Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni:

Humans odlična, drži pažnju, svaku sam epizodu sa uživanjem odgledao, glumica- robot predobra riba.

Whisperers podnošljivo loša serija, samo zbog žanra joj dajem šansu

Dark Matter previše naivan, loša gluma, glup do bola.

TD posle sve pljuvačine na forumima i u novinama imam problem da odgledam.

Za Humans se slazem, za Whisperers ne znam da li mislis na The Whispers, sa decom i Drillom, ona mi je ok, TD mi je bio spor u pocetku a sada sve bolji a Dark Matter mi je opustena varijanta skroz, gledam je i ne analiziram je previse, svidja mi se premisa sto se tice svemira i ekipe.
Opet da pitam, jel prati neko Fortitude? Gledah samo prvu epizodu, nikako da prelomim da li da nastavljam ili ne...

Za Humans se slazem, za Whisperers ne znam da li mislis na The Whispers, sa decom i Drillom, ona mi je ok, TD mi je bio spor u pocetku a sada sve bolji a Dark Matter mi je opustena varijanta skroz, gledam je i ne analiziram je previse, svidja mi se premisa sto se tice svemira i ekipe.
Opet da pitam, jel prati neko Fortitude? Gledah samo prvu epizodu, nikako da prelomim da li da nastavljam ili ne...

Gledaj, nije ništa spektakularno u prvih par epizoda, ali kasnije postaje bolje.

Za Mr. Robot, jesam ja lud ili se u pocetku prve epizode ona korporacija zvala "E corp", i glavni lik je bio u fazonu "they might as well be called Evil Corp...", i onda odjednom svi je zovu Evil Corp, i njihovi zaposleni, i na vestima?

Za Mr. Robot, jesam ja lud ili se u pocetku prve epizode ona korporacija zvala "E corp", i glavni lik je bio u fazonu "they might as well be called Evil Corp...", i onda odjednom svi je zovu Evil Corp, i njihovi zaposleni, i na vestima?
Suština serije da je sve prikazano iz ugla glavnog lika, bar sam ja to skontao tako. Odmah se vidi da lik nije cist, pitanje je ko je stvaran lik a ko je samo u njegovoj glavi.

Nisi lud :D
Nego posle prve epizode koja mi je bila odlična, druga me je smorila žešće. Da li da nastavljam dalje?

Ako volis gay sex nastavi dalje.

Sasvim je moguce da su svi u njegovoj glavi.

Poslednja izmena:
Facepalm..

Al su je vratili iz mrtvih na nivou sa takvom ala "goli pištolj" akcijom. Ovo je svetlosnim godinama iza prve sezone po kvalitetu al ajd neću da sudim jer ima jos dosta epizoda do kraja.

Pa ima dosta ali racunaj da je vec pola sezone proslo, to ne mogu da promene ili poboljsaju.

Strain je najbolja trash serija, samo mislim da nece izgurati 5 sezona koliko su planirali.

Planirali su u 5 sezona sve tri knjige?

Giljermo del Toro je pisao. Mislim da je on i producent serije. Pre jedno dve godine sam ih procitao.

Video sam da je del Toro producent ali nisam znao da je pisao knjige. Njega inace cenim kao rezisera prilicno.

U potpunosti se slazem sa tobom.
Opet poceli da je daju.
Znas i sam kako, na kasicicu :D

Al su je vratili iz mrtvih na nivou sa takvom ala "goli pištolj" akcijom. Ovo je svetlosnim godinama iza prve sezone po kvalitetu al ajd neću da sudim jer ima jos dosta epizoda do kraja.

Slazem se, nivo ove sezone je nizi od prethodne, ali polako pocnije da za zukuvava prica.
Ja joj dajem sansu do kraja. :)

Ja jos sledeci ponedeljak trošim vreme na petu epizodu i ako se ne pokaze vredna pažnje to je to...

Gledam Strain, prvu epizodu nove sezone i ladno dok protagonisti razgovaraju čuje se na radiju vest kako je Rusija iznenada anektirala Letoniju i Litvaniju! Bože šta ti je propagandna mašina.

Strain има и стрип, искаче ми редовно на плеј стору.

Mr Robot mi je ubedljivo najbolja serija koja se sada emituje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno