Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče Vinsa u True Detective, moje mišljenje je da je on fenomenalno odigrao svoju ulogu. Da budem iskren, kada sam čuo da će on glumiti u drugoj sezoni, bio sam skeptičan da će to ličiti na nešto ali sam pogrešio. Mislim da su samo predrasude u pitanju jer ga nismo navikli u takvoj ulozi.
Čovek se odlično snašao u ulozi "mafijaša", po mom skromnom mišljenju.

Romanze Criminale... brutalno dobra serija o italijanskoj mafiji... Viseslojnija od Gomore i ima taj autenticni duh... obavezno gradivo :)

Odlična poslednja epizoda Suits-a ne znam samo da li će biti još epizoda ove sezone.

Hoće, ali po ustaljenom običaju nastavak sezone će biti tek početkom sledeće godine i sadržaće šest epizoda.

Ja čekao kraj sezone da počnem da gledam :)

Nego, verovatno je pominjana ovde ali za mene potpuno otkrovenje, Weeds, ne znam kako sam ovu seriju propustio. Odlična radnja, glumačka ekipa na nivou, na trećoj sam sezoni a serija i dalje drži intenzitet, ako je neko propustio kao ja, preporuka od mene.
Što je najgore, ima je u sbb video zoni ali nisam pridavao značaja jer nigde nisam video ili čuo da je neko preporučuje

Weeds je vrh, kevin nealon dominira

Person of Interest.. kakvo je ovo djubre, zasto se ovo preporucuje..

Kako bre djubre, jel ga bese dzekson hajpova pre neko vreme?

Vidim da su ocene (za pojedinacne epizode) verovatno najvece za neku seriju koju sam primetio na imdb:
Capture.PNG

Odgledao Forever. Zaista ne kapiram zasto je ovo otkazano. Savrsena serija case (monster) of the week tipa koja komotno moze da ide deset sezona i da ne dosadi. Glavna prica nije narocito zanimljiva niti se cesto provlacila kroz prvih dvadesetak epizoda. Kao Dexter ili Hannibal samo bez bolesnog momenta, vesela serija. Ima tu neku Castle atmosferu, nije super dramaticna tj. "kvalitetna" ali je savrsena za gledanje u drustvu ili sa porodicom. Velika greska sto je ugasena serija, prva kod koje mi je tesko palo otkazivanje.

Poceo Fear the Walking Dead. Nije lose ali je moglo bolje. Drago mi je da opet (posle prvih par epizoda Straina) imam priliku da gledam apokalipsu u zacecu ali mlako je za sada. Prva epizoda je vanserijski spora i suvise ima patetike i medjuljudskih odnosa. Mladi Dzoni Dep je vrh iako njegov lik cini neke neverovatne stvari...

dugogodisnji narkoman kojeg su pokupila kola sa savrsenim refleksima i razboritoscu u odsudnim momentim, epizoda je puna takvih nelogicnosti

Ostali likovi variraju od podnosljivi (ocuh) do nepodnosljivi tj. cekam da umru (svi ostali a pogotovo aktuelni zenski likovi).

Zasto ne zele da naprave seriju koja ce u detalje da napravi presek izbijanja zombi epidemije, kucu po kucu, kvart po kvart, na momente u stilu 24 casa sa vise scena na jednom ekranu? Mene stvarno zabole za njihove sudbine i strepnje. Ali u svakom slucaju za sada FTWD je mnogo bolja od nakaze u koju se pretvorila The Walking Dead.

Zato sto nemaju ideju kako da naprave pricu, a u stripu nema nikakvog objasnjenja (u seriji su cak malo i pokusali da objasnjavaju, ali se neslavno zavrsilo jos u prvoj sezoni). Serija je nista drugo do Velikog brata sa zombijima, cak ne ni VB, pre je Farma. Samo cekam da se pojave Soraja i Stanija i da se pobiju oko Mileta Kitica. ( : ***, to se prodaje danas svuda.

@Suits

Valja li ista nova sezona? Nakon trece su vec poceli opasno da dave...

I u ovoj dave, ne znam kako misle da se ovim tempom ikada završi serija :)

Ja Suits gledam sa suprugom. Mogu još 5 godina da gledam, što kaže supruga opuštanje pred spavanje, gledaš lepe ljude, ona gleda kakve komplete i haljine nose one cice, ja gledam malo cice i tripujem se kako ću od sutra da se ponašam i živim Specter style i to je to :)

Realno: nešto se zakomplikuje opasno, Luis s**** ali nije on loš nego je dobar, Harvi spase stvar na kraju, Džesika ih grdi ali svi su familija :), a da, Dona zna sve. (Tu ženu mogu po ceo dan da gledam :))

Još realnije: reciklaža u krug i to je to.

Gore od pete ne moze...

Treca sezona Hannibal-a je pokidala :)

Dark Matter - mrzim ovakve cliffhangere na kraju sezone i to letnje serije za koju se godinu dana ceka! Iz principa necu gledati dalje.

Defiance - zbrzana epizoda u pm :( Ali sad mi Nolan jos vise deluje kao Jim Raynor :)

Da li gleda neko Narcos, izaslo je svih 10 ep ... Eskobara igra onaj lik iz Tropa de Elite, deluje zanimljivo skroz

Hannibal pokidao! Najbolja epizoda u kompletnoj seriji.
Što se tiče toga da su otkazali četvrtu sezonu još na početku ove treće, deluje mi na osnovu kraja treće da nisu imali neku nameru ni da je snimaju.
Ili su nahnadno izmenili kraj serije...

Poslednja izmena:
Suits je bas na granici da postane sapunica. Na pocetku su i imali neke slucajeve i zanimljive situacije ali sada su bas kao sto neko rece krenuli da dave

Da li gleda neko Narcos, izaslo je svih 10 ep ... Eskobara igra onaj lik iz Tropa de Elite, deluje zanimljivo skroz
Tematika koju gotivim :)
Na kom jeziku je serija,stavio sam da se skida cela sezona :)

Nadam se da je na portugalskom.
Edit:
[youtube]U7elNhHwgBU[/youtube]

Steta sto je americka produkcija i verovatno njihovo cia/dea proseravanje ali sta je tu je

Poslednja izmena:
Ima li neki sitkom da se emituje a da je imalo smesan?

Takodje sta bi sa Mr Robotom u pogledu forsiranja seksualnih devijacija ponosne prirode?

Fenomenalno finale Hannibal-a. Jedna od najboljih serija ikad.
Narcos ima odlicne ocene, al ako krenem da gledam opet bi se zatrpao serijama :D

Inace ko voli Continuum 4ta sezona krece 4 Septembra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno