D
Deleted member 2563
Guest
Kako je dobra scena, preterano 🙂
![]()
Čoveče jedi pite koji ti je? Wtf... Ne gledah...
Kako je dobra scena, preterano 🙂
![]()
Koliko bre imate godina :d
Koliko bre imate godina :d
Ili ti kako bi Balašević rekao.Dovoljno da smo prerasli igranje raznih farming simulatora.
A?? (koja je razlika 😀0Flash vs Arrow je po meni vise pokidao nego Arrow vs Flash.
Right to the point 🙂Dovoljno da smo prerasli igranje raznih farming simulatora.
Ćuti i gledaj [emoji3]
Z Nation je cistokrvni trash 🙂
Nemam pojma nikad se nisam lozio na stripove kao klinac, a tek sad posebno smesno deluje, al dobro, vecina je ocigledno preodusevljena tako da nesto sa mnom nije u redu 🙂
Nemam pojma nikad se nisam lozio na stripove kao klinac, a tek sad posebno smesno deluje, al dobro, vecina je ocigledno preodusevljena tako da nesto sa mnom nije u redu 🙂
Ja nešto ne volim Zagora, iako je rasprostranjen kod nas veoma dominantno. Pre svega što kod nas zadnjih godina, veoma malo stripova je široko dostupno.
Meni je beskrajno krivo sto jedna od najboljih stripskih mitologija, Zagor, nije nikad ekranizovana kako valja, odnosno popularizovana na bilo koji nacin da vise ljudi skapira genijalnost zagora. Sve Helingen epizode su remek-delo stripske umetnosti.

Meni je beskrajno krivo sto jedna od najboljih stripskih mitologija, Zagor, nije nikad ekranizovana kako valja, odnosno popularizovana na bilo koji nacin da vise ljudi skapira genijalnost zagora. Sve Helingen epizode su remek-delo stripske umetnosti.
Sve podjednako🙂. 30% o serijama, 30% off, 30% kako se Dark Magician istovara po random stvarima i kako mu se nista ne svidja🙂.Tema je o serijama, ne o stripovima 😀
Izvini molim te, ja nikad nisam o tome kako mi se ništa ne sviđa.Sve podjednako🙂. 30% o serijama, 30% off, 30% kako se Dark Magician istovara po random stvarima i kako mu se nista ne svidja🙂.
Bas svega po malo.
Nego, ako neko gleda Supernatural. Da li vredi pocinjati?
Sve podjednako🙂. 30% o serijama, 30% off, 30% kako se Dark Magician istovara po random stvarima i kako mu se nista ne svidja🙂.
Bas svega po malo.
Nego, ako neko gleda Supernatural. Da li vredi pocinjati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari