- Učlanjen(a)
- 13.04.2013
- Poena
- 99
Najbolja je android. Android hipohondar![]()
u prosloj epizodi kad je htela da ispadne sexy pa se otkopcala i krenula da prica skotski, kad se nisam prevrnuo sa stolice :d
Najbolja je android. Android hipohondar![]()
Ako prave nešto po knjigama onda neka prave po knjigama kako su one napisane (ili uz neka manja odstupanja), a ako već hoće da prave nešto svoje onda neka se bar potrude da budu skroz originalni a ne da uzmu nešto i od toga naprave neku splačinu, ni tamo ni ovamo - a Under the Dome ili The Strain su na kraju baš to ispali... Doduše Strain još i manje...
Jel postoji neka kvalitetna sci-fi serija da je izasla u zadnje 3-4 godine? Da je bolje od ovih prosek serija koje pominjete u poslednje vreme, bar na nivou Fringe ili cak bolje?
Znam da mnogo trazim![]()
Crvenkapa koju danas pricamo je toliko izmenjena da je vrlo verovatno (naucno gledano, ne moja pretpostavka) da je vuk pojeo Crvenkapu u originalu i gotova prica. Jos gore za Ivicu i Maricu.
Probaj humans. Prihvatljiva je zaista, bar ovo što je do sada izašlo. Nije klasičan sci fi. Alternativna realnost.Jel postoji neka kvalitetna sci-fi serija da je izasla u zadnje 3-4 godine? Da je bolja od ovih prosek serija koje pominjete u poslednje vreme, bar na nivou Fringe ili cak bolje?
Znam da mnogo trazim![]()
I ja tako mislim :d , ali opet sam hteo da pitam.Ne postoji tako nesto![]()
Probaj humans. Prihvatljiva je zaista, bar ovo što je do sada izašlo. Nije klasičan sci fi. Alternativna realnost.
Nabasao sam i na Orphan Black, kakvi su komentari vezani za tu seriju?
Nabasao sam i na Orphan Black, kakvi su komentari vezani za tu seriju?
Prva sezona odlicna, u drugoj su poceli previse da sire pricu, meni se nije svidela i prestao sam da gledam
Upravo se zavrsila druga sezona Halt and Catch Fire, sve preporuke za seriju.
AMC produkcija (Mad Men, Breaking Bad, Better Call Saul) i odlicna tema - IT firme 80ih godina.
J***le vas knjige vise, ima li nesto sto moze da bude serija za sebe(iskljucivo u komicne svrhe receno
)
Prva sezona odlicna, u drugoj su poceli previse da sire pricu, meni se nije svidela i prestao sam da gledam
The series was released in VHS format soon after airing but is now out of print. A release on DVD by Ambrose Video in 2002 was noted by product reviewers on Amazon.com and elsewhere to have numerous small but not insignificant segments excised from the program as originally aired for reasons that remain unknown. The older, unedited VHS copies of the documentary are highly prized, but difficult to find.
slazem se. ali je makar sada gledljiv iako je gledano kao celina i dalje djubre.Ne mogu seriju da izvuku zadnje zadnje 2-3ep. Kao i u GoT S5 i TD S2 je ispao shit.
Da li se ova pesma na početku svake epizode True Detective menja iz epizode u epizodu? Prvih par nisam ni obraćao pažnju, ali zadnje tri bi rekao (i na osnovu titla i sluha) da to nisu iste reči (početak jeste, ali kasnije kao da se menja). Jel' primetio još kogod ili su kod mene u zgradi pustili neki halucinogeni gas? :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari