebno stiklirati svaku odgledanu. Postoji i opis epizode tako da, i ako zaboravim, znam sta sam gledao kasnije.
Bas cu da probam sickrage na kodiju sa nekim torrent klijentom.

Имаш на Кодију додатак који ти сам штиклира одгледане епизоде.

Иначе, TVShowTime је непревазиђен.

Jel moze nesto od te vrste aplikacija da se uveze sa MPC-HC playerom?

X-files, jel završen i jel vredi trošenja vremena?

Ja ne znam sta bi vam rekao. Dosta odusevljenja na racun nostalgije ali dosta razocarenja na racun povrstnosti. Mozda ipak odgledati. Doduse meni je ostalankos 1 epizoda.

Toliko mi se gleda da nisam ni petu pogledao.

Blago tebi

što nisi,

više podseća na Californication

Bila bi fora da kad Negan dodje da im cuka na kapiju, izadje otac Gabrijel i premlati ga kao stoku i ovaj pobegne :D

Dosije X se završio
ogromnim cliffhangerom
od mene ocena 5/10 za nove epizode. Sve su razočarala u manjoj ili većoj meri.

Stigao sam nekako do Arrow s2e14 na jedvite jade a na forumu citam 3 i 4-ta sezona nisu na nivou 2...
Pa kakav je tek pad kvaliteta ako je vrhunac umeca s2.
Naravno da nisam ocekivao neko remek delo,ovo mi je uletelo u neki "raspored razonoda" ili je bolje da ipak predjem na nesto ozbiljnije.Nije da nemam sta :)
Druga serija Black Sails.
Dilema i tu da li da pocinjem ako je neki fancy fazon?
Tako sam se takodje razocarao sa The Musketeers.Izaberem neki malo redji zanr/tip serije da promesam "sadasnjost" a dobijem losu glumu,ocajne dijaloge,scene borbe,svaka epizoda zasebna a zamaskirano u lepe kostime i nedostatak takve tematike.

Negan je vođa The Saviorsa, jednog od najzloglasnijih plemena, da ih tako nazovem.
trebalo bi da ubije bejzbolkom nekog od likova s početka serijala. U stripu je to Glen.
da,to bi trebalo biti u finalu seste sezone i spominje se da bi to mogao biti (SPOJLER) Deril

@undertaker75

Black Sails i Arrow ne mogu ni da se porede u ovom univerzumu. Gledaj slobodno, veoma je dobra.
Trecu sezonu jos nisam poceo, ali vidim da na imdb za sada prste devetke. :D

Stigao sam nekako do Arrow s2e14 na jedvite jade a na forumu citam 3 i 4-ta sezona nisu na nivou 2...
Pa kakav je tek pad kvaliteta ako je vrhunac umeca s2.
Naravno da nisam ocekivao neko remek delo,ovo mi je uletelo u neki "raspored razonoda" ili je bolje da ipak predjem na nesto ozbiljnije.Nije da nemam sta :)
Druga serija Black Sails.
Dilema i tu da li da pocinjem ako je neki fancy fazon?
Tako sam se takodje razocarao sa The Musketeers.Izaberem neki malo redji zanr/tip serije da promesam "sadasnjost" a dobijem losu glumu,ocajne dijaloge,scene borbe,svaka epizoda zasebna a zamaskirano u lepe kostime i nedostatak takve tematike.

black sails je daleko iznad arrow, koji je sprdnja. Gledao sam arrow 3 sezone (prva sezona uopste nije super hero serija, druga je ok, ali je treca razvucena drama) i tu stao. Cetvrtu nisam ni pocinjao dalje. Ucestvovao sam u sprdnji "arrow kida", ali seriju zapravo ne krase nikakvi posebni kvaliteti. Prosek cist.
Black sails takodje nije vrhunac kinematografije, ali je stvarno dobar. mene generalno vuce da gledam nove epizode i to je sve sto trazim.

Ko nije gledao ovu zadnju ep X Files-a neka slobodno preskoči. Meni je ovo kao celina 0/10. Ova zadnja je veći promašaj od prve.

Jel moguce da cu na silu da pogledam poslednje dve epizode.. Da mi je neko to rekao da ce se ikad desiti za Dosije X :(

Mrtva Skali sa polumrtvim Molderom dominiraju u fantasticno postavljenim scenama, zaplet ludilo, ma maksimum, za prvu ozbiljnu sci fi horor parodiju cista 9ka .

Meni je zadnja epizoda x files gledljiva, mada je sve zbrzano, bolje da su ovu zadnju epizodu podelili sa na dva dela i bolje razradili.

Gledacu nastavak ako ga bude, verovatno hoce ako je sudeci po finalu.

Poslednja epizoda je stvarno za nepoverovati koliko je loša, bila me sramota što gledam ali morao sam.

Prva i zadnja epizoda su povezane sa pričom, ovih 4 epizoda između kao da je ubačeno da popuni prostor..
Veoma zbrzano je počelo i isto tako završilo. Očekivao sam dosta više..

Mrtva Skali sa polumrtvim Molderom dominiraju u fantasticno postavljenim scenama, zaplet ludilo, ma maksimum, za prvu ozbiljnu sci fi horor parodiju cista 9ka .

Meni je zadnja epizoda x files gledljiva, mada je sve zbrzano, bolje da su ovu zadnju epizodu podelili sa na dva dela i bolje razradili.

Gledacu nastavak ako ga bude, verovatno hoce ako je sudeci po finalu.

Slažem se sa prehodna dva člana - poslednja epizoda X-Files je sasvim dobra, i u seriji sada postoji određen odmak u smislu da sami sebe ne shvataju potpuno ozbiljno - ne vidim šta je to na kraju toliko loše. Ako neko hoće da pogleda seriju sa lošim zapletom, tu je Lucifer...

X files...kako je pocelo tako i zavrsise. Zbrkano, besmisleno i naivno. Ipak je Chris Carter taj koji je proveo suvise vremena na YT.

Slika opisuje kompletan dozivljaj
jMDiqZj.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno