umart
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.11.2013
- Poena
- 350
Elementary 10/10
Breaking Bad 9/10.
mislim,postujem ja svakog,o ukusima ne vredi raspravljati itd ali stara mu majka. 🙂
Elementary 10/10
Breaking Bad 9/10.
Supernatural 9/10
The Blacklist 8/10
Game of Thrones 8/10
Arrow 9/10
Chicago PD 9/10
Banshee 8/10
CSI Cyber 9/10
Criminal Minds 9/10
Defiance 8/10
Elementary 10/10
Helix 7/10
Justified 8/10
Low Winter Sun 9/10
Agents of SHIELD 8/10
Agent Carter 8/10
NCIS/LA/New Orleans 8/10
Hemlock Grove 7/10
Z Nation 8/10
The Walking Dead 8/10
Breaking Bad 9/10
Dexter 9/10
....
Odgledao sve, ovo su neke moje ocene. Ima još serija prilično koje sam uspeo da odgledam ali bilo bi previše za jedan post [emoji1]
CSI Cyber mi se prvenstvo svideo zbog ideje i glumaca, manje zbog same izvedbe. Inace sam ljubitelj CSI franšize i na to gledam kao zabavu, ne tražeći dlaku u jajetu i mereci sta je realno a šta nije. Ok, razumem da se nekome to ne sviđa, i može slobodno da da svoju ocenu i komentar, ali kritikovati tudji ukus je u najmanju ruku neumesno. Serije gledam već godinama unazad u slobodno vreme i nisam vezan za TV ili komp da bih ih gledao, verovatno zato sam i uspeo da ih odgledam dosta. Kao sto reče forum1nick, generalno volim serije i pratim nekoliko istovremeno. Evo sinoć sam počeo da gledam Fortitude S01, a uporedo gledam i Criminal Minds, NCIS/LA/NO, GoT, i još neke. Imao sam utisak da je ova tema i namenjena ljubiteljima serija, ali par komentara upućuju na zaključak da je zanimljivije komentarisati tudji ukus nego same serije.
Sense 8Kako se zove jedna od novijih serija gde je grupa razlicitih ljudi iz celog sveta povezano i mogu da kontrolisu jedni druge i komuniciraju?
Jedna od scena iz trejlera je neka riba bokserka koja se bije u ringu kod sebe i pomaze liku sa strane u isto vreme.
Moze li neko da mi objasni foru sa vremenom i starenjem u pines ? Nikako da pohvatam to 🙂
Aha. Mislio sam da je otkriveno kroz neke skrivene znake u samoj seriji a da ih ja nisam pohvatao 🙂 nista onda,gledam i dalje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari