Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice komedija ja ponovo gledam Frasier-a.
Jedna od najboljih.

Čim dođem kući, u torrent idu Gotham, Blacklist i TBBT.

Ko voli komedije od mene preporuka za The League. Kreće i nova sezona South Park-a ove nedelje.

Ja sam zaustavio SP na 13toj sezoni kada su Stone i Parker zapravo i hteli da prestanu (stan vidi shit svugde epizoda). Ne znam da li valja nastaviti sa gledanjem i da li je kvalitet igde blizu 8-9-10 sezone.

Krenuo opet Boardwalk Empire, zadnja sezona ima da bude ekstra. Jedino sto je u ovom trenutku ostalo kvalitetno je True Detective, Walking Dead I Game of Thrones (procitao sve knjige, tako da I nije toliko iscekivanje).

Od ovih novijih komedija gledam Workaholics I Parks and Recreation.

Mislim da cu ovih dana opet pogledati ceo BSG serial :-devil-:

Krenuo opet Boardwalk Empire, zadnja sezona ima da bude ekstra. Jedino sto je u ovom trenutku ostalo kvalitetno je True Detective, Walking Dead I Game of Thrones (procitao sve knjige, tako da I nije toliko iscekivanje).

Od ovih novijih komedija gledam Workaholics I Parks and Recreation.

Mislim da cu ovih dana opet pogledati ceo BSG serial :-devil-:
Pokusavam da shvatim da l si TWD stavio u isti kos sa TD i GoT ili si greskom napisao

The Blacklist nastavlja u slicnom ritmu, tacno mi je nedostajala Keenova da ulepsa utorak 🙂

under the dome - 3/10, definitivno dropujem... zao mi je i sto sam gledao 2 sezonu.

ako se po jutru dan poznaje tj ako nastave u pravcu kojim su krenuli sa ove prve 3 epizode 5 sezone, biće čista 0 za poslednju sezonu.... 🙁
Slazem se da su ga malo razbuckali na sve strane ali mi se svidja taj raniji pristup Nukijevog odrastanja.

Gotham razbio sa prvom epizodom 🙂

Vince i Farel u 2 sezoni detektiva, bice ovo dobro...
Samo sto je Vince po meni jedan od najboljih glumaca za komedija, bice zanimljivo ubaciti ga u ovu preozbiljnu pricu.

Poslednja izmena:
Poceo The Knick i ugasio posle operacije. Nemam pojma. Ne privlaci me nesto to doba u koje se desava serija i onda necu na silu da gledam.

Ko uzme da proba The Knick, treba da preskoci prvih 10 minuta obavezno, pa da se posle vrati na njih, ili da bude spreman na to. Ili kao ja - pogledati neku random epizodu, sem prve, i onda se vratiti na prvu.

Nije fer odbaciti seriju posle operacije, stvarno su zeznuli koliko su je glupo postavili u prvih 5 minuta, i to je stvarno nesto najgore sto se moze videti ili barem u samom vrhu (ovde racunam i sve javno dostupne snimke mucenja).

Ni mene ne privlaci uopste to doba (19./20. vek generalno me uopste ne privlaci, nesto ranije manje/vise, zavisi od konrektne price), ali ovo je nesto skroz drugacije. Inspirise da se vidi trud ljudi da unaprede stvari koje danas smatramo zdravo za gotovo, koje cak rade i pocetnici doktori... nebitna je konkretna operacija, ali inspirativno je.

Pa meni jedino zanimljivo u ovim epizodama je ta operacija, i ne mogu da verujem da je to jedina scena sa tim.

Jedno pitanje.
O kakvoj se to operaciji radi,i zasto vam je toliko zanimljivo da gledate operacije ? 🙂

P.s. da li se ocekuje nastavak banshee-a ?

Poslednja izmena:
Ok je Gotham. Ocekivao sam da ce imati malo ozbiljniji ton ali dobro.
Glumacka ekipa solidna.

Ne vidim ništa strašno niti frapirajuće u toj prvoj operaciji u The Knick, kao uostalom ni u bio kojoj koja sledi...

Ko uzme da proba The Knick, treba da preskoci prvih 10 minuta obavezno, pa da se posle vrati na njih, ili da bude spreman na to. Ili kao ja - pogledati neku random epizodu, sem prve, i onda se vratiti na prvu.

Nije fer odbaciti seriju posle operacije, stvarno su zeznuli koliko su je glupo postavili u prvih 5 minuta, i to je stvarno nesto najgore sto se moze videti ili barem u samom vrhu (ovde racunam i sve javno dostupne snimke mucenja).

Ni mene ne privlaci uopste to doba (19./20. vek generalno me uopste ne privlaci, nesto ranije manje/vise, zavisi od konrektne price), ali ovo je nesto skroz drugacije. Inspirise da se vidi trud ljudi da unaprede stvari koje danas smatramo zdravo za gotovo, koje cak rade i pocetnici doktori... nebitna je konkretna operacija, ali inspirativno je.

Pazi nije se meni zgadilo. Ja volim (nije da volim u smislu obozavam kada kasape coveka) da gledam to, secam se Dr.92010 uvek gledao opusteno i gde god su bile operacije na TV-u sam gledao. Npr ja sam imao jednu jako tesku operaciju na sebi i zao mi je sto nisam gledao 🙂

Jednostavno ne znam nije mi legla serija, mozda joj dam o tom po tom u nekom trenutku opet sansu.

Ok je Gotham. Ocekivao sam da ce imati malo ozbiljniji ton ali dobro.
Glumacka ekipa solidna.

Pa od svih serija koje su baz na stripovima ima ubedljivo najmracniji ton.

Sem par scena patetike ( there will be light ) sasvim dobar pocetak serije. Imao sam neki osecaj da ce biti katastrofa... Od svih, najvise mi se svidela gluma mladog Brus Vejna.

Da li ce serija biti zanimljiva posle par epizoda zavisi od toga kako ce upotrebiti zlocince iz Batman univerzuma... Ako tu zeznu stvar, ovo ce biti jedna prosecna cop and generic bad guys TV show.

Pa od svih serija koje su baz na stripovima ima ubedljivo najmracniji ton.

Sem par scena patetike ( there will be light ) sasvim dobar pocetak serije. Imao sam neki osecaj da ce biti katastrofa... Od svih, najvise mi se svidela gluma mladog Brus Vejna.

Da li ce serija biti zanimljiva posle par epizoda zavisi od toga kako ce upotrebiti zlocince iz Batman univerzuma... Ako tu zeznu stvar, ovo ce biti jedna prosecna cop and generic bad guys TV show.

Po meni Arrow ima ozbiljniji ton. Mozda mi zbog glume koja je bila losa kod nekih glumaca (Harvey Bullock recimo) u prvoj epizodi Gotham-a se cini da je neozbiljna serija al mozda se popravi.
Makar je Gotham pilot bolji od bilo koje epizode Agents of Shield.

HBO zvanicno objavio glumce za sezonu 2 True Detective. Colin Farrell i Vince Vaughn. Colin je ok izbor ali Vince :trust:

Poslednja izmena:
Pa meni jedino zanimljivo u ovim epizodama je ta operacija, i ne mogu da verujem da je to jedina scena sa tim.

Nije jedina, ali stvarno je najteza. I nije to samo osecaj koji se smanji vremenom, jer sam ja gledao 4. pa onda 1./2./3. epizodu (totalno nasumicno, tad mi se zazelelo da vidim kakva je serija i 4. epizoda je bila aktuelna). Znaci prvo sam video lakse operacije, pa onda tek ovu najtezu, nekako je stvarno previse teska.
Martine, ti si za hirurga... totalno bezosecajan covek 😀

Ako se nekome ne svidja serija ovako, OK, ali nemojte samo zbog operacije te da odbacujete 😉

I meni isto. Odustao posle 25 minuta prve epizode koliko me serija smorila. Jel gledao ko zadnju epizodu The strain-a? Kakva očajna, urnebesna maska Drakule ili kako se već zove glavni gazda vampira. Serija iz bede propada u očaj. Ali ipak ne odustajem Guilty pleasure 🙂

Da li su to Agenti Štita digli kvalitet? 🙂 prva epizoda druge sezone pojavljije se par likova iz prvog dela Captain America.

Treba da gledas i dalje, ja sam na petoj epizodi i prica se razbija polako. Svidja mi se ta mesavina svega i svacega. 🙂

Dobar je Penny Dreadful pogotovo prve epizode ali kasnije opada kvalitet. Moglo je to mnogo bolje. Sva sreća tu je druga sezona da popravi stvari.

I meni isto. Odustao posle 25 minuta prve epizode koliko me serija smorila. Jel gledao ko zadnju epizodu The strain-a? Kakva očajna, urnebesna maska Drakule ili kako se već zove glavni gazda vampira. Serija iz bede propada u očaj. Ali ipak ne odustajem Guilty pleasure 🙂

Vidjena je maska pre koju epizodu vec 🙂 Ja sve ocekujem neku brzu pricu, ali ocigledno je da zele da pokazu neke strane likova stalno (koliko je Sethrakian zagrizen da ubije sefa recimo 🙂)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno