Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam gledao Suits ali mene za sada drži, ova zadnja epizoda neka vrsta uvoda u buduca dešavanja.Meni je ok za ubijanje vremena,ništa više od toga.

Iako mi sada teže pada da gledam recimo Minority Report kada vec znam da neće biti druge sezone, odgledacu je do kraja ipak.

Pa dobro, i taj Suits se nekim ljudima prilicno svidja. Ni meni nije bila gadna na pocetku, tj. tipa jedan ceo serijal sam odgledao dok mi se nije ogadila, pa sam nastavio da gledam jos neko vreme i verovatno razvio alergiju. Bas me nervira u pm. Kao Vulin, Babic i onaj Marko Djuric da naprave seriju u kojoj su u glavnim ulogama, e toliko me nervira. A ova mi lici, pa sam mozda malo i pregrub, ko zna.

edit: A film "Limitless" je, rekoh vec, vrlo interesantan. Nije to nikakva umetnost, niti ce nekome biti na listi omiljenih filmova, ali je ideja zanimljiva, i realizacija nije toliko losa. Ko nije gledao, slobodno moze da pogleda, verujem da ce vecini drzati paznju.

Poslednja izmena:
Već? Videh u trejleru da je premijera danas, mislio sam sutra da potražim... Hvala, odoh da skidam :D
EDIT: skinuto, večeras na programu uz činiju smokija i sok od kruške :D

Poslednja izmena:
Ne bih se složio... Sto se tice same teme serije, tj vampira, to je trenutno najbolje u ponudi. Tačno je da serija nije ništa spektakularno ali nije uopšte toliko loša da bih nekome savetovao da je ne gleda. Sve je to moglo bolje da bude urađeno ali ideja i delimično izvedba uz standardno sjajne Kevina Duranda i Davida Bradleya vade seriju tako da po meni vredi pogledati u trenucima prave dokolice.

Procurela 5 epizoda 4 sezone ARROW sa John Constantinom.Evo skidam je pa javljam utiske.

To nesto fejk 100%

Nije.
Javi mi ako nemozes da nadjes,da ti posaljem link na PM.

Odgledao Ash vs Evil Dead... Extra je uradjeno, zadržan je i šmek originala, celokupna atmosfera je odlična tako da je za preporuku u svakom slučaju.

+1, Ash pokido:D

Odlična 5 epizoda 4 sezone Arrow!!!!!
Gostovanje John Constantina lepo uklopljeno u celinu.Šteta što su ukinuli Constatine seriju.
Sve u svemu do sad daleko bolja 4 sezona od 3 sezone!!!!!

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam al stvarno bi voleo malo manje da vidjam Arrow i slicne postove, jasno je svima da vam se svidja, jel mora bas svaka epizoda da se komentarise?

Ja se izvinjavam al stvarno bi voleo malo manje da vidjam Arrow i slicne postove, jasno je svima da vam se svidja, jel mora bas svaka epizoda da se komentarise?
Postove koji ti se ne sviđaju ne moraš da čitaš, niko te ne tera na to, ali sugerisati ljudima da ne iznose mišljenje o serijama u temi koja je za to namenjena je prilicno glupo. Meni lično odgovara da ljudi pišu o tome, koja god serija da je u pitanju, jer zato ova tema i postoji i ja je zato i posećujem. Konkretno, Arrow pratim kad stignem, i nisam preterano oduševljen, ali volim da vidim šta drugi misle o tome. Sa druge strane, i ja bih svašta voleo da manje vidjam u zivotu ali ne može.

Arrow + Flash kidaju. Druga sezona obećava samo ne znam odakle Harrison Wels živ?

Risbo moz' se bunis koliko hoćeš ali kidanje je neizbežno u ovoj temi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno