Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto ne batalite da gledate te lose serije, vidi se vec posle druge-trece epizode da ne vredi trositi vreme na takve serije. Ja sam Continuum-u dao sansu nekoliko epizoda, posle toga batalio, zbog toga se i ne usudjujem da pocinjem da gledam neku novu sci-fi seriju (Limitless ne racunam u sci-fi), jer je retko sta vredno gledanja.

Sto ne batalite da gledate te lose serije, vidi se vec posle druge-trece epizode da ne vredi trositi vreme na takve serije. Ja sam Continuum-u dao sansu nekoliko epizoda, posle toga batalio, zbog toga se i ne usudjujem da pocinjem da gledam neku novu sci-fi seriju (Limitless ne racunam u sci-fi), jer je retko sta vredno gledanja.

Sram te bilo da to izjavis za Continuum. Ta serija ima dusu sto retko koja moze da se pohvali time

Ne znam to za dusu, ali nisam nikad tako dobro spavao kao uz Continuum 🙂 Totalno neinteresantna serija 😛
U toj grupi serija koje sam batalio na pocetku mogu jos da dodam: Sleepy Hollow, Gotham, Almost Human, Terra Nova...
V sam gledao do kraja, ali mogao sam i nju da batalim.
Blizu sam bio da batalim i Grimm, ali opet ima tu solidnih glumaca, i nekako mi je simpaticna serija, iako i ona spada u prosek 🙂

Poslednja izmena:
Ja sam continuum pratio do treće sezone i tu sam jedva pregurao, od ove sam digao ruke. Probao minority report, videcemo kako ce se pokazati. Iff pocinje kidanje na munju jos malooo.

V sam gledao do kraja, ali mogao sam i nju da batalim.

V je shit na nivou The Strain ili Dark Matter ali sam je odgledao do kraja i mozda bi gledao i dalje da je nisu otkazali. To je neki nivo trash-a koji tolerisem jer me zanima sta ce biti dalje. Ono sto me ne zanima a trash je, odmah prestanem da gledam (Walking Dead na primer, prestao tamo negde na sred trece sezone cini mi se). Mada ja vise ni Game of Thrones ne gledam, uzasno me smara iz nekog razloga. Tvog imenjaka Dextera sam isto batalio jer su seriju bespotrebno razvukli i unistili prve dve briljantne sezone.

Kad smo vec kod brljanja serija, izgleda da ce ovo biti zadnja sezona The Big Bang Theory i da ce je shebati kao 2.5 Men 🙁

Poslednja izmena:
Pa malo li je 10 sezona ? Sta bi ti, da traje vecno 🙂
A retko koja od vrhunskih serija je zavrsena dobro, jedino SFU i BB imaju vrhunsku zadnju sezonu i finale, ostale serije su se uglavnom na putu do kraja negde pogubile.
I Hannibal je ok sto se tice finala, ako nece biti nastavka serije...

Tvog imenjaka Dextera sam isto batalio jer su seriju bespotrebno razvukli i unistili prve dve briljantne sezone.

Iako sam fan te serije, slazem se da su je razvukli, ali povukla ih para pa im oprastam onu najgoru zadnju sezonu i ubedljivo najgore finale u istoriji serija. Finale Lost-a naspram onog deluje kao remek delo 🙂
Po meni je serija trebala da ima nekih 6 sezona, s tim, da peta sezona ode u drugom smeru sto se kraja tice, a sesta da bude totalno drugacija od seste koju su emitovali.

A treca i cetvrta sezona sto se mene tice su odlicne (i peta je odlicna, ali je finale pete slabo)...

Poslednja izmena:
Kaka je treca sezona Hannibala, pogledao sam prvu ep samo ?

Kaka je treca sezona Hannibala, pogledao sam prvu ep samo ?
Dobra je, nego su je mnogi popljuvali posle prve 2-3 epizode.
Mada je ocekivano da ta serija bude otkazana, ipak nije ona za siroke narodne mase sa onim konceptom, ni meni nije bilo svejedno da gledam svakakve gadosti, a mogu da zamislim kako je nekom prosecnom gledaocu. A verujem da joj budzet uopste nije bio mali sudeci po glumcima i produkciji...

Poslednja izmena:
Aj preporucite nesto BAS dobro, generalno dobro, nevezano za ukuse, nesto sto kad neko kaze da je lose je da se posvadjas s njim 🙂 A da nabrojim na koje to mislim otprilike, BB, Game of Thrones, Peaky Blinders, Bron, Misfits, 24, Homeland, Modern Family, Wilfred.. to mi je trenutno iz glave, nesto sto se nikako ne bi smelo propustiti kategorija..

Pa pomenuti Hannibal je bas dobar, ako mozes da progutas takve stvari, Sherlocka si verovatno gledao, znam da si nesto pomenuo da neces da gledas Dexter-a zbog Dzenifer, ali Dexter moze da se odgleda samo prva sezona, bez potrebe da se gleda ostatak jer je zaokruzena sezona.
Six Feet Under je vrhunska drama, ako mozes da gledas sporije serije... I to je sve uglavnom sto ja preporucujem uglavnom svakom....

Aj preporucite nesto BAS dobro, generalno dobro, nevezano za ukuse, nesto sto kad neko kaze da je lose je da se posvadjas s njim 🙂 A da nabrojim na koje to mislim otprilike, BB, Game of Thrones, Peaky Blinders, Bron, Misfits, 24, Homeland, Modern Family, Wilfred.. to mi je trenutno iz glave, nesto sto se nikako ne bi smelo propustiti kategorija..

Rome (HBO produkcija) ne sme da se propusti.

The Missing http://www.imdb.com/title/tt3877200/

po mom misljenju, rame uz rame sa Bron-om.

Kad smo vec kod brljanja serija, izgleda da ce ovo biti zadnja sezona The Big Bang Theory i da ce je shebati kao 2.5 Men 🙁

Već je obnovljena za 2016-17... A i da nije već nema šanse da bi je iko otkazao sa ovakvim serom... Sto se tice brljanja u pogledu scenarija, meni je ok, cak mi ima vise bas smešnih scena nego u prethodnoj sezoni...

Hanibal je težak, spor i traži paznju, nije serija koju ćeš da pustiš bilo kad, ali je vrhunska svakako...

Borise, gledaj Forbydelsen ako ti se svideo Bron, Gomoru zbog Peaky, Better Call Saul zbog BB... Rome je odlična preporuka, koprodukcija HBO i BBC, dovoljno govori... Dosta ti je za pocetak...

I The Wire naravno 🙂

Rome gledao, vrh, Gomoru isto.. nabrojao sam samo iz glave sto mi palo na pamet. Wire sve nesto odlazem.. verovatno cu Hanibala poceti, a pogledacu i sta je Forbydelsen.

Već je obnovljena za 2016-17... A i da nije već nema šanse da bi je iko otkazao sa ovakvim serom... Sto se tice brljanja u pogledu scenarija, meni je ok, cak mi ima vise bas smešnih scena nego u prethodnoj sezoni...

Kad pocnu da smaraju sa "relationship", meni to cini kraj zabave, barem kad je tipican americki stil, i prepiranje 🙂 Toliki deja vu da mi gubi vreme 🙂 Sve sam mogao da predvidim i nije mi prosto smesno u ovoj sezoni za sada 😀 (osim Raja, Hauuvija i Bernadete kada se medjusobno nesto diraju 🙂)
Ovo cetvoro postaju takav klise smor 😉

Person of Interest sve 4 sezone 😀

Hanibal je ok, samo su smorili zestoko. Nisam mogao da odgledam trecu sezonu koliko sam se smorio. Teska, spora i veci deo vremena smorena serija.

Cek da vidim sta sam skoro pogledao...

Risbo, Forever je meni licno superiska serija. Opustena, vedra, fini glumci, glavna glumica mnogo dobra riba... Steta sto je otkazana posle 22 epizode prve sezone... idealna za gledanje sa lepsom polovinom a da te nije blam sta gledas 🙂

Takodje sam skoro sprao los ukus koje su mi ostavile budjave aktuelne serije sa godisnjim gledanjem Firefly. Pa ako nisi gledao, preporuka. Nemoj da se bedacis sto je svemirska serija, nema puno svemira a pogotovo nema svemirskih bitki sa laserima i tim fazonima. Po meni ovo je najjaca space serija ikada snimljena, iako je dobra i BSG. Jednostavno su od svemirske klasike sa pedeset rasa sa cetiri uha, dva nosa i tri oka i obaveznim rogovima napravili nesto sto zaista ima smisla. Bez borbi izmedju vrsta, korporacija, osvajanja neotkrivenih svetova itd. Sve je otkriveno, svuda su ljudi a opet je vraski interesantno. Pored toga ima mnogo dobar vajb kaubojskog filma.

Hannibal je briljantan na momente, ali je malo over the top sa dijalozima i tim "pricamo u zagonetkama" fazonima. Na momente je mnogo mucna i tesko da je bolji horor bio na TV skoro u formi serije. Dexter je mala beba u odnosu na Hannibala. Treca sezona je nako, finale je dobro ali pred kraj opasno smara par epizoda. Prve dve sezone su nesto cega nije bilo u filmovima i zaista su odlicne. Rame uz rame sa Dexterom u prve dve sezone kada je suspens u pitanju (kao i sa Prison Break prvom sezonom). Mikelsen je bog koji hoda zemljom a ni njegov oponent ne zaostaje puno (covek me je jako iznenadio kvalitetom glume). Tu je naravno i nezaobilazni Lorens Fisburn koji ne moze da omane nikako. Generalno serija sa jakom glumom i veoma upecatljivim likovima ali brutalno mracna na momente. Po meni u globalu zasluzuje vise od 9 ocene. Za Mr Robota je izmislila kvalitet.

Da da, pogledao prvu epizodu Hanibala, odma ostavila odlican utisak.

BB, Game of Thrones, Peaky Blinders, Bron, Misfits, 24, Homeland, Modern Family, Wilfred..

BB - meni licno najbolja serija koju sam gledao u globalu. Nisam uvek uzivao dok sam je gledao, nekada je jako smarala, nekada mi bilo muka da je gledam, ali sve u svemu sa fenomenalnim finisom to je No1 serija za mene.

GoT - batalio, mozda procitam knjigu ali nesto me ceo taj Westeros poceo opasno smarati. Mislim da ce ova serija opasno biti ishejtovana kada se zavrsi i slegnu utisci. Produkcija je dobra to stoji, ali nije to toliko dobro stivo koliko se predstavlja. Dobar fantasy je retka zverka, a ni ovde nije na nekom nivou na kom bi ja voleo. Isto mislim i za ostale velikane "fantasy" zanra poput LotR. Obozavam fantasy ali meni je to za igrice uglavnom, ono od velikih sto sam citao. Doduse citao sam neke stvari od nepoznatih autora koje su na daleko visem nivou od ovog run of the mill fantasija koji je globalno popularan ali o tome ne bi pricao. Meni je ovo Star Wars nivo, kul kada imas do 15 godina. Posle i ne bas.

Peaky Blinders - nisam gledao, planiram. Gotivim Kilijana Marfija.

Bron - nisam gledao. Planiram.

Misfits - probao, nije mi leglo. Obozavam otkaceni engleski homor Sajmona Pega ali ovo likovi u Misfitsu me mnogo nerviraju.

24 - ovde cemo se posvadjati. Meni je ovo neopevan shit, jednako koliko mi je Kifer smesan glumac. Matori Donald je zakon doduse. 24 je nivo sa POI serija, ne kapiram kako si se naprzio na jednu a nisi na drugu. U rangu sa Nikitom sve sa onim smesnim Majklom. Okej procedural ako volis da gledas kako se na filmu deaktiviraju bombe i to je to otprilike. Ako se przis na 24 pogledaj Blacklist. Slican crap.

Homeland - bilo nekad dobro, dok je bilo Brodija i dok me nije smorila psihoza Kler Dens. Van njih, van Brodijeve price, serija je crap kao i 24, Blacklist, POI i sve te spijunsko, vojne *******cije. Dok se serija bavila tim konfliktom kultura izmedju Amerike i muslimanskih zemalja, ima je neku tezinu. Recimo da mi Tyrant bolja serija od Homelanda sada.

Modern Family - na ovo se przi moja sestra. Meni moze da prodje ali nisam lud za serijom. Postujem lik i delo Al Bandija. Dobar je onaj zet. Onaj mali bucko mi nije zabavan. Gej par tu i tamo. Vergara jeste hot ali mene nije oborila sa nogu. Sta znam, dobra je serija ali mi nekako kao da gledam Desperate Housewives. Ja kada zelim humor ne gledam obicni trash koji oni furaju kroz serije kao su How I Met Your Mother, Friends, Modern Family, Big Bang Theory i slicne sitkome i polu sitkome. Ja gledam Always Sunny i Philadelphia jer je ta serija totalno opicena i ima taj bolesni, opiceni humor koji meni prija a ne ovaj politicko korektni prilagodjen prosecnom geguli sto kaze rAMA.

Wilfred - to bi mogao da pogledam, deluje zanimljivo.

Dobro, znas ono 'sve je stvar ukusa', izreka koju kao 'postujem', samo sto ja uvek mogu da potkrepim svoj ukus cinjenicama, ne subjektivnim stavom.

To bi sad bilo testiranje raspolozenja moderatora, al majke mi ako ne vidis razliku izmedju 24 i POI, ne znam dal bi imalo ikakve poente da sad pisem referate ovde 🙂 Modern Family ubaci toliko genijalnih fora koje prodju nezapazeno da je to zlocin, jer nisu naglasene fejk sitcom smehom iz publike ili drugim metodama..

Mali koji sabija espresso onako profi, od fazon 2-og osnovne 😀 Ne znam.. bas je iritantna stvar ti 'ukusi'

tumblr_mmv4qwHnm11sp9fcho1_250.gif

Poslednja izmena:
Zašto odlazes the wire?
Ja sam poceo sa 4. sezonom The Wire, kako mi se blizi kraj, osecam da kao posle BB necu moci nista da gledam duze vreme, tj hocu ali ce 99% serija i filmova da mi bude dosadno i njesra.
Stvarno je neverovatno dobra serija, po mom mišljenju nesto najbolje sto je prikazano na TV-u ikad, bez dileme.

ali Dexter moze da se odgleda samo prva sezona, bez potrebe da se gleda ostatak jer je zaokruzena sezona.
Zar ti 4 sezona sa jednim genijalnim majstorom od glumca John Lithgow sezona bez potrebe? Mora da se šališ.Slažem se za 5 i 6 sezonu ali opet i te sezone nisu baš nepotrebne.Trenutno gledam 7 sezonu i na pola sam,ok jeste da se slična tema plete u krug ali glumac Michael C. Hall je jedan od fenomenalnih glumaca koji je seriju izneo na pravi način.Ako kažemo za Dextera da je nepotreban,onda bi 80% ostalih serija trebalo ukinuti posle 2 sezone.Šta sam ja dobro video u GoTu ove 5 sezone izuzev 8 ep?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno