vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Jel gledao neko Fortitude? Zanimljiv triler od radnje, a i odlični glumci. Onaj šerif isti Cranston ***. Amerikenjci isto odlični i u trećoj sezoni.
To bi trebao biti neki omaž za BB, pa se od nje mnogo i očekuje ☺Better Call Saul poprilicno obecava 🙂
Ja sam mislio da je serija Revolution imala iritantne likove odnosno glumce ali ovi iz The 100 ih polako sustizu stim sto je i radnja serije bila krenula u jednom momentu u pravcu spanske sapunice a sad posle odgledane 10 epizode i obzirom da je serija dobila i trecu sezonu ima da nastave da razvlace seriju do besvesti bez da ce da naprave nesto zanimljivije i napetije kao sto je bila prva sezona....
Ne znam sta je napetije toliko u ovoj sezoni...iz epizode u epizodu samo svadja i preganjanje ko je bolji od koga i natezanje kako ce i sta da se radi odnosno na ciji nacin.Apsolutno se slazem sa tobom da se ne slazemo. Druga sezona je dosta bolja od prve i napetija, likovi su dobri, i dobro su razvijeni.
Nadam se da ce imati bar 5 sezona jer materijala ima koliko hoces.
Evo za novu epizodu suits nema ni na jednom ni na drugom mestu.
TWD ozbiljno smorio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari