Ja sam bio presao AC4 Black Flag pa poceo da gledam seriju. Zato me serija i odusevila bila...Stvarno je odlicna sada imam potrebu da igram neku piratsku igru. Ar ar
Maestralno, videcu Wire i Lost po 3, 4 ep. nek odgleda pa nek odluci.Wire. Jos ako je TV sa katodnom cevi, bombona 🙂
Stvarno je odlicna sada imam potrebu da igram neku piratsku igru. Ar ar
Sta bi ste predlozili za nekoga ko je odgledao sve i gotivi affair, house of cards, soprano i poaro. Po mogustvu sto vise sezona i da je gotova serija, ne mogu na 2 dana da prebacujem epizode vise 🙂
Wire. Jos ako je TV sa katodnom cevi, bombona 🙂
Jap,u pravu si... kod madjara krece 25-og... javljam utiske
Shadowhunters - teen BS limunadica, dokle vise likovi sa istim frizurama, tetovažama itd a koji su tako samouvereni i puni znanja, riba koja se zatekne u nekim suludim događajima, roditelji koji su stradali od ruke dusmanina, demoni (a nisu iz Kikinde 😀 ) bla bla, već prezvakano milion puta a kad vidiš naslov tipa "Shadowhunters : The Mortal Instruments" pomisliš ovo je neko ludilo sto posto čim se ovako zove... Preporučujem samo mazohistima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari