Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, dao sam par epizoda priliku. Napravio pauzu i pogledao neku kasniju.
Nije mi smešna.

Moja greska ima 8 epizoda ne znam sta mi bi. Pogledaj je dobra je.
ok. skida se...

Nemoj da gubis vreme. Gledao sam i razocarao se s obzirom na preporuke. Posebno mi se nije svideo kraj serije. Bolje gledaj nesto drugo.

već sam sve našao i skida se :/ ... probaću sad pa šta bude.

Poslednja izmena:
sve okej,nekom moze da se svidja nekom ne,ali to nije kraj serije.u principu lako je,ko voli King-a svidece mu se,ko ne,nece.zamislite malo kvaliteniji Haven u svakom smislu u francuskoj izvedbi i to vam je to.

Poslednja izmena:
Daj mu sansu a tih 8 epizoda mozes da pogledas za cas.
Sto se tice kraja kad pogledas javi se da malo prodiskutujemo 🙂

Poslednja izmena:
Odlična 11 epizoda TWD.
Sreća pa nije kraj sezone. 🙂

Zadnje tri sezone TWD završava bez ikakavog cliffhangera. Slažem se da je epizoda bila bolja od ostalih, ali i dalje je to nula naspram prve sezone.
Najgori lik - Mišonka definitivno. Mislio sam da je Tajriz, ali ipak ne. Totalna kontradiktornost iz jedne scene u drugu. Ko im je likove razrađivao c c c.
I nešto puno filozofiraju, kao neki "dubokoumni" razgovori gde kažu 2 rečenice za 5 minuta. A rečenice nemaju veze sa vezom. Ajde da je bar nešto pametno.

Poslednja izmena:
Standardna taktika za svaku visesezonsku seriju-prve dve udarne, onda filovanje i smaracina kroz celu sredinu, izmisle onda mini pauzu u toku sezone, nastavak smaracine i sezonski finale malo jaci, pa onda cekaj sledecu sezonu pola godine.Prakticno 3 i po krstene epizode po sezoni, ostalih desetak nije ni vredno gledanja.
Ja razumem da nema ideja,ili treba neku pricicu da razvuku koliko je moguce na 10-12 epizoda, ali skoro 140 brojeva stripa je izaslo, imaju materijala za 50 godina emitovanja i to jos i u slucaju da ga se slepo drze...Dok su se drzali donekle price iz stripa, kako su se blago drzali kroz prvu sezonu, serija bi sad bila odlicna, skoro pa svaku epizodu.I svaki put cim krenu nesto svoje da izmisljaju, serija pocne zesce da smara, i onda kad se oslone malo na nesto iz stripa, sama serija tada zivne i bude interesantnija...Ovako u jednom broju stripa na dvadesetak strana, se vise desi nego u celoj sezoni

Ide otprilike jedna epizoda slabije verzije dešavanja iz stripa, pa na to onda razvuku 4-5 praznih u kojima je 4/5 kao u zid da gledaš... Po stripu odma posle onih lovaca iz šume je islo ovo iz zadnje epizode.

I u matrixu se dobro pokazala mada je tada bila mladja ☺

Standardna taktika za svaku visesezonsku seriju-prve dve udarne, onda filovanje i smaracina kroz celu sredinu, izmisle onda mini pauzu u toku sezone, nastavak smaracine i sezonski finale malo jaci, pa onda cekaj sledecu sezonu pola godine.Prakticno 3 i po krstene epizode po sezoni, ostalih desetak nije ni vredno gledanja.
Ja razumem da nema ideja,ili treba neku pricicu da razvuku koliko je moguce na 10-12 epizoda, ali skoro 140 brojeva stripa je izaslo, imaju materijala za 50 godina emitovanja i to jos i u slucaju da ga se slepo drze...Dok su se drzali donekle price iz stripa, kako su se blago drzali kroz prvu sezonu, serija bi sad bila odlicna, skoro pa svaku epizodu.I svaki put cim krenu nesto svoje da izmisljaju, serija pocne zesce da smara, i onda kad se oslone malo na nesto iz stripa, sama serija tada zivne i bude interesantnija...Ovako u jednom broju stripa na dvadesetak strana, se vise desi nego u celoj sezoni

Slazem se. Da su ostali na 10-12 epizoda po sezoni manje bi bilo smaranja, i tempo bi bio brzi. Ovako u sezoni imamo 4-5 dobrih epizoda a ovo ostalo smaranje.
Na granici sam da batalim da gledam seriju, ali sve se tesim bice bolje :d

Ono sto obecava trenutno od serija (a sto pratim) je BCS i Hanibal, ovo ostalo je bar za klasu losije.

meni je hannibal veliko razocarenje,sve je tu,kasting (vecim delom doduse),budzet,premisa,fotografija,donekle i rezija,ali scenarij je uzas,taman je tu negde sa soap opera delom TWD-a.

ne vidim gde su razlike,iskreno,malo je ubrzano,par 'ajde da kazem kompleksnijih karaktera ubacenih,i to je sve.zamisli samo da je slabiji kasting,mislim da ce ti se sve onda samo objasniti. 🙂 kao sto sam rekao pre,nije cak ni u tome problem,problem je sto serija pokusava da bude ozbiljnija nego sto su dometi scenarija.

Hanibal je sjajna serija.

U nedostatku sitkoma, počeo sam da gledam seriju New Girl (videh da glume ova dvojica iz Let's be Cops, pa rekoh 'ajde, daću im šansu), i u trećoj epizodi, pojavljuje se devojka, gledam nešto mi poznata.... 🙂

bscap0000.jpg

Pokid'la ?

Krenuo sam opet da gledam Person of Interest posle par meseci pauze. Stigao sam do sredine trece sezone i po meni je ovo trenutno najbolja serija na televiziji.

Gledam jos par serija. Suits je, sto bi neki ovde rekli, pokidao poslednjih par epizoda (cim su prekinuli sa Rachel vs Mike glupostima). Nadam se da cetvrta nece biti i poslednja sezona.

Arrow mi dodje za opustanje ali mi (u poslednje vreme) ozbiljno ide na... Pre svega zbog sve vise sapunjavih elemenata u trecoj sezoni. Felicity nema sa kim nije bila u seriji... Laurel i Felicity svaku epizodu zavrse u suzama... Previse patetike, druga sezona mi je bila za klasu bolja.

Arrow ok dobra je epizoda ALI
Kako to Tia zna sifru od celije gde drze cerku od onog assasina i ovi ostali... Felisiti na kraju ispasce samo jos sa Diglom nije u semi bila 😀
Grimm
Dzulijet drzi sezonu posto je postala uber heksen i nadam se da je nece izleciti jer su one 2 njene borbe zabavnije od svih u celoj sezoni

Poslednja izmena:
Arrow WTF [emoji33]

my name is Oliver Batman Quin

Da objasnim,premda se mnogi nagoveštavali da će se to možda desiti.

Cela priča iz ove sezone Arrow sa Ras al Gaul je prenesena iz stripa prva priča o susretu Batman i Ras al Gaul.

Videćemo šta će se dešavati,ali ova epizoda mi se baš svidela,nastavak je za dve nedelje,jedva čekam!!!!

Pocetak poslednje epizode Arrow je bio malo dosadan, ali su se pred kraj iskupili.

Zanima me da li ce pokazati kako funkcionise Lazarus pit, jer stalno pokazuju kako se Raz kupa, ali nema ni reci o tome kako to funkcionise.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno