Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledah do sada 5 epizoda Narcosa, sa gustom svake veceri jednu. Kapa dole Netflixu, serija je za svaku preporuku, zaista se ne treba premisljati da li zapoceti sa gledanjem ili ne. Cini mi se da nema ni jedne slabe epizode a tek se zakuvava...

Jedine zamerke bi bile sto su nekako ubrzali sa godinama desavanja tj radnjom i onda usporili, verovatno da je malo razvuku i sto mi se cini da glumci koji govore spanski (kolumbijski) imaju razlicite akcente (posebno lik koji glumi Pabla koji ima bas neki tezak), ali je i to trazenje dlake u jajetu...

Jos jednom, odlicna serija, mozda i najbolja ove godine.

Ocigledno da Netflix u zadnje vreme ima jako dobre serije House of Cards (nisam jos uvek gledao), Daredevil i sada Narcos 🙂

Preskaču jednu nedelju, nemam pojma zasto

Zato sto su Ameri otisli na odmor (https://en.wikipedia.org/wiki/Labor_Day). Zbog toga se otkazuju epizode koje idu redovno na televiziji jer se plase da ce gledanost biti mizerna.

Strain konacno dobio kakvu takvu spicu. Serija je i dalje u nekom limbu izmedju uzasne glume i zanimljive price. Nekad prvo prevagne nekad drugo ali eto i dalje gledam. Onaj novi lik je super zanimljiv ali ga nije bilo u poslednjoj epizodi.

^
Pogodio si u srz za Strain. Losa gluma ali ipak zanimljiva prica.
Ko ne gleda nista ne propusta.
Ja ne znam zasto i dalje gledam Extant. Uvek sebe lazem da je sledeca epizoda ta koja ce biti dobra. :d

Batalio i Strain i Mr. Robota, iako sam Strain prvu sezonu odgledao celu, resio sam da bataljujem sve prvog trenutka kad me smori, ima toliko dobrih serija da je steta trošiti vreme na ove prosečne.

Na primer?

Odgledah do sada 5 epizoda Narcosa, sa gustom svake veceri jednu. Kapa dole Netflixu, serija je za svaku preporuku, zaista se ne treba premisljati da li zapoceti sa gledanjem ili ne. Cini mi se da nema ni jedne slabe epizode a tek se zakuvava...

Jedine zamerke bi bile sto su nekako ubrzali sa godinama desavanja tj radnjom i onda usporili, verovatno da je malo razvuku i sto mi se cini da glumci koji govore spanski (kolumbijski) imaju razlicite akcente (posebno lik koji glumi Pabla koji ima bas neki tezak), ali je i to trazenje dlake u jajetu...

Jos jednom, odlicna serija, mozda i najbolja ove godine.

^***, Pabla glumi brazilac. Odličan glumac Wagner Moura

Znaci Capitão Nascimento obavezno na listu, hvala! 🙂
Ali cu najverovatnije sacekati drugu sezonu.

Niko te ne tera da se mučiš i gledaš svaki krš koji se snimi. Jel postoji neko ustavom zagarantovano pravo da svaka serija bude vrhunska?

Što se tiče drugog dela tvog komentara, zašto misliš da pripadnici tih naroda nemaju prava da budu u nekoj seriji/poziciji u stvarnom životu?
Gledam 3 serije, daleko bilo da gledam vise...
A za ove narode i gejeve, u svakoj seriji ih forsiraju pa deluje *****no.
Gledas zombi apokalipsu, bam homosi u ambaru, gledas strain koji nema gey likove, hajde da izmislimo gay hakerku (koja inace u knjizi ne postoji)...

Hakerka je lezbejka, odnosno biseksualka. ( :
Nisam citao knjigu, ali je njena startna uloga sasvim logicna. Meni se Strain i dalje svidja, jeste da gluma nije za oskara, ali opet mi je dobra.

Strain, gde kontrolor leta koji gleda avione po ceo dan, komentarise "wow, avion deluje mnogo vece uzivo" (??!), ili Person Of Interest, gde ih onaj ispresavija onako i pobije skoro sve ljude u prostoriji, ide komentar "who IS that guy?!" :d Kako vam bre takve stvari nisu u startu dovolje da batalite? 🙂

Dark matter ogledah celu sezonu u dva dela. Steta sto nema vise ovakvih sf serija? Posle galatike slabo skroz a ovaj tip serija prosto obozavam da gledam.
A ova Melisa, uh bato razbija 🙂
A kraj je odlican ko bi rekao da ce ih on izdati....

Dark Matter -

Ja mislim da ih on uopste nije izdao. Postoje dve teorije:

1. Lik je double agent koji je skapirao da mu nema druge nego da dovede celu ovu vojsku na Raza-u pa ce sad da im se use*e u zivot, moguce sasvim da je unapred dogovoreno sa Cetvorkom

2. Lik uopste nije on sam, vec su ga zamenili prilikom njegovog odlaska da ubije generala, kada je koristio ono kloniranje za putovanje

Ladno Princ Oberin u Narcosu 🙂

Saveee meee Jeeebuuus!!!

[YOUTUBE]MSC11hLbM1w[/YOUTUBE]

Nacros je jako, jako dobra serija. Ali me nesto odbija tematika, nisam u tom fazonu trenutno sta li. Kada upalim epizodu pogledam je sa uzivanjem ali me nesto mrzi da ukljucujem sledecu. Ako nista drugo gustiracu seriju postepeno, kako dolikuje.

Jel ima Darka Sarica u kasnijim epizodama? 😀

^
Upravo zbog toga i ja ne pocinjem da je gledam (a i malo sam kratak sa vremenom). Verujem da je dobra, ali ti dileri droge, gangsteri i ostala boranija mi nije na top listi "must see" serija/filmova :d
Verovatno cu i ja kasnije kada izadje prevod za sve epizode lagano gledati...

Dark Matter -

Ja mislim da ih on uopste nije izdao. Postoje dve teorije:

1. Lik je double agent koji je skapirao da mu nema druge nego da dovede celu ovu vojsku na Raza-u pa ce sad da im se use*e u zivot, moguce sasvim da je unapred dogovoreno sa Cetvorkom

2. Lik uopste nije on sam, vec su ga zamenili prilikom njegovog odlaska da ubije generala, kada je koristio ono kloniranje za putovanje

Vrlo moguce da je ovo drugo u pitanju, po snimku koji je klinka napravila, kad Dvojka planira da rokne nekog kad stignu na rudarsku koloniju. Mozda su otkrili da je spijun. Dok se Setica udruzuje sa Peticom da brisu secanje ostalima, ali se *****u pa obrisu i njima.
Zanimljivo sve u svemu, malo su brzo presli strip verziju ali kako su krenuli mozde ba bude odlicna sf serjia, samo jos da maknu ovog androida i onog manekena koji izgleda ko pile na steroidima
Za razliku od Killjoys-a ovo je cak ok.
Killjoys mi ne lezi nikako.

Poslednja izmena:
Ima hrvatski/bosanski prevod za sve epizode. Lepo si primetio sta mi smeta, nekako imam osecaj da gledam Dosije od Masana Lekica. Znam prosecnog Srbina/Beogradjanina jako dobro, znam da devet od deset klinaca/adolescenata smatra da je ovaj Eskobar ******* baja i da ga idolizuju i to mi je uvek smetalo, pogotovo devedesetih. Meni je ovo kao i Dosije pomalo glorifikovanje mafije i cele te price, na kraju ispadaju kul ***e. Isto kao pustanje Kristijana na televiziju da uci decu "vrednostima". Serija je stvarno dobra ali svaki put kada mu neko uperi pistolj u glavu sve se nadam da ce da ga isprazni na mestu bez nekih suvisnih pitanja. Mada na pocetku i kraju pilota salju slicnu poruku:

pobij gamad, sa njima nema svrhe posteno i po zakonu, kada ih panduri pobiju na gomili u nekom kaficu

Nadam se da ce u slicnom tonu nastaviti dalje jer ako bude ko u Dosijeu gde su od Legije napravili heroja omladine, da uzdizu Eksobara u nekog super sposobnog i inteligentnog dilera koji je *****ao svet, onda cu ja da batalim gledanje.

Walter White je demonizovan u seriji a on je fiktivni lik koji nije ni do malog prsta Eskobaru. Ovde ocekujem minimum takav odnos prema glavnom liku.

@G@W

Apsolutno isto razmisljam o tome, doduse nisam gledao Masana, ali znam da se neki klinci koje znam nalozili na te emisije i na te nase kriminalce. Cim cujem da pricaju o Kristijanu, odmah mi pripadne muka od toga kakvi su "nasoj" omladini uzori.

Ajte bre ljudi uporedjujete kristijana i eskobara i dosije sa ovim. Da je bio ******* bio je, meni se svidja sto ne odstupaju mnogo od realnosti, serija stvarno prati događaje kakvi su i bili, ima malo preterivanja ali ipak je ovo serija nije dokumentarac. Mislim da je serija kvalitetna i mozda najbolja ove godine, opustite se gledajte i uživajte.
Mene bas vuce da gledam, ostale su mi još dve epizode i mislim da cu bas da se smorim kad se zavrsi.

Poslednja izmena:
Нећеш..
него ћеш да чекаш другу сезону

Ajte bre ljudi uporedjujete kristijana i eskobara i dosije sa ovim.

Kristijanu i ekipici iz 80tih i 90tih je Eskobar bio idol. Sve je od njega pocelo. Mada je on mala beba u odnosu na ono sto imamo danas, severnomeksicke kartele koje su formirali bivsi specijalci koji su upravo ganjali Eskobara i druzinu.

Hahaha kakav retardiran kraj Falling Skies serije....kraj ajd ali "kraljica"...oplakao sam bio kad sam video
Uh ono jeste bilo teško za gledati... I još onaj glas... Tačno nisu znali kako da je zavrse i bilo je "daj bre da ubacimo neko veliko čudovište i neka ga Tom Mejson nabode sa onim svetlećim dildom i to je to", ludilo.

Strain, gde kontrolor leta koji gleda avione po ceo dan, komentarise "wow, avion deluje mnogo vece uzivo" (??!), ili Person Of Interest, gde ih onaj ispresavija onako i pobije skoro sve ljude u prostoriji, ide komentar "who IS that guy?!" :d Kako vam bre takve stvari nisu u startu dovolje da batalite? 🙂
U svakoj seriji možeš da nađeš tako neku nebuloze, ne treba tražiti dlaku u jajetu, ja više cenim kompletan ugođaj nego da brojim i pronalazim gluposti i greške u scenariju, sta znam...

Nije to greska u scenariju, to je ceo scenario 🙂 Ne vidim kako to gledati a da imas vise od 12 godina. Tek tako ti grunu pricu u prvih 8 minuta, neki lik koji hoce da spreci zlocine pre nego sto se dese, on hramlje, jer ne bi bilo to to da normalno hoda.. (da bi se raja pitala, a zasto on hramlje?) unajmljuje lika koji kao i klosar izgleda kao iz Men's Health naslovne, za dva minuta kao da nista nije bilo, obrijan, prihvata ovaj suludi posao odnosno scenario koji je smislio sin od scenariste.. i ti kao, "ok, da, makes sense, daj jos 5 sezona".

Poslednja izmena:
TD season 2

Dosta losije od prve sezone.

6/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno