Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam pogledao prve dve epizode FTWD, i šta ja znam, očekivao sam više. Šta to više, ne znam ni sam.

Ali dobro je, za sada. Nastaviću da pratim.

Inače, ko voli, druga sezona Z Nation startuje od 12.09. Ako bude kao prva, ništa bolje mi od toga i The Strain ne treba.

Uh ja jedva cekam Z Nation. Skoro sam ponovo okrenuo prvu sezonu. Daleko dinamicnije od WDa.

WD me podseca na one programe sto pustaju ljudima u starackim domovima gde ovi onako pogubljeni od Alchajmera i ostalih bolesti sede i gledaju u TV i njima super

Inace odgledao sam Strike Back ovu poslednju sezonu i nije toliko losa mada u odnosu na prethodne se oseti blagi pad kvaliteta.

Kraj mi se i svideo i nije mada ostavljen je mozda prostor za nastavak a nije nemoguce da za koju godinu vidimo i 6tu sezonu pogotovo sto mislim da serije The Player i Blindspot gde igraju Winchester i Stapleteon nece maci dalje od prve eventualno druge sezone

Poslednja izmena:
Vatam se za čelo gledajući ovaj Fail The Walking Dead.

Narcos - odgledah 2 epizode i odlicno je uradjeno...sjajno isprican dolazak na scenu Escobar-a i formiranje najveceg kartela.

Videh da je počela sa prikazivanjem serija Vixen smještena u Arrow, Flash & Co. svet ali nigde ne može da se nađe da se pogleda...

To je proba da vide kako ce biti prihvacena, pilot na 6 delova po 5 min.
Ako bude dobra gledanost,ici ce na pravljene pune sezone,a mozda se pojavi u Arrow i The Flash epizodama.

Nije mi jasno šta ste vi svi tačno očekivali od FearTWD? Serija ima skroz dobar tempo, prvi dani zaraze su u pitanju. Niko osim vlade nema svest o tome šta se dešava. Sama apokalipsa deluje kao nešto nemoguće, ali se lagano naziru prvi znaci. Zapitajte se kako bi ovo prošlo u realnom svetu danas. Bilo je onih narkomana koji su jeli delove tela drugih ljudi, jer su bili na nekoj novoj supstanci. Da li bi mi danas pomislili da su to zombiji ili neki narkomani. Ja prvi neću braniti onaj užasni TWD, ali ovo je trenutno sasvim korektno.

Poslednja izmena:
Ja odgledao prvu.. Nista epohalno. Vadi ih glumac iz tropa de elite. 🙂
Ali cenim da cu odgledati celu sezonu

Poslednja izmena:
Pozdrav,

imam pitanje u vezi serije "The Wire" pa ako neko može samo da mi ukratko pomogne. Naime, serije ne gledam skoro nikako ali pošto sam video u ovoj temi da ljudi preporučuju pomenutu seriju naterao sam sebe da odgledam prvih par epizoda. I odgledao sam u dva dana (tačnije rečeno dve noći) prvu sezonu ali mi je sve to nekako mlako, više sam gledao iz dosade nego što mi je bilo zanimljivo. Imam dobrih momenata ali mi to nije to. Da li je serija bolja/kvalitetnija u naredne četiri sezone ili da zaobiđem gledanje? Godinama gledam filmove ali sam nedavno dobio pozivnicu za BTN (recimo pre dva meseca) i želim da gledam serije ali su meni filmovi 100x zanimljiviji. Možda je problem do mene što previše očekujem...

Ja sam kod The Wire odustao jos ranije (posle trece epizode ja mislim), tako da ne znam kakva je posle 🙂 Ali posto si ti pogledao vec celu sezonu i ne svidja ti se bolje je batali i trosi vreme na druge serije (a ima dosta dobrih serija) koje bi ti se svidele vise, posto verovatno nisi odgledao vecinu ovih dobrih koje su preporucivane. Ne odgovara svakom isti zanr i tematika za gledanje serija i ja to razumem, posto ja uglavnom ne volim da gledam klasicne comedy serije, a vecina mojih prijatelja samo to gleda. Mislim sta je poenta: Gledaj ono sto ti se svidja i ne moras zarad preporuke sa ovog ili nekog drugog foruma da gledas ono sto ti ne odgovara.

E druga stvar su filmovi vs serije. Serije uglavnom nikad nece imati tako dobre specijalne efekte i akciju kao filmovi, zbog ociglednog razloga (budzeti za filmove su mnogostruko veci), i bas zbog toga ja gledam serije na drugaciji nacin. U serijama se vise moze razraditi prica i likovi, dok je u vecini filmova to skoncetrisano na cistu akciju koja ce da privuce gledaoce u bioskope (neko je reko Mad Max 🙂 ) .

Pozdrav,

imam pitanje u vezi serije "The Wire" pa ako neko može samo da mi ukratko pomogne. Naime, serije ne gledam skoro nikako ali pošto sam video u ovoj temi da ljudi preporučuju pomenutu seriju naterao sam sebe da odgledam prvih par epizoda. I odgledao sam u dva dana (tačnije rečeno dve noći) prvu sezonu ali mi je sve to nekako mlako, više sam gledao iz dosade nego što mi je bilo zanimljivo. Imam dobrih momenata ali mi to nije to. Da li je serija bolja/kvalitetnija u naredne četiri sezone ili da zaobiđem gledanje? Godinama gledam filmove ali sam nedavno dobio pozivnicu za BTN (recimo pre dva meseca) i želim da gledam serije ali su meni filmovi 100x zanimljiviji. Možda je problem do mene što previše očekujem...

Pa batali, očito ti ne odgovara što da se mučiš. Meni je to možda u top 3 serije ikada, ali potpuno te razumem kad ti nešto ne leži to je to. Ja recimo Hanibala ne bi gledao ni da mi plate, ne ide jednostavno.

Ide bolje posle, druga i treća sezona su zakon. I ja sam imao identično iskustvo sa prvom sezonom!

@fain2daniel

Sad smi me sj... totalno, opet idu neprospavane noći :d

E *** ali pazi kad sam se pronašao u tvom postu 100%.
Jedva sam izdržao prvu sezonu i sve sam mislio da nesto nije u redu sa mnom i zašto mi je serija takav smor. Druga i treća sezona su mi bas prijale i nekako uvlači u taj njihov svet.

Meni lično je najbolja treća sezona. Mada mi je cela serija vrhunska.

Na srpskom sam našao titlove samo za 4 epizode, a engleski bolje po'vatam ovako kad mi dole idu i slova.

Poslednja izmena:
To, bas mi je cudno zasto su i engleski prihvatljivi, cisto me zanimalo 🙂

BTW, au koji NSFFH dokumentarac! 🙂 (Not Safe For the Faint Hearted)

Koju verziju X-Files skinuti, a da imaju naši prevodi?
Uželeo sam se prave serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno