Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel gledao neko Fortitude? Zanimljiv triler od radnje, a i odlični glumci. Onaj šerif isti Cranston ***. Amerikenjci isto odlični i u trećoj sezoni.

Better Call Saul poprilicno obecava 🙂

Ljudi, napisacu jedan post kao omaz seriji SG-1 kada zavrsim obe (trenutno sam na 9toj SG-1 pa idem na Atlantis) jer tek iz drugog gledanja kapiram da je ovo daleeeeko najbolji SF show ikada snimljen. Al dobro, htedo da pitam nesto drugo, jer sam wikipedijom dosao do info-a da Michael shanks glumi u seriji Saving Hope. Jel neko prati .. ? valja li ista ?

Suits je opet odlican, posle par dosadnijih epizoda, makar po meni.

Pre svega jer su konacno smanjili sa patetikom izmedju Rachel i Mike. Ne znam ko mi je vise isao na zivce, Rachel iz Suits ili Felicity + Laurel kombinacija (koje liju suze svakih 5 min.) iz Arrow.

sace kraj ove sezone suits 😀

Ja sam mislio da je serija Revolution imala iritantne likove odnosno glumce ali ovi iz The 100 ih polako sustizu stim sto je i radnja serije bila krenula u jednom momentu u pravcu spanske sapunice a sad posle odgledane 10 epizode i obzirom da je serija dobila i trecu sezonu ima da nastave da razvlace seriju do besvesti bez da ce da naprave nesto zanimljivije i napetije kao sto je bila prva sezona....

Ja sam mislio da je serija Revolution imala iritantne likove odnosno glumce ali ovi iz The 100 ih polako sustizu stim sto je i radnja serije bila krenula u jednom momentu u pravcu spanske sapunice a sad posle odgledane 10 epizode i obzirom da je serija dobila i trecu sezonu ima da nastave da razvlace seriju do besvesti bez da ce da naprave nesto zanimljivije i napetije kao sto je bila prva sezona....

Apsolutno se slazem sa tobom da se ne slazemo. Druga sezona je dosta bolja od prve i napetija, likovi su dobri, i dobro su razvijeni.
Nadam se da ce imati bar 5 sezona jer materijala ima koliko hoces.

Apsolutno se slazem sa tobom da se ne slazemo. Druga sezona je dosta bolja od prve i napetija, likovi su dobri, i dobro su razvijeni.
Nadam se da ce imati bar 5 sezona jer materijala ima koliko hoces.
Ne znam sta je napetije toliko u ovoj sezoni...iz epizode u epizodu samo svadja i preganjanje ko je bolji od koga i natezanje kako ce i sta da se radi odnosno na ciji nacin.

Prva sezona je imala barem dozu misterije, kad su se tek spustili na Zemlju , istratizivanje okoline, upoznavanje sa Groundersima pa Reapersi itd itd....a ova druga sezona me podseca na nasu skupstinu gde se samo svadjaju i svako vuce na svoju stranu i nista se drugo ne desava.

Desavanja sa Finnom su razvukli kroz 4 epizode najmanje. Kao spansku seriju...

Imam osecaj da ce i ovo sada sto planiraju da urade razvlaciti do kraja sezone a rezultat toga pokazati tek u sledecoj sezoni.

Oproban recept koji WD koristi plus smaranje sa dijalozima i radnjom koja ne vodi nicemu...

Cekajuci koji dan merkaj gde ce ga pre okaciti. xD

Poslednja izmena:
Pa nije jos uvek prevedena, to rade ljudi kojima nije posao prevodjenje serija i filmova nego to obicno rade kao hobi pa treba biti strpljiv.

Poslednja izmena:
To je verovatno google translate prevod...

Heh jeste, sad sam proverio.. Uglavnom ja vecinu prevoda prvo nadjem tu, ili na podnapisima..

Kako spamuju sa tim Google translate prevodima da je to strasno, pre cu pogledati na engleskom nego na losem srpsko/hrv i tu ne mislim samo na Google translate...

Na ovim ozbiljnijim sajtovima se takvi prevodi ili ne postavljaju ili se odmah brišu - ja ne pamtim da sam skoro naleteo na neki od takvih prevoda. Mada, ko ih duže vremena skida već tačno zna ko je kakav prevodilac i čiji prevodi su kvalitetni.

steta sto su se neki od tih nasli na PT-u,inace prijevodi-online cini mi se ne pate od njih,ili bar ja jos nisam naleteo.

Ja nisam gledao nove epizode TWD u ovoj polusezoni?
Jel da se ne trudim da skidam?

zavisi koliko si zagrizen fan,ja npr jesam iako mi razum govori da su stvarno otisli predaleko,toliko sam navucen da bi gledao sat vremena kesa na vetru samo da nalepe uvodnu spicu.toboz' najavljuju neko ludilo kasnije,sad koliko im je za verovati...

TWD je ko neka vrsta droge, non stop pričam svima kako je serija smor neviđeni, a nema sile da ne gledam čim izađe nova epizoda.

zakuvalo se u zadnjoj sceni,mozda opet bude ludilo,zurka,zurka. :d

Ja sam batalio i nimalo mi nije žao i nemam neku želju da nastavim da gledam TWD a bio sam dosta zagrižen i za strip i za seriju ali me je ta dosada ubila...
Ne samo kod TWD nego kod bilo koje serije...

original.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno