Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je dobra scena, preterano 🙂

tumblr_ng1amrjApz1tgcum7o1_400.gif

Čoveče jedi pite koji ti je? Wtf... Ne gledah...

Zena i ja pratimo The Affair, pored nekih momenata smaranja odlicna je serija.

Kad krenete tako, zvučite kao klinci, i to oni nezreliji.
Što bi moglo da bude dobra stvar, ali ne ostavlja takav utisak.

Nemam pojma nikad se nisam lozio na stripove kao klinac, a tek sad posebno smesno deluje, al dobro, vecina je ocigledno preodusevljena tako da nesto sa mnom nije u redu 🙂

Đubre je samo ako si očekivao seriju sa ozbiljnom notom. Z Nation je skoro pa parodija, a s obzirom da ju je radio The Asylum, sasvim je super serija. Kao što rekoh, serija je čista zaj...ncija, ne treba je gledati kao pandan TWD već kao parodiranje istog i sve će biti super 🙂.

Nemam pojma nikad se nisam lozio na stripove kao klinac, a tek sad posebno smesno deluje, al dobro, vecina je ocigledno preodusevljena tako da nesto sa mnom nije u redu 🙂

Ista situacija kod mene 😀
Nekako ne mogu da gledam serije tipa flash ili arrow - valjda to ide sa godinama...

Zadnje što sam gledao je gotham i za divno čudo serija je iznad svih mojih očekivanja !

Gotham je prilicno drugacija iako je i ona za klince pravljena. Kao i skoro sve serije danas🙁

Ja sam čitao stripove, i dalje čitam, kao što gledam i crtane i animirane filmove.
Ali i dalje ne mogu da gledam onaj teenage krš. Mada i moj ukus za stripove se vremenom promenio... Stripovi su uglavnom imali bolji ton od toga što je prikazivano na ekranu. I ne znam nijednu adaptaciju da je bila dostojna originala. Ima nekih koje su bile blizu.

Meni je beskrajno krivo sto jedna od najboljih stripskih mitologija, Zagor, nije nikad ekranizovana kako valja, odnosno popularizovana na bilo koji nacin da vise ljudi skapira genijalnost zagora. Sve Helingen epizode su remek-delo stripske umetnosti.

Ja nešto ne volim Zagora, iako je rasprostranjen kod nas veoma dominantno. Pre svega što kod nas zadnjih godina, veoma malo stripova je široko dostupno.

Nesto kvalitetno da se snimi sa Zagorom,kom.Markom, Mr. No-om,Tex Vilerom i sl. E to bih voleo da gledam.

Ja nešto ne volim Zagora, iako je rasprostranjen kod nas veoma dominantno. Pre svega što kod nas zadnjih godina, veoma malo stripova je široko dostupno.

Poplave marta, odnele mi kolekciju .. sve sto je ikad objavljeno od pocetka kod nas, sve sto je ikad Bonelli izdao od Zagora a nasi stampali. Sacuvano manje od 20% 🙁 dusevni bol je bio kao da sam se vratio iz rata u spaljeno selo.

Elem, Zagor od pocetka do kraja, uvodi mitologiju kakvu retko koji strip ima. Od cistokrvne akcije, nekih recurring momenata koji se vrate i posle 200 epizoda, pa sve do toga da je Zagor sreo Boga, odnosno Manitu-a u par navrata ali tako genijalno ostavljeno citaocu da skapira a ne da mu se namece .. genijalan strip. Onda je tu i negativac Helingen, koji sa Zagorom ima nekoliko savrsenih epizoda, sve u svemu greota za one koji ne poznaju strip a sad ne znam ni dal imaju prilike da procitaju sve.

А ванземаљци, а?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417806058847.jpg
    uploadfromtaptalk1417806058847.jpg
    265.2 KB · Pregleda: 176
Meni je beskrajno krivo sto jedna od najboljih stripskih mitologija, Zagor, nije nikad ekranizovana kako valja, odnosno popularizovana na bilo koji nacin da vise ljudi skapira genijalnost zagora. Sve Helingen epizode su remek-delo stripske umetnosti.

To bi bilo fenomenalno,
Zamisli samo ekranizaciju -Divova Dobra i Zla- kako bi to bilo fantastično...

Zagor.jpg

Mislim da su današnji klinci uskraćeni za onaj osećaj (koji sam ja imao sredinom 80 tih) kad izadje novi Zagor pa trk na trafiku da se uzme i pročita u jednom dahu.

Poslednja izmena:

Ja mastam da ce CDPR da napravi igru sa Zagorom...
Pusti snovi...

Ono što nisam uspeo kao klinac - da sakupim sve brojeve ZS i LMS, konačno sam uspeo u elektronskoj formi ali još se pamti ono iščekivanje da izađe novi broj...

Tema je o serijama, ne o stripovima 😀

Key&Pelee i treća sezona je dobra, ispalo je da sam video dosta skečeva i iz nje. Nisam primetio da je opao kvalitet, osim što Metta World News segment je potpuni promašaj, i uopšte se ne uklapa, odskače u lošem smislu.

Taj deo uopste ne kapiram ali verovatno igra Meta World Peace, igraca kosarke za kinesku asoc.kosarke. u prevodu WHO?

South Park dobar.

-Freemium destroys lives.
-I know. I lost my father to Candy Crush.

Tema je o serijama, ne o stripovima 😀
Sve podjednako🙂. 30% o serijama, 30% off, 30% kako se Dark Magician istovara po random stvarima i kako mu se nista ne svidja🙂.
Bas svega po malo.

Nego, ako neko gleda Supernatural. Da li vredi pocinjati?

^
Prve 2,3 sezone su zanimljive a posle postaje smor. Ja sam je batalio posle trece ili cetvrte.

Sve podjednako🙂. 30% o serijama, 30% off, 30% kako se Dark Magician istovara po random stvarima i kako mu se nista ne svidja🙂.
Bas svega po malo.

Izvini molim te, ja nikad nisam o tome kako mi se ništa ne sviđa.

Bas svega po malo.

Zaboravio si Jazinih 10% arrow pokidao 😀
Supernatural odlican prve 4 mozda i 5 sezona, ne secam se.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno