Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nexus 5 Molder, Nexus 6 Skali, ako ne grešim, ali mislim da ne grešim. :d Onu ogromnu, ružnu kameru sa zadnje strane i malu okruglu rupicu za zvučnik sa orednje strane na 5-ici ne možeš omašiti, a u drugoj epizodi se kod Skali baš lepo po obliku vidi da je Motorola, dok po veličini i izgledu kamere sa zadnje strane moja najbolja pretpostavka je 6-ica. 🙂
Odgledah upravo prve dve epizode. 🙂
Stare nisam baš gledao jer mi nisu baš kao klincu držale pažnju ali znam dešavanja i likove tako da mogu reći da sam uspeo da povežem i da mi se sviđa za sada... Možda se sad najzad nateram i stare da pogledam. 😀
Danas je malo cudno videti američku seriju koju Apple nije finansirao. Još od Fringe-a nije bilo nijedne u ovom žanru, tamo su cepali Verizon Droid od Motorole.
Gledam ovih dana Orange is the new black i u jednoj od onih flashback scena riba koristi prvi Google Nexus, a i vremenski period totalno odgovara. Baš su pazili na sitne detalje.
The X-files meehhh. Kao stari zakleti fan veoma sam razočaran novim serijalom. Prežvakali su i izmenjali priču sto puta do sada. Ne verujem da će uopšte primirasti starom serijalu, pogotovo onim epizodama sa čovekom crvom, insektima u prašumi, duhovima u onoj kući... Nekako su mi freak of the week uvek bile bolje od glavne priče.
Dc Legends cringe fest neviđeni. Iako volim Fleša postao sam alergičan na Strelu. Ovo mi izgleda kao sve loše iz Strele pa na kub.
Fleš odlicna epizoda, konačno i origin story od Reverse Flash-a.
Odoh da pogledam Expanse, ne mogu da dočekam zerg ludnicu 😀
Making a murder, sta reci... Odgledao sam je na dva puta po 5x epizoda. Neverovatna prica, koliko samo lik nije imao sreće u pojedinim trenucima, bukvalno sve je protiv njega a on ne gubi nadu ni u jednom momentu...
Dc legend of tomorrow na nivou moćnih rendžera. X files isto krš, meni su najbolje stare epizode bile pojedinačni kul slučajevi. Oduvek me smaralo kad u milion epizoda razotkrivaju glupave zavere.
Meni Colony deluje obećavajuće, mada je pitanje u kom smeru će otići serija. Postoji mogućnost da se pretvori u Falling Skies što bi bilo baš loše.
Skoro sam izvalio You're the Worst i svidela mi se. Savršena komedija za pred spavanje. Povremeno čizi al u svakoj epizodi bude nešto što me baš nasmeje.
Foks Molder jos nije izasao iz uloge Henka Mudija, Skali je ona stara a Skinera kao da su drzali u kutiji 20 godina. Nije cemu ali nije ni lose. Danas su teorije zavere toliko ofucane da me bilo sramota na momente sta gledam ali je opet bolje od klinackih serija Strela/Munja/Agenti itd.
Making a murder, sta reci... Odgledao sam je na dva puta po 5x epizoda. Neverovatna prica, koliko samo lik nije imao sreće u pojedinim trenucima, bukvalno sve je protiv njega a on ne gubi nadu ni u jednom momentu...
The Expanse je stvarno iz epizode u epizodu sve bolji, Miller mi je sad potaman, Holden-a i dalje ne gotivim toliko koliko sam ga u knjizi gotivio 😀 Malo mi antipatičan glumac.
Svi dokazi izneti u seriji ukazuju da nije ubica. Ja sam ranije gledao puno takvih emisija i kad vidiš sa kakvim su sve 'dokazima' osuđivali ljude ovo mu dođe samo kao još jedan u nizu ili uobičajena praksa. Veliki broj slučajeva tako završi. Dovoljno je da te samo osumnjiče i gotov si.
Blacklist se po meni popravio posle one prve smorne epizode u trećoj sezoni a i nema više onih filler epizoda ko u prošloj sezoni.
Ovde je sve povezano iz epizode u epizodu i prati glavnu priču...
The Expanse je stvarno iz epizode u epizodu sve bolji, Miller mi je sad potaman, Holden-a i dalje ne gotivim toliko koliko sam ga u knjizi gotivio 😀 Malo mi antipatičan glumac.
Odgledah X, ovo je mnogo, mnogo lose...Prva epizoda pogotovo.
Ako prica opet ide u tom pravcu, gde Molder PONOVO prolazi kroz "sve su mi smestili" fazu, onda stvarno :S: Pa ***, covek je bio u alien brodu velicine grada, video sve sto je video i sad u roku od minuta veruje u neki Alex Jones&Rozvel Aliens mix bullshit? Previse Youtube-a u poslednjih 15 godina izgleda:d Oni naucnici i warp-stealth mini B2, neka zavera, bum eksplozija, ajde ovamo - otvaramo X-Files, cancer man V3.0 kaze da mu to nesto smeta haha...omg mozak ce mi se skuvati ne mogu da pohvatam sta se sve desilo ***😀
Druga epizoda jos i nekako, ali wtf su ona "secanja" na Williama? Koja se zavrse gledanjem u sliku Williama - kao bebe 😵
Fotografija ocaj, nema onaj mracan i gritty smek...Specijalni efekti cirkus, Stari XFiles je imao SF scene radjene stapom i kanapom, znali su svoje mogucnosti i domete a kako da iskoriste budzet i da izgleda prihvatljivo i dan danas, ocajna CGI scena sa pocetka epizode je licila na komediju, na trenutak sam mislio da krece epizoda u stilu one legendarne sa ljudima u crnom🙂
Prva epizoda X-a je kao neki loš trejler za u*ran sf film, koji nikako da završi. Samo bacaju scene, sad ovo, sad ono, turiraju motor. I to sto si u spojleru naveo, baš to 😉. Wtf
Odgledah X, ovo je mnogo, mnogo lose...Prva epizoda pogotovo.
Ako prica opet ide u tom pravcu, gde Molder PONOVO prolazi kroz "sve su mi smestili" fazu, onda stvarno :S: Pa ***, covek je bio u alien brodu velicine grada, video sve sto je video i sad u roku od minuta veruje u neki Alex Jones&Rozvel Aliens mix bullshit? Previse Youtube-a u poslednjih 15 godina izgleda:d Oni naucnici i warp-stealth mini B2, neka zavera, bum eksplozija, ajde ovamo - otvaramo X-Files, cancer man V3.0 kaze da mu to nesto smeta haha...omg mozak ce mi se skuvati ne mogu da pohvatam sta se sve desilo ***😀
Druga epizoda jos i nekako, ali wtf su ona "secanja" na Williama? Koja se zavrse gledanjem u sliku Williama - kao bebe 😵
Fotografija ocaj, nema onaj mracan i gritty smek...Specijalni efekti cirkus, Stari XFiles je imao SF scene radjene stapom i kanapom, znali su svoje mogucnosti i domete a kako da iskoriste budzet i da izgleda prihvatljivo i dan danas, ocajna CGI scena sa pocetka epizode je licila na komediju, na trenutak sam mislio da krece epizoda u stilu one legendarne sa ljudima u crnom🙂
Uvod je presmesan i vec tu provalio da nesto debelo smrdi. Vidim ljudi pominju da je spica ostala ista, ja mislio oni modernizovali spicu ali je napravili kao u originalu. Kad ono stvarno ista spica kao od pre 20 godina...
Molder je generalno u Henk Mudi fazonu iliti sta ja radim na ovom setu i gde su maloletnice koje cu da povalim. Kada je poceo da gleda onu malu i posle Skali da ljubomorise bilo je stvarno kao da gledam Kalifornikejsn. Samo je falilo da se napije kao guzica. Posle tek sledi horor, kada on kao glumi neko bunilo gde je utripovao to sto pricas, da su mu smestili i da su ljudi iza svega. Tek onaj sto se obogatio od teorija zavera je komican lik. Kao on ima neki polozaj, zna neke naucnike koji drze svemirski brod u garazi. Pa samo je falio Xzibit da iskoci od nekud i organizuje "naucnike" da ugrade vufere i neonke na alien spaceship.
Glumica koja glumi Svetu je uzasno odradila svoj posao, ali lici malo na Natasu Ninkovic kada je bila mladja pa od mene ima prodju. Zadnja scena sa njom je uzas, sta radi onaj prvi laser ako je drugi razneo. Kao nesto skeniraju??? Ko B alien movie iz 70tih ***e.
Dejna Skali jedina posteno odradila svoj posao, mada ona scena sa decom bez usiju je no comment. Skiner odbalzamovan, malo osedeo i jednako nebitan kao i uvek. Izgleda da je i kancelarija ista...
Pusac se kao brine zbog X Files sto kazes a prethodno su pobili sve koji "znaju" da obrisu tragove. Pa sto nisu i Moldera i Skali??? Da se zavrsi serija posle prve epizode... Ta scena kada dizu spaceship i naucnike u vazduh oni presmesni specijalci je nesto sto nisam video dugo, dugo vremena. Moze komotno da se meri sa turskim filmovima o rambu i brus liju. Taj nivo, bukvalno.
Posto su me ovde podsetili na PSI Factor, u prethodnih para dana sam pogledao nekoliko epizoda te sci fi komedije sa Den Ekrojdom. Serija je kada je bila aktuelna imala ocajan CGI. Dovoljno je reci da je u novom X Files gori CGI...
Jedino sto je gore od novog Dosije Iksa je Prvi talas...
Zezas za Flasha ili si ozbiljan? Koliko god X Files vredjao inteligenciju, ipak je Dosije Iks i ipak je namenjen odraslima. Strela, Munja i ekipa su za mericku decu uzrasta 12 godina, kako bre to mozes da gledas?
The Blackilst - Mene svaka nova epizoda sve vise i vise odusevljava! Taman kad pomislim da ne moze biti zanimljivije, upravo to postane. Serija je genijalna, ko nije gledao neka obavezno odgleda.
mene je toliko uzasan scenarij u prvih nekoliko epizoda odbio,a samo cu da kazem da sam se patio sa Boston Legal-om zbog njega.a kapiram da nema poente da pocinjem napola sezone...
Znači vredi gledati Expanse? Taman se nakanem pa čujem da je dosadna, pa da je dobra, i tako... 😀 ne samo ovde. Inače izašao je pilot Lucifera, čuo sam od par ljudi da je dobro, je li neko gledao?
Znači vredi gledati Expanse? Taman se nakanem pa čujem da je dosadna, pa da je dobra, i tako... 😀 ne samo ovde. Inače izašao je pilot Lucifera, čuo sam od par ljudi da je dobro, je li neko gledao?
Računaj da je Expanse sada zvanično počeo, u 8 ep. Međutim, moraš pratiti i ove pre jer je sve povezano, u drugoj sezoni će klupko početi da se odmotava. Inače druga će imati 13 epizoda.
Uvod je presmesan i vec tu provalio da nesto debelo smrdi. Vidim ljudi pominju da je spica ostala ista, ja mislio oni modernizovali spicu ali je napravili kao u originalu. Kad ono stvarno ista spica kao od pre 20 godina...
Molder je generalno u Henk Mudi fazonu iliti sta ja radim na ovom setu i gde su maloletnice koje cu da povalim. Kada je poceo da gleda onu malu i posle Skali da ljubomorise bilo je stvarno kao da gledam Kalifornikejsn. Samo je falilo da se napije kao guzica. Posle tek sledi horor, kada on kao glumi neko bunilo gde je utripovao to sto pricas, da su mu smestili i da su ljudi iza svega. Tek onaj sto se obogatio od teorija zavera je komican lik. Kao on ima neki polozaj, zna neke naucnike koji drze svemirski brod u garazi. Pa samo je falio Xzibit da iskoci od nekud i organizuje "naucnike" da ugrade vufere i neonke na alien spaceship.
Glumica koja glumi Svetu je uzasno odradila svoj posao, ali lici malo na Natasu Ninkovic kada je bila mladja pa od mene ima prodju. Zadnja scena sa njom je uzas, sta radi onaj prvi laser ako je drugi razneo. Kao nesto skeniraju??? Ko B alien movie iz 70tih ***e.
Dejna Skali jedina posteno odradila svoj posao, mada ona scena sa decom bez usiju je no comment. Skiner odbalzamovan, malo osedeo i jednako nebitan kao i uvek. Izgleda da je i kancelarija ista...
Pusac se kao brine zbog X Files sto kazes a prethodno su pobili sve koji "znaju" da obrisu tragove. Pa sto nisu i Moldera i Skali??? Da se zavrsi serija posle prve epizode... Ta scena kada dizu spaceship i naucnike u vazduh oni presmesni specijalci je nesto sto nisam video dugo, dugo vremena. Moze komotno da se meri sa turskim filmovima o rambu i brus liju. Taj nivo, bukvalno.
Posto su me ovde podsetili na PSI Factor, u prethodnih para dana sam pogledao nekoliko epizoda te sci fi komedije sa Den Ekrojdom. Serija je kada je bila aktuelna imala ocajan CGI. Dovoljno je reci da je u novom X Files gori CGI...
Jedino sto je gore od novog Dosije Iksa je Prvi talas...
Zezas za Flasha ili si ozbiljan? Koliko god X Files vredjao inteligenciju, ipak je Dosije Iks i ipak je namenjen odraslima. Strela, Munja i ekipa su za mericku decu uzrasta 12 godina, kako bre to mozes da gledas?
Upravo su mi te dve serije pale na pamet gledajuci prvu Xfiles epizodu...onda je XFiles postavio standard koji su te dve serije pokusale da prate sa ocajnom pricom, likovima i pretencioznim efektima a masile sustinu 🙂
Koliko je glupavo da se posle svega Skali ponovo karikira kao skeptik a Molder naivac decenije (+ Henk), nemam reci. I onda taj TV-YT klinacpalac sto se odjednom nabacuje Skali(?) A i ta poslednja scena- moralo je da bude CGI, po svaku cenu lol...Da su stvari radjene kao nekad, sa manje budzeta, ispalo bi 100 puta bolje - tacno zamisljam scenu u tom starom fazonu, njoj se gasi auto u nekoj kanadskoj vukoyebini, svetlost bljesne i KRAJ. Posle vidimo patrolu policije koja nalazi ugljenisan auto i that's it...Ali neee...ovo je moralo biti prilagodjeno novim trendovima, i ispade kao Psi Faktor i slicni treshevi 🙂 Onaj Fringe koji volim da hejtujem je ispao klasa za ovo:d
Cini mi se da je epizodu radila ekipa koja za X-Files zna iz nekih prica i culi su da je nekad bila kao kultna serija, zavere ludilo ovo ono...
Zezam se za Flash naravno, besmisao i "navrat-nanos" scenario u toj seriji me podsetio koliko je XFiles spao u kvalitetu sa tom prvom epizodom pa su ispale "tu negde" u prici😛 Jos samo da se pojave Gue:d
Lucifer pilot odgledao opet, sviđa mi se, opuštajuća.
X Files - nabacano previše u prvoj epizodi, da su malo razvukli, možda bi i ličilo na nešto. Duhovni se navikao na uloge ženskaroša, ali ipak mora da se gleda. ( : Dopala mi se njegova poslednja serija Aquarius, malo loša gluma glavnog negativca, ali OK serija.
Expanse i dalje previše mističan i spor, malo bolja poslednja epizoda.
Beowulf nije loša fantasy avanturica.