Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne,pirati su tu ubaceni skoro kao kolorit,par kvestova i mali segment price ali je meni ta atmosfera nenadmasna,a sami pirati predstavljeni na najsimpaticniji nacin ikad u gejmingu.

Sta bi ste predlozili za nekoga ko je odgledao sve i gotivi affair, house of cards, soprano i poaro. Po mogustvu sto vise sezona i da je gotova serija, ne mogu na 2 dana da prebacujem epizode vise 🙂

Jesi li gledao Dextera 😀 ?

Hehe bas sam sad to predlagao ali nece psihopatsku seriju. Nije za mene za kevu je. Ima vremena pa sam poceo da joj skidam sa neta da ne gleda ovo smece sto se emituje na TV.

Poslednja izmena:
E, pa sta fali, nije nista mnogo strasno 🙂

Onda nesto malo vise mejnstrim kao Lost i Prison Break ?
Meni je vrh i Six Feet Under, ali nekome moze da bude malo nelagodno dok je gleda 🙂

Poslednja izmena:
Hmf Lost sam par ortaka skoro navukao, pokusacu sa Lostom pa da vidimo.

Wire. Jos ako je TV sa katodnom cevi, bombona 🙂

Stvarno je odlicna sada imam potrebu da igram neku piratsku igru. Ar ar

Igraj Assassin's Creed Black Flag i druzices se sa Blackbeardom, Vaneom, Rackhamom, Anne Bonny, Hornigoldom... :d

Sta bi ste predlozili za nekoga ko je odgledao sve i gotivi affair, house of cards, soprano i poaro. Po mogustvu sto vise sezona i da je gotova serija, ne mogu na 2 dana da prebacujem epizode vise 🙂

Damages
Ima ona fora da se na pocetku sezone vidi sta ce se desiti na kraju, pa kako sezona prolazi sve se priblizava ka tome. Kao sto je kasnije ponekad bilo u Breaking Bad.
Inace ukupno nema ni 20min u sudnici. Veoma dobra serija.

Poslednja izmena:
...iliti perfektan izgovor da se zica nebrojeni put opet obrne. 🙂

Uf nikada nisam mogao nista da gledam 2 puta. Samo posle 15 god kad sve zaboravim. Usput nikad nisam ni zaspao sa upaljenim TVom svaki detalj pratim.

Dex hvala za remaster hint to cu da joj skinem, mislim da nece lost da upali...

Ja sam gledao Dextera prve 4 sezone 3 puta i Hannibala sam prosle godine pre pocetka trece sezone obrnuo jos jednom 🙂
Ostalo od serija sve sam samo po jednom gledao.

Ja skoro obrnuo Lost po drugi put , puno detalja isplivali za razliku onog razvlacenja kada je bila aktuelna. Jedna od jacih time-travel serijala.

Da, lost je odlican, svakako vredan drugog gledanja.

Прва серија коју сам се покајао што сам гледао. Кад се само сетим оних бројева, лажних сајтова... колико је деловало да су мислили о сваком детаљу како ће се уклопити у мозаик (што је и важило за првих неколико сезона) и на крају прц. Задња рецимо половина сезона је било ставите ми празан папир а ја ћу да се нагузим да истоварим сценарио... сам крај нећу ни да коментаришем. Штета, какав потенцијал.

...после сам се зјбо и подлегао Прометеја и закунуо да остварења која потписује тај лик више не гледам.

Што се серија тиче треба гледати само мини серије или оне са независним епизодама или серијалима.

Poslednja izmena:
I pored svega toga je jedna od najboljih serija te i slicne tematike.
Jesu posteno **ebali kraj, ali meni je ostala u lepom sećanju, posle ocajnog Wayward Pines poželeo sam da je opet odgledam i hocu sigurno za godinu, dve, tri, da zaboravim sto vise detalja.
Secam se prvih sezona i koliko sam jedva cekao novu epizodu, skidanja preko DC++ ... 🙂

Poslednja izmena:
Ja sam gledao nebrojene reprize na TV-u, skidao nove epizode ... I onda kad je serija završila uzeo da gledam ispočetka. Potpuno je drugi osećaj, nekako je mnogo bolja čak. Ono što je čudno, svo vreme sam viđao potvrdu onoga što je JJ izjavio da su imali pilot i poslednju epizodu napisane, a sve ostalo je bila improvizacija. Bemti, moram je opet gledati.

Ja sam sinoc bas pustio pilot i ne bi imao zivaca ponovo da gledam pogotovo sto mnogo dobrih serija jos nisam odgledao.

ima 'de nasih titlova za novog sherlock-a?na uobicajenim mestima nema.

Da li ce novi X-files poceti i kod nas od 24-og? Ako ce uopste poceti...?

Jap,u pravu si... kod madjara krece 25-og... javljam utiske

Shadowhunters - teen BS limunadica, dokle vise likovi sa istim frizurama, tetovažama itd a koji su tako samouvereni i puni znanja, riba koja se zatekne u nekim suludim događajima, roditelji koji su stradali od ruke dusmanina, demoni (a nisu iz Kikinde 😀 ) bla bla, već prezvakano milion puta a kad vidiš naslov tipa "Shadowhunters : The Mortal Instruments" pomisliš ovo je neko ludilo sto posto čim se ovako zove... Preporučujem samo mazohistima.

Jap,u pravu si... kod madjara krece 25-og... javljam utiske

Premijera je bila juče btw, ali ona neka specijalna, i niko nije oduševljen prvom epizodom. Ja ne očekujem puno, FOX je u pitanju ipak 😉

Btw dovršio drugu sezonu The 100 i oduševljen sam. Od sad cu bez predrasuda posmatrati ovakve serije koje mi na prvi pogled budu delovale bezveze. Jedva da imam koju zamerku. 100x sam više uživao u The 100 nego u The Expanse, za kojim sam vene sekao od kako je najavljen. Preporuka svima koji se dvoume da li da gledaju.

Poslednja izmena:
Shadowhunters - teen BS limunadica, dokle vise likovi sa istim frizurama, tetovažama itd a koji su tako samouvereni i puni znanja, riba koja se zatekne u nekim suludim događajima, roditelji koji su stradali od ruke dusmanina, demoni (a nisu iz Kikinde 😀 ) bla bla, već prezvakano milion puta a kad vidiš naslov tipa "Shadowhunters : The Mortal Instruments" pomisliš ovo je neko ludilo sto posto čim se ovako zove... Preporučujem samo mazohistima.

Ni trailer nisam uspeo da dovrsim 😀

Black Mirror - bas mi je legla. Nikad ne gledam trejlere, kritike i radnju unapred, eventualno 1-2 recenice, tako da sam bio skroz iznenadjen, zato mi se jos vise dopala. Prva epizoda i ona Waldo su bile najslabije, ostale odlicne.

Od mene 9/10

Pa nzm i ja sam uzeo da gledam Black Mirror kada ste pre par dana preporucili, odgledao prvu seoznu. Sta znam onako nije lose, dosta zavisi od epizode do epizode. Pogledao sam za sad 1 sezonu. Fantazija koja u mnogome ima smisla, samo prva epizoda mi totalno bolesna i bezveze 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno