Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta rade sa ovom "The Strain"? Cela epizoda = jedan trapavi dogadjaj. Trebalo je da nastave od kraja prethodne koji se interesantno završila, a ne da prepričaju celu TWD sezonu 2 na farmi u 40 minuta.

Мени је баш била добра епизода... повезивање ликова и то.

Defiance druga sezona skroz prijatno iznenadila.

Озбиљно? Ја сам једва одгледао 5 епизода у првој сезони и то само због Julie Benz.

Prva sezona je bas mucna. Ja sam je gledao iz 4 puta. Ali druga skroz skroz ok 🙂.

@ D strejn, Posle 8 epizoda, oni povezuju likove (i to ne sve), a ostala samo 1 do kraja sezone. Uveli kanuterstrajk strigoje na 6 minuta i šta dalje? Čekam sledeću sezonu da se razmašu? Nije epizoda loša sapma po sebi, ali su morali da ubace malo drugih nitova koje smo pratili.

@ D strejn, Posle 8 epizoda, oni povezuju likove (i to ne sve), a ostala samo 1 do kraja sezone. Uveli kanuterstrajk strigoje na 6 minuta i šta dalje? Čekam sledeću sezonu da se razmašu? Nije epizoda loša sapma po sebi, ali su morali da ubace malo drugih nitova koje smo pratili.

Sta pricas ostala samo 1 do kraja sezone? Ima jos 5 epizoda do kraja.

Na tv.com je nedeljama stajao redosled emitovanja po kojem je posle ove išla poslednja epizoda. Danas su dodali još jednu povrh te...

Озбиљно? Ја сам једва одгледао 5 епизода у првој сезони и то само због Julie Benz.

Ona se bas dobro uklopila u celu pozadinu, stvarno je strava (ocekivao sam da ce Jaime Murray biti jaca glumica ali je u ovoj seriji bila fuj cist!).
Cela serija mi se iskreno svidja, obe sezone (mada druga vise!), nekako je jedna od retkih gde sam uspeo da se udubim u pozadinu, tj. ceo svet... skoro uvek mi serije failuju na tom delu.

Za The Strain, ne vidim nista lose u ovoj epizodi, za ocekivati je da ce biti jedna takva (prosto zahteva se..).

Nemam predstavu kako stizem da gledam serije.
Em sto radim em sto imam zivot i pored toga uspeo sam da dodjem do broja 92.
37 zavrsenih i 55 aktivnih.

Ja ne mogu ni da nabrojim 35 serija da sam gledao+gledam ukupno! 🙂

Meni se u Strain-u jedino svidelo to što su se konačno

udružili sa onim Rusom, ili šta li je. Lik mi je inače uvek bio sinonim za trash u kojem god filmu da sam ga video i nekako taman paše ovoj seriji koja je, zasad, trash. Takođe plus što je ubio debelog. Fala bogu, najgori lik.

U pravu si potpuno za ovo u spojleru, a pogotovo za debelog. Inače po najavi na kraju epizode u sledećoj će se stvari malo brže odvijati, ova osma je bila baš kao one TWD epizode za popunjavanje minutaže.

Nemam predstavu kako stizem da gledam serije.
Em sto radim em sto imam zivot i pored toga uspeo sam da dodjem do broja 92.
37 zavrsenih i 55 aktivnih.

Evo ti si dokaz (ako je istina 😀) da se mnogo toga moze uraditi samo ako se dobro rasporedi vreme. 🙂

Jel' gleda neko The Bridge, vidim da na FOX-u ide pa me čisto interesuje vredi li čemu?

Poceo sam da gledam Under the done , pa sa obzirom koliko sam mislio da ce losa biti ja sam odusevljen.. u globalu 7/10 za prve 2 ep.

Jack(24) je jedini lik koji je preostao a da se pojavio u pilotu.
Ocekujem jos jednu poslednju sezonu od 12 epizoda, i mozda 1 film i da zavrse s tim.

Ovo je garant Chinaski pogurao :d

Savršeno za pumpanje ratia na trekerima.
Pokušao sam da gledam The Last Ship, ali ne ide. Previše stereotipno, klišeizovano i sladunjavo.

Odgledao Deadwood koji je kao i Rome jos jedna odlicna prekinuta serija iz HBO produkcije.

Deadwood je fenomenlanan. "God damn cocksuckers!"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno