Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stancovanje se WD dokle god ima gledanost, mozda prestignu i Supernatural :d

Ako budu pratili strip, sledeća sezona će biti puna novih zanimljivih likova i događaja... Ceo ritam bi trebalo da se promeni.

WD bas i ne prati strip ali bez Negana ne mogu dalje.

Prati njihov put, ne prate bas sve dogadjaje, ali to je to. Mada, mene je i strip smorio, jeste dosta brzi, ali i tamo se sve vrti jedno te isto. Nadju skloniste, izgube, pogube se, nadju se, nadju malo vece skloniste skloniste, izgube,... Jedino je prva sezona, meni, bila dobra, ovo sve do sada je moglo u jednu sezonu da se smesti. Veliki brat sa zombijima. ( :

Negan se čeka, ali sad nešto čitam da bi Negana mogli da ubace tek pred kraj sezone ili početak 7. A ova sezona samo Hilltop.
:-devil-:
1.jpg

Izlazi i spin off.
Fear of the Walking Dead.
Od nje ocekujem vise

Pa prati okvirno lokacije i Rika ostali likovi su drugaciji (rambo domacica) ili su u seriji zivi a u stripu mrtvi. Imaju oni materijala za jos par sezona samo je pitanje da li ce uopste neko gledati do tad 😀

Ma moze ovako u nedogled, i serija i strip, samo sto je pocelo da smara (bar mene) vec posle prve sezone. U stripu sam (jos pre 3-4 godine) dosao do dela koji bi trebao da bude u sledecoj sezoni i prestao, jedno te isto. Pride je strip barem 100x dinamicniji bez preterivanja, bukvalno ima delova gde su par stranica stripa cela sezona u seriji..

Iskreno, ja se retko čega sećam iz prošle sezone. Malo po terminalu i lovce kanibale i to je to... ne znam ni da li to bilo u prošloj ili pretprošloj sezoni.

Vidim po netu da je kritika na nož dočekala TD, ne znam samo šta su očekivali, ovo za sada mi deluje sasvim korektno.

Neće ovo biti tako loše leto barem što se tiče serija, Under the Dome je počela treća sezona, Dark matter je gledivo, dijalozi nisu
bog zna šta, i likovi su malo više kliše standardni, dosta toga je uzeto od sličnih serija tog žanra tipa Firefly, ako išta barem čekam
da saznam šta se krije iza onih vrata. :d

Jedno pitanje, vidim da će krenuti sada i druga sezona The Strain, nisam gledao ni prvu sezonu, jel vredi baciti pogled na to?
Ne bih se složio sa John Cena, The Strain sezona 1 je po meni bila odlična, naravno za nekog ko voli vampires tematiku. Po meni vredi odgledati, iscekujem drugu sezonu.
Under the Dome sam skinuo prvu epizodu sezone 3, nisam jos odgledao, do sada mi je bila skroz ok.

Poslednja izmena:
WD bas i ne prati strip ali bez Negana ne mogu dalje.

Taj deo će biti genijalan, i ne bi trebali da ga menjaju u odnosu na strip. Meni je zanimljivo kako je u 5-oj sezoni deo sa Aleksandrijom gotovo prekopiran iz stripova. Naravno, ako se izuzme razlika u likovima. Meni se u seriji još jedino sviđa Carol, od likova. U stripu je potpuno bezvezan lik npr. A Andreu su u seriji uništili. Generalno, strip je nekoliko klasa iznad serije.

zavrsam The Wire polako jos par epizoda, sta da gledam sledece a da bude u tom rangu? Kakva je serija Peaky Blinders ?

Dobri su Blindersi, nije The Wire ili BB kvalitet ali su gledljivi

Ako mene pitaš, ništa nije u tom rangu.

Mogu da priđu Oz i True detective.

Od drugih tematika, Six feet under.

zavrsam The Wire polako jos par epizoda, sta da gledam sledece a da bude u tom rangu? Kakva je serija Peaky Blinders ?

nista :d sto kaze nickname nista nije u rangu breaking bad i wire.

peaky blinders je dobra serija, svakako preporuka za gledanje.

ja se spremam da gledam Sherlocka, hteo sam Homicide, ali cu da odmorim malo od Baltimora.

danas sam zavrsio Outlander http://www.imdb.com/title/tt3006802/
simpaticna serija. gluma bas dobra, sta bi se ocekivalo od Britanaca. radnja onako, da ste zaljubljeni tinejdzer/ka sekli biste vene, ovako je tu i tamo-okej. ima nekih scena koje su skroz neobicne i sa neocekivanim raspletom, to mi se svidelo.

zbog glavne glumice 7/10, inace manje 😀

Poslednja izmena:
Pustena zadnja epizoda Top Gear-a sa Clarksonom. Downloading....

Pustena zadnja epizoda Top Gear-a sa Clarksonom. Downloading....

Bice maltene ista serija na drugom kanalu, i Clarkson i drugi ce je voditi 🙂
Mozda pocetni budzet nece biti isti, ali ubrzo ce postici istu cifru.

Veoma razocaravajuce objasnjenje sta se dogodilo glavnom protagonisti serije Falling skies na kraju cetvrte sezone.

Steta za top gear.. Nije top gear samo njih troje, vec i producenti, kamermani itd.. Videcemo sta ce se izroditi.

True Detective S02 - objašnjava!
Kamera, ambijent, ... Vjerovatno imamo najbolju seriju ove godine.

Suits sezona 5 -

neko smanjio budzet .. ? previse losih stvari, ali previse.

Kamera deluje kao iz boljeg zivota, Mike-ova frizura je jednostavno nesto najodvratnije na svetu, poprilicno sam siguran da advokat iz Menhetna ne moze da fura Dzerzi shor frizuru, a u par navrata snimanje je delovalo kao da je neki error cut, kao da su zadrzali pogresan take i ostavili u seriji.

cudno nesto ..

Uspeo sam da preguram prvu sezonu Stargate SG-1, sada sam već na polovini druge. Serija počinje da bude sve zanimljivija od recimo polovine prve sezone. Jeste u nekim trenucima jako naivna, ali pređe se nekako preko toga, bitno je da ubije vreme i da je sve zanimljivija.

Suits sezona 5 -

neko smanjio budzet .. ? previse losih stvari, ali previse.

Kamera deluje kao iz boljeg zivota, Mike-ova frizura je jednostavno nesto najodvratnije na svetu, poprilicno sam siguran da advokat iz Menhetna ne moze da fura Dzerzi shor frizuru, a u par navrata snimanje je delovalo kao da je neki error cut, kao da su zadrzali pogresan take i ostavili u seriji.

cudno nesto ..

Ponestalo im je ideja i zato je sad serija presla u sapunicu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno