Nisam licemer pa sad da namerno hejtujem iako mi se svidi, kao sto vecina ljudi ima potrebu da nikad ne promene misljenje i drze do 'svog', mogu da shvatim hajp, ali bas moras da imas ono 8000 stripova u krevetu na rasklapanje da bi mogao da se hajpujes na ovo 🙂
E, a taj DD ti je 10 klasa iznad Arrow-a, pa ti vidi. Nemam ništa protiv CW serija, samo nemam više 12 godina, teško da me taj nivo story telling-a može oduševiti. A kad sam imao 12 gledao sam Smallville i bio sam "oduvan" 😀. Btw. onaj Arrow u Smallville-u je totalni raspad u poređenju sa ovim.Gledao sam DD pre pola godine. Lagana zabava i nista vise od toga, recimo 7/10 i to da budem siroke ruke. Ali eto, ljudima je ta serija vrh, superheroj, dobra produkcija, akcija, to je sada in, ljudi se loze na to ovih dana.
citajuci ovaj thread dosao sam do zakljucka sa su flash i arrow najbolje serije ikada. kada je vec takva situacija moram da im dam sansu u nekom trenutku, imam *ebeno visoka ocekivanja.
Jok, Friends ću da gledam Ili gay-eve u Game of Thrones, važi.citajuci ovaj thread dosao sam do zakljucka sa su flash i arrow najbolje serije ikada. kada je vec takva situacija moram da im dam sansu u nekom trenutku, imam *ebeno visoka ocekivanja.
Vi samo pljujete jer su superheroji u pitanju.
Pa ono, da 🙂
Gotivim stripove ali sam alergican na tupave americke stripove o superherojima. Problema ne bi bilo da je to neka nisha a ne apsolutni mainstream svuda u svetu zabave. Filmovi o superherojima imaju najvece budzete i hajp masinu, serije o superherojima i americkim stripovima su preplavile trziste.
The man in the high castle,
http://www.imdb.com/title/tt1740299/
pročitati knjigu (uradio to odavno) i odgledati. Odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari