vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Ne znam da li je vec bilo... The Walking Dead Season 6 Is Canceled?
Nismo mi te sreće ...
Ne znam da li je vec bilo... The Walking Dead Season 6 Is Canceled?
Slažem se da Matt Dillon mozda nije najbolji izbor za glavnu ulogu ali njegovi izrazi lica u trenucima zbunjenosti ili izgubljenosti su zaista neprocenjivi [emoji1]Mene smara ovaj Wayward Pines. Sporo mi nesto plus Mat Dilon mi je totalno antipatican kao glavni akter
Ne bih se složio sa John Cena, The Strain sezona 1 je po meni bila odlična, naravno za nekog ko voli vampires tematiku. Po meni vredi odgledati, iscekujem drugu sezonu.Vidim po netu da je kritika na nož dočekala TD, ne znam samo šta su očekivali, ovo za sada mi deluje sasvim korektno.
Neće ovo biti tako loše leto barem što se tiče serija, Under the Dome je počela treća sezona, Dark matter je gledivo, dijalozi nisu
bog zna šta, i likovi su malo više kliše standardni, dosta toga je uzeto od sličnih serija tog žanra tipa Firefly, ako išta barem čekam
da saznam šta se krije iza onih vrata. :d
Jedno pitanje, vidim da će krenuti sada i druga sezona The Strain, nisam gledao ni prvu sezonu, jel vredi baciti pogled na to?
WD bas i ne prati strip ali bez Negana ne mogu dalje.
Kakva je serija Peaky Blinders ?
zavrsam The Wire polako jos par epizoda, sta da gledam sledece a da bude u tom rangu? Kakva je serija Peaky Blinders ?
zavrsam The Wire polako jos par epizoda, sta da gledam sledece a da bude u tom rangu? Kakva je serija Peaky Blinders ?
Pustena zadnja epizoda Top Gear-a sa Clarksonom. Downloading....
Veoma razocaravajuce objasnjenje sta se dogodilo glavnom protagonisti serije Falling skies na kraju cetvrte sezone.
Suits sezona 5 -
neko smanjio budzet .. ? previse losih stvari, ali previse.
Kamera deluje kao iz boljeg zivota, Mike-ova frizura je jednostavno nesto najodvratnije na svetu, poprilicno sam siguran da advokat iz Menhetna ne moze da fura Dzerzi shor frizuru, a u par navrata snimanje je delovalo kao da je neki error cut, kao da su zadrzali pogresan take i ostavili u seriji.
cudno nesto ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari