Bice bar 4.Ima već treća. Doduše koliko vidim nisu u HD-u procurele epizode. Sačekaću redovno emitovanje večeras i HD snimak, neću da kvarim doživljaj. Predugo sam čekao pa mogu još malo da sačekam.![]()
Ja ne mogu da nadjem od Strele te dve leak-ovane epizode .. ? gde ste vi to nasli ?
A ko je uopšte pomenuo Arrow? Ako si mislio na komentar "serija koja najviše kida" onda si malo omašio jer se pod tim svakako nije mislilo na strelu...
The episodes that were posted online thus far are in standard-definition (SD) quality. Interestingly, some commenters note that they rather wait until HD copies become available, as they are used to watching the show in a better resolution.
Pojavile su se prve 4 epizode Game of Thrones!:d
Jos samo kad ukapirate koliko je prica promenjena u ovoj novoj sezoni GOT-a u odnosu na knjige i koliko je sjajnih glavnih likova izbaceno da bi izmedju ostalog Deneris dobila veci screen time...
Nisam citao knjige pa ne mogu nesto argumentovano da komentarisem ali to da opasno skrecu u odnosu na knjige je bilo evidentno jos tokom S04 pa i ranije, barem kod ovih Youtubera koje ja pratim...
Ciji seksipil?
Iskreno, sta je bitno koliko je izmenjena? Crvenkapa i "Snezana i 7 Tywina" nisu se cak ni zavrsile ovako kako ih znamo sada![]()
Pa koliko puta se skinula kalisi do sada... Sta mislis zasto amerikanci kukaju neprestano kako Deneris zasluzuje mnogo vise vremena na ekranu na ustrb "dosadnih" spletki i prica iz Vesterosa. Od svih likova ona ima najveci rejting
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari