Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nova godina stigla ranije. Procurele prve 2 epizode serije koja najvise kida :D
Suska se da ce jos 2 biti dostupne sutra.

Poslednja izmena:
Ima već treća. Doduše koliko vidim nisu u HD-u procurele epizode. Sačekaću redovno emitovanje večeras i HD snimak, neću da kvarim doživljaj. Predugo sam čekao pa mogu još malo da sačekam. :)

Ima već treća. Doduše koliko vidim nisu u HD-u procurele epizode. Sačekaću redovno emitovanje večeras i HD snimak, neću da kvarim doživljaj. Predugo sam čekao pa mogu još malo da sačekam. :)
Bice bar 4.
I ako gledam na telefonu na 5 inca, cekam hd.

Gleda li na ovom forumu neko serije što se emituju na Fox-u,Fox life? Komedije The Exes( Bivši),Devious Maids(Opake služavke),Coguar town,šta mislite o tim serijama? Vredi li to gledati,ili nešto dr.na tim kanalima?

Poslednja izmena:
Ako ima Cougar Town i Exes, cudilo bi me ;) Fox kod nas uzima skoro sve serije koje su otkazane (iako su neke bile dobre), jer ih dobija jeftino, ali nemaju nikakav kraj.

Exes i Cougar Town su dobre serije (meni vise lezi Exes, ali i Cougar Town ima svoje cari). Jedino je pitanje da li emituju nesto sadasdnje, ili tipicno za Fox, najmatorije.
Cougar Town se inacce zavrsio pocetkom aprila, zadnja (6.) sezona. Moze se pratiti i nasumicna epizoda, ali The Exes ne bas.

Fox Crime i Fox Life su imali sve serije koje su otkazane ili su samo ranije sezone prikazivali, pa sam otkacio da gledam bilo sta na njima.
Fox Comedy nisam imao dok sam imao TV, moguce je i da su se promenili dosta. Svidjao mi se izbor serija, cak i neke otkazane su realno bile odlicne (nisu zaradjivale ocigledno), ali uvek su vrteli iste epizode (kada se otkaze posle prve sezone, nema nista drugo...), matore sezone samo... tako da sam prestao da pratim bilo sta.

Poslednja izmena:
Odbijaju da puste Firefly, iako furaju tu foru sa otkazanim seijama. Mada FF ima kakav-takav završetak, pa im to možda i nije zanimljivo. Oni vole samo te pointless serije da puštaju :D
Eno sad im kreće i onaj raspad The Strain.

Aha, znaci The Strain nece biti nastavljen :D

Firefly je trazen, izgleda, verovatno ga ne dobijaju jeftino, pa zato nece. Mozda i te stare serije dobijaju dzaba cak :)

Pa na svim kanalima koji se emituju u Srbiji se u najbolju ruku emituju neke prosecne strane serije. A realno sto bi se i cimali da placaju neke vrhunske serije, kada kod nas najvecu gledanost ostvaruju ove serije za siroke narodne mase sto se emituju na pinku i prvoj u udarnim terminima ;).

Game of Thrones nastavlja da kida, prema očekivanjima. Fala nepoznatom donatoru na prve četiri epizode, keep it that way...

Skoro pola sezone se odjednom pojavilo!;)Gde je 4,tu su i ostalih 6!Neka i njih "leakuju" pa da smo mirni.:D

Ja ne mogu da nadjem od Strele te dve leak-ovane epizode .. ? gde ste vi to nasli ?

Ja ću Daredevila lagano, a GOT ne gledam bez 1080p verzije od 5GB po epizodi. Uvek se dan kasnije pojavi verzija koju je neko ripovao sa satelita. Ove leak-ovane su SD koliko vidim po naslovu.

A ko je uopšte pomenuo Arrow? Ako si mislio na komentar "serija koja najviše kida" onda si malo omašio jer se pod tim svakako nije mislilo na strelu...

Nije jedini. Ja sam po "kidanju" prvo pomislio Arrow. Ali kasnije vidim da je GoT. Inače, nije u redu tako pisati. Zna se valjda koja je jedina serija koja zaista "kida" :D

Ono što jest - za sve ostale se još ponešto i kaže jedino je Arrow "pokid'o" i tu mu dođe kraj... [emoji14]

Naravno da nema, kada jos nije bila danas na HBO :D

Jos samo kad ukapirate koliko je prica promenjena u ovoj novoj sezoni GOT-a u odnosu na knjige i koliko je sjajnih glavnih likova izbaceno da bi izmedju ostalog Deneris dobila veci screen time...

Jos samo kad ukapirate koliko je prica promenjena u ovoj novoj sezoni GOT-a u odnosu na knjige i koliko je sjajnih glavnih likova izbaceno da bi izmedju ostalog Deneris dobila veci screen time...

Nisam citao knjige pa ne mogu nesto argumentovano da komentarisem ali to da opasno skrecu u odnosu na knjige je bilo evidentno jos tokom S04 pa i ranije, barem kod ovih Youtubera koje ja pratim...

Poslednja izmena:
Razlog zbog kog mi se ova stoga baš nešto i ne gleda stopostotno a zbog kog mi prethodne sezone nisu pokidale...

Nisam citao knjige pa ne mogu nesto argumentovano da komentarisem ali to da opasno skrecu u odnosu na knjige je bilo evidentno jos tokom S04 pa i ranije, barem kod ovih Youtubera koje ja pratim...

Nisu do sad radili toliko drasticnu promenu price kao za ovu sezonu gde su izbacili glavne likove od kojih pojedini imaju sjajnu pricu ai i ozbiljni su pretendenti za presto. Publika je trazila vise Deneris koja zaista nije nista posebno ali seksipil valjda ima veci uticaj na tv ekranu nego u knjigama a i Martin kasni sa pisanjem knjiga pa je to zajedno razlog sto ce ova sezona biti znatno drugacija od knjiga koje su na redu za obradjivanje.

Greh je menjati ovako napisanu pricu pogotovo kad imas kesa da odradis kako treba, okrene mi se zeludac svaki put kad vidim da je produkcija izmislila nesto novo na ustrb onoga sto je napisano.

Poslednja izmena:
Ciji seksipil? :D
Iskreno, sta je bitno koliko je izmenjena? Crvenkapa i "Snezana i 7 Tywina" nisu se cak ni zavrsile ovako kako ih znamo sada :)

Ciji seksipil? :D
Iskreno, sta je bitno koliko je izmenjena? Crvenkapa i "Snezana i 7 Tywina" nisu se cak ni zavrsile ovako kako ih znamo sada :)

Pa koliko puta se skinula kalisi do sada... Sta mislis zasto amerikanci kukaju neprestano kako Deneris zasluzuje mnogo vise vremena na ekranu na ustrb "dosadnih" spletki i prica iz Vesterosa. Od svih likova ona ima najveci rejting

Pa koliko puta se skinula kalisi do sada... Sta mislis zasto amerikanci kukaju neprestano kako Deneris zasluzuje mnogo vise vremena na ekranu na ustrb "dosadnih" spletki i prica iz Vesterosa. Od svih likova ona ima najveci rejting

Kalisi vise nece da se skida, rekla bese Emilija Klark da sta smo videli-videli smo... :d

Odgledao i ja ove prve dve epizode Daredevil-a, i deluje mi bas obecavajuca serija. Dosta je mracnija i brutalnija u odnosu na ove druge Marvelove serije (Arrow, Flash).

Samo sto te dve nisu Marvel serije. ( :

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno