Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam licemer pa sad da namerno hejtujem iako mi se svidi, kao sto vecina ljudi ima potrebu da nikad ne promene misljenje i drze do 'svog', mogu da shvatim hajp, ali bas moras da imas ono 8000 stripova u krevetu na rasklapanje da bi mogao da se hajpujes na ovo 🙂

Kontam bre, nego ti svaki drugi post .gif, nevezano za ovu temu. 😀

Kao sto sam nekad ranije pisao, mogu ih razumeti i ceo taj hajp ako u detinjstvu nisu "proziveli" nesto tipa

ili ako su zaista pravi fanovi stripova,
ili ako su jednostavno deca/tinejdzeri.

I meni su oduvek bili zanimljivi superheroji u bilo kom obliku (ovo iznad recimo), ali je skroz nerealno da mi i sada bude toliko a kamoli da budem ishajpovan. Ipak sam u detinjstvu dosta toga video, pa je sada sasvim dovoljno ovih 5-10 Marvel/DC filmova godisnje.
Jednostavno, toliko je kvalitetnih realnih serija u opticaju, da gledanje Arrow i ostalih srodnih bi mi bilo gubljenje vremena.
Ne kazem, mozda cu i odgledati nekada...kad mi bude bas dosadno ili u nedostatku kvalitetnih i/ili meni zanimljivih serija. Ili da sacekam pa da gledam sa decom. xD

Dok sam npr. Misfits slucajno krenuo da gledam, a legla mi samo tako - ipak je dosta drugacija i "ozbiljnija" izvedba o ljudima sa mocima a ne superherojima. 😀

"Superheroes? That kind of thing only happens in America." :d

Poslednja izmena:
Hvala ti na ovom prvom klipu ! Vratih se u detinjstvo ***.. Haos

Potpuno sam zaboravio na tu odlicnu igricu..

sto se tice superheroja prvi kontakt mi je bio bartonov betmen,a strip Dylan Dog (ako izuzmemo Tin Tin-a iz najranijeg detinjstva)...mislim da mu dodje logicno sto se ne pronalazim u marvelovim marifetlucima. 🙂

naravno,ne smeta meni sto neko uziva,naprotiv.ali komentarisanje trejlera...to je stvarno previse.

Gledao sam DD pre pola godine. Lagana zabava i nista vise od toga, recimo 7/10 i to da budem siroke ruke. Ali eto, ljudima je ta serija vrh, superheroj, dobra produkcija, akcija, to je sada in, ljudi se loze na to ovih dana.
E, a taj DD ti je 10 klasa iznad Arrow-a, pa ti vidi. Nemam ništa protiv CW serija, samo nemam više 12 godina, teško da me taj nivo story telling-a može oduševiti. A kad sam imao 12 gledao sam Smallville i bio sam "oduvan" 😀. Btw. onaj Arrow u Smallville-u je totalni raspad u poređenju sa ovim.

Sram vas bilo da blatite Arrow i Flash. Ja ne mogu samo da gledam ozbiljne serije, treba mi neki ekskapizam, nije stvar u godinama uopste. Te serije su kvalitetno uradjene u okvirima svog zanra.
Vi samo pljujete jer su superheroji u pitanju.

citajuci ovaj thread dosao sam do zakljucka sa su flash i arrow najbolje serije ikada. kada je vec takva situacija moram da im dam sansu u nekom trenutku, imam *ebeno visoka ocekivanja.
Jok, Friends ću da gledam Ili gay-eve u Game of Thrones, važi.
Ja lično nikad nisam ni čitao stripove, ali volim SF... Arrow mi je deb-ilniji od Munje, ali mi je gledljivo, odmaram mozak... Više se nerviram od glupog američkog humora koji totalno vredja inteligenciju ili možda samo ameri to mogu da skontaju?

Ako hoćete zaplete, dramu, tragediju, realnost i neku drugu fikciju, imate Rts, Pink, Happy, B92 itd...

"Power Rangers Dino Charge" pre-kida.

Vi samo pljujete jer su superheroji u pitanju.

Pa ono, da 🙂

Gotivim stripove ali sam alergican na tupave americke stripove o superherojima. Problema ne bi bilo da je to neka nisha a ne apsolutni mainstream svuda u svetu zabave. Filmovi o superherojima imaju najvece budzete i hajp masinu, serije o superherojima i americkim stripovima su preplavile trziste.

Srećom još uvek postoji izbor, pa ne vidim u čemu je problem.

Flash + Arrow = fenomenalno, stvarno su extra odradili ovaj crossover. Meni i dalje Tom Cavanaugh jedna od najsvetlijih tačaka serije.
TWD i dalje smara za medalju, tog scenaristu treba optužiti za pokušaj genocida nad mozdanim ćelijama i streljati za primer.
Posle 3.epizode 4.sezone Elementary vidim koliko mi je nedostajao izgovor engleskog jezika od strane Johnny Lee Millera koga je milina slušati dok priča. Scene u kojima razgovara sa ocem koga glumi legendarni John Noble su posebna poslastica, kako zbog sadržaja razgovora tako i zbog izbora reči, izražavanja i izgovora/akcenta. Sjajno.
I da se osvrnem na ovo pljuvanje i hvaljenje Arrow / Flash... Što neko reče ovde, ne mogu da gledam stalno ozbiljne serije i / ili neku melodramatiku, ja ove serije gledam iskljucivo zabave radi i opuštanja i moj pozitivan stav je vezan samo za faktor zabave koji one proizvode... Ja nisam filmski kritičar niti recenzent pa da ih posmatram iz tog ugla, što vidim da mnogi ovde pokušavaju. Te nije realno, te suplja priča, te ovo, te ono... Ja kao običan gledalac mogu da budem zadovoljan ili ne nekom serijom u smislu da znam kakvu vrstu serije gledam i šta da očekujem od nje. Ne očekujem npr u Arrow/Flash šekspirovske književne bravure već da mi bude zabavno da gledam i to je to. Ako tako posmatrate serije a ne iz kritičarskog ugla, onda nema mesta pljuvanju tog tipa.

Poslednja izmena:
Vidum da se na zadnjih par stranica spominju samo Flash i Arrow koje naravno i ja gledam 🙂
Ne znam da li je neko spominjao vec seriju Marvel's Jessica Jones... Serijica je odlicna, preporuka.

Jesmo i nju smo spominjali uglavnom su pozitivne kritike 🙂
Ps.. Dosao na red kod mene i Broadchurch kad ono glavni detektiv David Tennant koji je u JJ glavni negativac.

Poslednja izmena:
Killgrave tj. Tennant je ubedljivo najbolje odglumio u JJ. Meni lično izgledom deluje kao crossover mladog Martina Sheena i Hammonda iz Top Geara.

Pa ono, da 🙂

Gotivim stripove ali sam alergican na tupave americke stripove o superherojima. Problema ne bi bilo da je to neka nisha a ne apsolutni mainstream svuda u svetu zabave. Filmovi o superherojima imaju najvece budzete i hajp masinu, serije o superherojima i americkim stripovima su preplavile trziste.

I sve su u fazonu The Coon, spasavaju rodni grad od kriminala.. lol

Strele, slepi advokat i dzesike su danasnji mocni rendzeri.

To je svima jasno. Ono sto ne stima jeste hajpovanje na Benchforumu, koji je vazio za forum koji okuplja malo starije ljude. Ono, barem preko 15 godina.

Ako ste dovoljno ubedili jedan drugog kako ste ozbiljne face u odnosu na sve druge možemo da nastavimo temu.

krenuh doticnu i odustah posle druge epizode jer po ne samo jednoj preporuci izgleda stvarno treba procitati knjigu prvo.ove dve koje sam gledao su odlicne,na momente malo tanja gluma i naivnija rezija,ali nista strasno.

J. Jones odgledah je do kraja.

Sta znam,previse razvlacenja i ne toliko ubedljiva gluma. Ali zbog glavne glumice i sestre joj plavuse 8/10 od mene 🙂

Al je smorila druga epizoda trece sezone Hanibala, sa onim likom iz Gomore.. tamo glumio ocajno, ovde jos gore.

Ako cemo posteno, moglo se bez trece sezone. Te pocetne epizode su jos i solidne, pred kraj krece ozbiljna smaracina. Sam kraj je meni bio interesantan ali se mnogima nije dopao.

Da, nikako mi se ne dopada 'feel' trece sezone.. Mislim da nema dovoljno onog jelena generalno u seriji, treba vise scena sa jelenom i slow motion kapljicama krvi..

Zna li neko kad li će Expanse 2.epizoda? Pilot me je oduševio, jedva čekam da krene dalje serija jer su serije tog tipa i takve izvedbe veoma retke danas, ne računajući nešto tipa Dark Matter ili Killjoys...

Hvala. Poslednje što me je oduševilo u tom smislu je prastari Firefly i Serenity, nakon toga slabo šta je bilo sa sličnom tematikom da je vredelo gledati, osim ako neko ima neku preporuku za kvalitetnu seriju sa takvim "settingom"...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno