Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko nije gledao Rick and Morty. Gde Morty kaže da je shvatio valjda Inception, a Rick mu kaže da ne mora da se pravi da je pametan za njega (u kontekstu da zna da je glup), taj film nema nikakvog smisla.

Pogledao The Knick pilot epizodu. Odličan položaj scene operacije tj. posle 5 minuta od početka. Taman da se isfiltrira publika. Prepostavljam da ovo nije najgore što ćemo videti od operacija.

Real Humans (Akta Maniskor), ali ne mogu da nadjem titl za drugu sezonu...

Pogledao The Knick pilot epizodu. Odličan položaj scene operacije tj. posle 5 minuta od početka. Taman da se isfiltrira publika. Prepostavljam da ovo nije najgore što ćemo videti od operacija.

Za ove 4 epizode sve sto sam video je mnoooogo lakse. (sa fizicke strane; ima nekih momenata koji bi mozda psihicki smetali, ali to nema veze sa samom serijom, vec stavom prema abortusima samo)
Malo dobijam utisak da sve Irci vode Njujork tih godina 😀

The Leftovers - prva sezona vrlo dobra. Jedino mi se Pilot nije dopao, kasnije je sve bolje i bolje. Posebno izdvajam 3. i 9. epizodu.
Poređenje se Lost-om nema nikakvog smisla. Ovde ljudi jesu misteriozno nestali ali se serija ne bavi tom tematikom, nego prati psihu ljudi koji su ostali na zemlji. Likovi su odlični, gluma je izuzetna. Najintrigantnija dramska serija ove godine. Ko očekuje neki sci fi i baljezgarije sa Alienima itd. razočaraće se.

9/10

Poceo Boardwalk Empire,zadnja je sezona sto je bzvz jer mi je jedna od omiljenih serija.Dobro je pocela prva ep.

Hand of God

Tek prva (pilot) epizoda ali definitivno treba da se odgleda.
Ovo moze da ispadne vrlo zanimljivo...

Poslednja izmena:
Da li je serija uopšte pokupljena? To je deo Amazon serije pilota, pa se izabere na osnovu gledalaca.

Poslednja izmena:
Hand of God

Tek prva (pilot) epizoda ali definitivno treba da se odgleda.
Ovo moze da ispadne vrlo zanimljivo...

Kad vidim Rona Perlmana nešto mi ne deluje obećavajuće.

Neke ljude treba zaista videti u kompleksnom delu pre nego sto ga kategorisete kao glumca. Jer i oni rade za novac i ponekad idu daleko od svojih mogucnosti. Al niko od njih nije glumac za dzabe

Da,danas je izasla prva epizoda.

Da znas.

P.S. Pogledam Teen Wolf po epizodu s' vremena na vreme (smatram da prica ne postoji, povezanost je uzasna, toliko ima praznina izmedju svake dve epizode, da je to neverovatno... ali je vizuelno nekako umetnicka i lepo je gledati - imam utisak da bi isti uzitak imao i da gledam bez reci da znam sta se desava 😀). Deluje kao sapunica sa visokim budzetom 🙂

Nikad nisam seo da gledam Spartacus seriju, tako da pitam ovde, da li da gledam ili ne? 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno