Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fargo
Aj mi samo kazi kako si to povezao, ja onog bosa nisam nesto previse zapamtio, ne znam ni u koju epizodu se pojavio

Nisam ga ni ja specijalno zapamtio, ali on jeste boss gluvonemom i onom drugom hitmenu iz prve sezone. (ovde ih Hanzee, dok su deca, spasava od siledzija na terenu)
Ceo razgovor izmedju njega i lika koji mu doneo dokumente je zanimljiv.

A obrati paznju na ovo sto kaze Hanzee:
S02E10

295
00:38:44,391 --> 00:38:50,495
Ubit ću ih. Nije me briga za
"žestoko čuvan" i "pasti u more."

296
00:38:52,565 --> 00:38:57,034
Ubij i budi ubijen. Glava u vreći.

297
00:39:00,355 --> 00:39:03,418
To je poruka.

i ovo sto kaze boss:
S01E06

32
00:03:14,523 --> 00:03:17,357
Ne uhvatiti. Ubiti.

33
00:03:17,359 --> 00:03:21,094
Briga me za nevjeru.
Briga me za povezanost.

34
00:03:21,096 --> 00:03:26,967
Ubij i budi ubijen.
Glavu u vreću. To je poruka.

Poslednja izmena:
Taman sam se zabrinuo sto je "trailer" normalan...

Jedva cekam da pocne da se emituje, bitange prvo su rekli 2016 sad 2017 🙁

Nisam ga ni ja specijalno zapamtio, ali on jeste boss gluvonemom i onom drugom hitmenu iz prve sezone. (ovde ih Hanzee, dok su deca, spasava od siledzija na terenu)
Ceo razgovor izmedju njega i lika koji mu doneo dokumente je zanimljiv.

A obrati paznju na ovo sto kaze Hanzee:
S02E10

295
00:38:44,391 --> 00:38:50,495
Ubit ću ih. Nije me briga za
"žestoko čuvan" i "pasti u more."

296
00:38:52,565 --> 00:38:57,034
Ubij i budi ubijen. Glava u vreći.

297
00:39:00,355 --> 00:39:03,418
To je poruka.

i ovo sto kaze boss:
S01E06

32
00:03:14,523 --> 00:03:17,357
Ne uhvatiti. Ubiti.

33
00:03:17,359 --> 00:03:21,094
Briga me za nevjeru.
Briga me za povezanost.

34
00:03:21,096 --> 00:03:26,967
Ubij i budi ubijen.
Glavu u vreću. To je poruka.

Ovo si sigurno izguglao 😛, tesko da sam zapamtio taj dijalog iz prve sezone :d

Poslednja izmena:
Dijalog jesam, iako sam prvu sezonu pogledao tek pre 15 dana. :d

Ali ovo mi je odmah bilo jasno - operacija i novi identitet uz propratni razgovor oko "uzdizanja".
Mada sam pre svega pomislio da je on Malvo, sto bi bilo previse, ali sam povezao sa bossom zbog decaka/hitmena. Pa nakon epizode proverio na netu. 😀

Poslednja izmena:
Pa i ja sam prvu sezonu zavrsio pre nekih 20 dana pa se ne secam, iako mi je na prvi pogled serija delovala malo sporo. Ipak dosta brz tempo ima Fargo i jos su epizode skoro sve po 55-60 minuta, pa ima dosta dogadjanja i likova da se popamte.

Jel? Da zaobidjem znaci.

Ash vs Evil Dead...ovo je genijalno.[emoji1] [emoji1]

Evo je još jedna najava, mislim da nije kačeno:

...ohrabruje to što je prave po originalnom scenariju.

Poslednja izmena:
Jel? Da zaobidjem znaci.

Ash vs Evil Dead...ovo je genijalno.[emoji1] [emoji1]

Film ne gledaj nikako oskrnavili su original maltene koliko i "league of extraordinary gentlemen " sa šon konerijem.

Imaš link za seriju. Ja sam je odgledao za dva dana, maltene iz daha.

Zavrsio jos pre neku nedelju Master of None (neka dobra dusa je prevela celu sezonu 🙂 ). Ja nesto ne mirisem komedije, ali ova mi je bila ok, nije pretenciozna i preforsirana kao neke poznatije serije.
Aziz Ansari (koga nisam prethodno nigde gledao) mi je bio dobar. Zanimljivo je da su u seriji njegove roditelje glumili zaista njegovi pravi roditelji (koji nisu glumci) 🙂

U jednoj epizodi se pojavljuje kao guest star Claire Danes 🙂
I da dodam da su prve dve epizode mozda i najlosije a da posle bivaju sve bolje i bolje. Od mene 7.5/10

Poslednja izmena:
Nikad nisam verovao da ću ovako mator, ponovo nešto gledati očima deteta 😀
Sećam se koliko je samo Evil Dead bio genijalan u svoje vreme... stoji jako dobra priča i prijateljstvo iza svog tog serijala 🙂

Isto je osecanje i ovde..... Pre neki dan sam u pauzi izmedju dve epizode skinuo filmove i jovo nanovo.....
Cekam samo da klinci odgledaju da vidim njihovu reakciju...
Onda cemo znati da li nas bije nostalgija ili stvarno vredi... 🙂

Ja svakakvim sranjima dajem šansu ali TWD s06 najgora do sada.

Skoro da poželiš da se mali sa šeširom više pojavljivao....

Poslednja izmena:
Ispratio prve sezone Into the Badlands i The Bastard Executioner, slabo ispraćene, ali sasvim OK serije za gubljenje vremena.

Pogledao prvu epizodu Jekyll & Hyde I oduševio sam se. Po meni sjajna adaptacija sa takvim dodacima da je fenomenalno uklopljeno da bude serija jer bi osnovna priča mogla da stane u 2 epizode. Nadam se da ce i ostatak biti ovako dobar, skinuo svih 8 epizoda pa ćemo videti.
The Magicians S01E01 obećava takodje, na osnovu trejlera mislio sam da je mnogo "blaža" serija ali cliffhanger na kraju epizode stvarno obećava nešto mračnije i bolje ali i to ostaje da se vidi.

P. S. Jekyll & Hyde je radjen, koliko sam video iz prve epizode, više po stripskom predlosku, što se vidi u čestim scenama koje se usporavaju i u prvi plan ističu staticnu scenu, poput čitanja stripa. Na nekoliko mesta je primetan vizuelni "overkill" pri prikazu određenih situacija a same scene su uglavnom kratke i eksplozivne, sve u cilju docaravanja tog stripskog "vajba". Po meni, za sada je skroz ok, budžet izgleda solidan ali igraju mahom slabo poznati glumci koji dobro rade svoj posao.

Second chance
Nova serija, prva epizoda sasvim solidna, mozda bude interesantno.
Colony
Ne mogu da odlucim da li ce serija biti dobra drama ili pateticna spanska sapunica.
Agent X
Premotao prvu epizodu i izgleda smesno...

Poslednja izmena:
The magicians. Pilot je interesantan. Voleo bih da se opredele za jedan pravac serije jer mi ovako delovi izgledaju decije, a onda se desi scena sa kraja (koja mi je bila odlicna). Poslednje sto bih gledao je polu horor sa +12 rejtingom.
Gluma nije bas na nivou kroz celu epizodu, mada je gledljivo.

@subtractor delimo isto mišljenje... Tokom cele epizode sam razmišljao "tja, ovo je nesto za tinejdžere, liči na školu iz Hari Potera samo za malo starije likove koji je pohađaju, izgleda da će ovo u zaborav posle prve epizode..." i onda zadnjih 5 min koji potpuno menjaju utisak i ostavljaju opaki cliffhanger... Čini mi se da su namerno napravili "limunadu" od prve epizode da bi privukli što veći broj gledalaca, jer po nekim istraživanjima koje sam jednom pročitao negde, preko 75% gledalaca koji ogledaju prvu epizodu nastavljaju da gledaju seriju makar još nekoliko epizoda u najgorem slučaju. Ako serija krene u pravcu kakav obećava kraj prve epizode, mislim da će biti sasvim solidna serija.

odgledao ovo što je izašlo od ash vs. evil dead . pristojno.

svaka čast što su kastovali xenu, warrior princezu 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno