Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citao sam negde da je klarkson imao odredjen % prava na brend Top gear, otud oni specijali van emisije The Perfect Road Trip itd ali je 2012 prodao svoja prava bbcju za neke ludilo pare i time postao samo obican zaposlen.
A Hamond i Mej nece raditi bez Klarksona.

Nadam se prebacivanju na neku drugu televiziju ili mrezu (Netflix?) ko ima slican budzet BCC-u.. Samo ja i dalje ne znam sto se o TG-u pricalo u ovoj temi..

Iron Man - odlicna epizoda... pardon htedoh reci Arrow.
Suicide squad rides again
Sto se tice Raya, jasno je da treba da leti iz Arrow-a, bilo bi zanimljivo upariti ga s Flashom kad dobije moci, ali opet serija se zove The Flash, tako da mozda zasebnu seriju ali bilo bi previse od CWa.

Odlična epizoda Arrow.
Najbolji flashback ove sezone.

Suicde squad svi briljirali,Deathshot i Cupid posebno.
Atom dobio batine

Lepo zakuvajaju,neka samo tako nastave!!!

Odlična epizoda Arrow.
Najbolji flashback ove sezone.

Suicde squad svi briljirali,Deathshot i Cupid posebno.
Atom dobio batine

Lepo zakuvajaju,neka samo tako nastave!!!

Flashback - Pripremaju teren za H.I.V.E.
According to David Ramsey, who plays John Diggle on the series, H.I.V.E. will be antagonists and have a larger presence in the series' fourth season.

Konacno epizoda sa vise akcije a manje kuknjave 🙂

CSI Cyber - mozda i bude nesto od serije, nije bog zna sta, ali ce biti dobra da popuni praznine zavrsenih serija. Zanimljivo je da na pocetku svake epizode postave definiciju nekog cyber napada (npr. Phising, itd..).

Poslednja izmena:
Ovo se danas pojavilo na netu.
Mislim da je iz sezonskog finala The Flash.
Sad je jasno zasto se Arrow zavrsava ranije jednu nedelju.Da bi finale The flash bio crosover

06e4b3ac162af286de0a30d17859dd78.jpg

Arrow,The Flash i Firestorm vs Reverse Flash
Nego mi Oliver čudno obučen.

zanimljivo je da harison

ne nosi head mask od reverse flash odela. Kapiram da su zbrzali sa otkrivanjem njegovog identiteta pre kraja prve sezone, tako da ce ubuduce "star labs" ocigledno imati drugaciji sastav, jer mi je manje verovatno da ce ostati samo Sisko i Kejtlin

Powers iza koga stoji Sony pictures, polako baca sve više svetla na sebe... Ovo je jedna od onih arhaičnih jeftinih serija koje su toliko proste da su zapravo dobre. Podseća me na neke serije iz 90tih, sve u svemu zanimljivo barem za sada...

I ja odgledao pilota na ps4 i deluje onako Fringe wannabe i to nije uopste lose.

Poceli su opasno da komplikuju vikinge i mnogo toga iz proslih episoda ostaje nedoreceno i smuljano i kao da se jos vise zaglibljuju..ako ovako nastave ima da batalim.
Pa komplikuju jer se blizi kraju i moraju da razvuku na sto vise sezona ono sto je neminovno.

Vrlo zamljiva epizoda nisam ocekivao onakav kraj.Inace potrvrdjeno je da se snima cetvrta sezona.

Pa i nije bas da se blizi kraj, po legendi/istoriji, Ragnar je imao jos pohoda. Verujem da ce da obuhvate i kasniju avanturu sinova. Ima tu mesta bar za jos dve dobre sezone.

Barem jedna sezona o napadu na Pariz i barem jedna o smrti i kasnijoj osveti klinaca.

Meni je i dalje odlicna serija.

Pa i nije bas da se blizi kraj, po legendi/istoriji, Ragnar je imao jos pohoda. Verujem da ce da obuhvate i kasniju avanturu sinova. Ima tu mesta bar za jos dve dobre sezone.

Barem jedna sezona o napadu na Pariz i barem jedna o smrti i kasnijoj osveti klinaca.

Meni je i dalje odlicna serija.

Ne verujem da ce se baviti njegovom decom vec da ce stati gde staje i legenda o Ragnaru.

Ne verujem da ce se baviti njegovom decom vec da ce stati gde staje i legenda o Ragnaru.
Pa legenda i staje kad su ga deca osvetila
Napad Velike Armije-tako je u istoriji poznat invazija Vikinga na Englesku.Zauzimaju York,osnivaju kraljevinu York koja je opstala 200 godina i spaljuju celu Englesku tj preostala 3 kraljevstva koja su tada postojala

Pa legenda i staje kad su ga deca osvetila
Napad Velike Armije-tako je u istoriji poznat invazija Vikinga na Englesku.Zauzimaju York,osnivaju kraljevinu York koja je opstala 200 godina i spaljuju celu Englesku tj preostala 3 kraljevstva koja su tada postojala

Kraj legende je
Kad onaj kralj Elija baca Ragnara u jamu sa zmijama. Posle toga sledi invazija njegovih sinova koja nije legenda nego stvarni dogadjaj. Tako bar ja mislim ali videcemo

Ti dogadjaji su usko vezani za pricu koja bi bila nedovrsena ako se i oni, barem ukratko, ne opisu. Pride, Ragnar je glavni lik (mozda bolje, jedan od), ali se serija zove Vikinzi. ( :

Poslednja izmena:
Tesko da ce serija opstati bez glavnog lika.

Ja bi voleo da prate desavanja posle ragnara ali to je sama prica za sebe i mnogo zahtevnija stvar za snimiti.

Bosch - dobar, malo old school detektiva u moru sajber mega giga pandurskih serija.

Twd - ovo postoje bezobrazluk
Umesto sto su produzili epizodu za 15min, mogli su da je skrate za toliko. Klasika sve zanimljivo strpaju u 10 poslednjih min u sezoni. Ali tih zadnjih 10 min su bili fenomenalni.

TWD
Ono ok zavrsetak sezone, ali zar nije trebalo da traje 90min kao sto su reklamirali ili sam ja nesto istripovao?
Rick je cale! Bez njega ne bi preziveli 2 dana.

Neverovatno! I na faceu objavljuju pre 15min ovu sliku, a epizoda traje 65min!

Prilozi

• twd.jpg
    twd.jpg
    98.9 KB · Pregleda: 251
Poslednja izmena:
Ma vidim sad u komentarima, koji false advertajzing! 😀
BTW opet su drasticno promenili neke stvari u odnosu na strip.

Meni ostalo još 3 epizode do kraja druge sezone - lepo su zakuvali 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno