RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Stvarno, "Smallville" i "Supernatural" totalno negledane i nepoznate serije.CW je pre Arrow-a bila mala televizija kablovska,nijedna serija joj nije imala milionsku gledanost....
Stvarno, "Smallville" i "Supernatural" totalno negledane i nepoznate serije.CW je pre Arrow-a bila mala televizija kablovska,nijedna serija joj nije imala milionsku gledanost....
Onda po tvoj logici GoT uopšte nevalja jer je najgledaniji 😉😎😀po ovoj logici onda svi treba da se bore za mesto u Kepping up with Kardashians jer je gledan
kao i TVDStvarno, "Smallville" i "Supernatural" totalno negledane i nepoznate serije.
![]()
ja nisam uporedio kvalitet sa gledanoscu ti si.Onda po tvoj logici GoT uopšte nevalja jer je najgledaniji 😉😎😀
Da ponovim pitanje,jel neko odgledao Forever,misljenja?Stavio sam je na listu za gledanje,vidim da je izasao pilot pre vremena.
True Detective ti je dobra ideja.
A kako je počeo da igra u svakom akcionom kršu u zadnje vreme. Rasprodao se, kao i DeNiro. Ubode tu i tamo dobru ulogu, ali većinom nešto što pre nikad ne bi radio.
Je l si ti to napisao da Katie Cassidy nije dno dna? Nadam se danje ironija ogromna u pitanjuKada smo kod glumaca koji su se rasprodali, Travolta bi bas lepo legao u True Detective, kao pozitivac, ili cak negativac (ako Nic Pizzolatto odluci da upozna negativce i njihovu perspektivu pre nego sto detektivi "otkriju" ko je ustvari negativac, kao u sezoni 1).
I da se ne lazemo, CW i sve nabrojane serije su po budzetu, glumcima i prici dno (osim Katie Cassidy podrazumeva se), sad sto nekim ucesnicima u raspravi ove serije predstavljaju sentimentalno blago (khm khm Igor :d) to je druga prica...
Ja sam Smallville gledao kad sam imao 13 godina. Tad mi je bio brutality, sad kad pogledam čudi me da sam imao tako loš ukus. Arrow sam nedavno krenuo malo da gledam, nakon hvalospeva koje sam ovde čitao, i nisam se nimalo oduševio. Možda nastavim kad baš ne bude ništa dobro na TV-u, ali evo jeseni, sad će i Homeland još malo ...
I Smallville i Arrow su solidne serije za ubijanje vremena (ali samo solidne), i neuporedive su sa sa ovim najboljim dramama. Sluze za neku instant zabavu (mozes totalno da opustis mozak :d ), nema tu neke spektakularne price i glume ali nema ni nesto boljih serija trenutno, u tom da kazem "herojskom" zanru 🙂
E sad uzmeš recimo "Killing" posle bron/broen ako nisi do sad odgledao
Forbrydelsen, ne Killing
Šta rade sa ovom "The Strain"? Cela epizoda = jedan trapavi dogadjaj. Trebalo je da nastave od kraja prethodne koji se interesantno završila, a ne da prepričaju celu TWD sezonu 2 na farmi u 40 minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari