forum1nick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 425
TD postaje sve bolji. Posljednja epizoda baš 9/10.
mnogi pominju dr Džekila.In an interview with Entertainment Weekly, Penny Dreadful Writer, Creator and Executive Producer John Logan teased about the addition, stating, "I can tell you this-and this is such a tease, and I am sorry for it - but after two years I am finally adding another famous literary character. It's been fun going into another writer's brain and bringing one of those great characters back into our world."
Odgledao Line of Duty, slazem se sa misljenjem u potpunosti...Lennie James me podseti na jos jednu po meni veoma dobru seriju ko nije gledao, "Low Winter Sun", steta sto bese samo jedna sezona, Mark Strong i Lennie James su extra ekipa u seriji.1. Ja sam sada odgledao "The line of Duty"
http://www.imdb.com/title/tt2303687/?ref_=fn_al_tt_9
Odavno nisam bio odusevljen ovako dobrom policijskom serijom.
Prava engleska serija - taman pomislis da si ukapirao sve kad ono sve preokrenu.
Ko je uzivao u Spooks-ima uzivace i u ovom.
Male su sezone, prva ima 5 druga ima 6 spizoda...
2, Jos jedna preporuka
"Black Mirror" - isto engleska, bas je neobicna, pogledaje pa cete razumeti sta mislim.
Svaka epizoda za sebe, svak obradjuje neki deo naseg zivota - rialitije, fejsbuk...bas dobra...
3. Humans - prilicno metiljavo , moglo bi se danima pricati o stvarima koje su skrnave - npr. tajni mirko kod koji se vidi kao krivljenje slike na laptopu, a provaljuje se time sto ces na poseban nacin postaviti palac desne ruke dok pritiskas levo dugme na misu...A neophodan uslov je da si penzionisani genije, koji je napravio celo carstvo robota, ali ipak nema para, pa mu drzava dodeljuje robota da ga pazi i mazi...Milsim da se Isak Asimov okrece u grobu...
4. TD - od lose majke i jos goreg oca...
Koliko je prva sezona bila predivna, druga je blago uzasna - na nivou osecaja kada je jedno sto pisje u kuci mlako pivo od pre 10 dana...
Kolin Farel je dobar al' dzaba.
Vins Von- nije ni dobar 🙂))
A da ne pricam da pola epizode gledamo jade mladog Vertera koji ne moze da se seti da li ga je neko naguzio dok je bio pijan. Sudeci po grcevima na licu koje pravi - kanda jeste. Ali ne znam kakve veze to ima sa citavom radnjom. Milsim da ni Picolato ne zna.
Sve u svemu - bas sam razocaran...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari