Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
CW je pre Arrow-a bila mala televizija kablovska,nijedna serija joj nije imala milionsku gledanost....
Stvarno, "Smallville" i "Supernatural" totalno negledane i nepoznate serije.

tommy-lee-jones-header.jpg

Odgledah onaj Legends, sa Boromirom.Samo cekam kad ce da ga koknu.😀
Sta znam, limunada, al zbog njega ima smeka...barem dok jos bude u njoj.:d

Stvarno, "Smallville" i "Supernatural" totalno negledane i nepoznate serije.

tommy-lee-jones-header.jpg
kao i TVD
Onda po tvoj logici GoT uopšte nevalja jer je najgledaniji 😉😎😀
ja nisam uporedio kvalitet sa gledanoscu ti si.
Ako dosta ljudi gleda tu seriju to ne znaci da svi misli da je odlicnog kvaliteta. Ja sam 1 od ljudi koji jedva ceka novu epizodu svaki put.
Serije je veoma zanimljiva ali gluma, rezija, produkcija sve je na nivou keepig up with kardashians. koji se to glumci bore kada ni jednog ozbiljnog glumca nisam video u seriji

Gledam arrow ali dizanje serije u nebesa od strane pojedinih clanova me zasmejava

Da ponovim pitanje,jel neko odgledao Forever,misljenja?Stavio sam je na listu za gledanje,vidim da je izasao pilot pre vremena.

Osim male gluposti kako se "vraca u zivot", meni se svidja ova pilot. Taman dovoljna doza ulazenja u materije, bez preterivanja koje zamara.

True Detective ti je dobra ideja.
A kako je počeo da igra u svakom akcionom kršu u zadnje vreme. Rasprodao se, kao i DeNiro. Ubode tu i tamo dobru ulogu, ali većinom nešto što pre nikad ne bi radio.

Kada smo kod glumaca koji su se rasprodali, Travolta bi bas lepo legao u True Detective, kao pozitivac, ili cak negativac (ako Nic Pizzolatto odluci da upozna negativce i njihovu perspektivu pre nego sto detektivi "otkriju" ko je ustvari negativac, kao u sezoni 1).

I da se ne lazemo, CW i sve nabrojane serije su po budzetu, glumcima i prici dno (osim Katie Cassidy podrazumeva se), sad sto nekim ucesnicima u raspravi ove serije predstavljaju sentimentalno blago (khm khm Igor :d) to je druga prica...

Jednom djubre - drugom blago. Previse je ovde stvar ukusa da bi se pricalo o tome objektivno... Ali ljudi vole da budu u pravu, sta da se radi..

To da su malo platili glumce koji ne znaju da glume i sto razvlace svaku svoju seriju po 10+ sezona a ne znaju od druge gde su se zaputili, nisu moje misljenje, nego cinjenice. I to sam izneo objektivno (kako jeste)

Meni se Supernatural svideo, i pratio sam ga do pete sezone, i tu stao (jer meni iskreno nema poente posle toga gledati ali OVO je subjektivno misljenje).

Pricam o tome da su serije njihove produkcije za par klasa nize po kvalitetu, od recimo HBO, Showtime, pa cak i FOX-a. Uporedi recimo po kvalitetu GoT, Homeland i SoA sa gorepomenutim serijama pa ces videti ogromnu razliku po pitanju svega (produkcije, rezije, glume, price, animacije, kostimografije, itd).

Kada smo kod glumaca koji su se rasprodali, Travolta bi bas lepo legao u True Detective, kao pozitivac, ili cak negativac (ako Nic Pizzolatto odluci da upozna negativce i njihovu perspektivu pre nego sto detektivi "otkriju" ko je ustvari negativac, kao u sezoni 1).

I da se ne lazemo, CW i sve nabrojane serije su po budzetu, glumcima i prici dno (osim Katie Cassidy podrazumeva se), sad sto nekim ucesnicima u raspravi ove serije predstavljaju sentimentalno blago (khm khm Igor :d) to je druga prica...
Je l si ti to napisao da Katie Cassidy nije dno dna? Nadam se danje ironija ogromna u pitanju

Ja sam Smallville gledao kad sam imao 13 godina. Tad mi je bio brutality, sad kad pogledam čudi me da sam imao tako loš ukus. Arrow sam nedavno krenuo malo da gledam, nakon hvalospeva koje sam ovde čitao, i nisam se nimalo oduševio. Možda nastavim kad baš ne bude ništa dobro na TV-u, ali evo jeseni, sad će i Homeland još malo ...

... za True Detective bi bilo najbolje da promene rezisera, i postave nekog ko bi znao kako da pomeri atmosferu vise prema melanholicnom beznadju. Bilo je i ovde takvih pokusaja, ali po meni dosta plitko pa je ostalo neprimeceno.
Reziseri kao Herzog ili Refn bi sigurno pomerili atmosferu na visi nivo, pogotovo sa glumackom ekipom istog kalibra kao sto su bili McConaughey i Harrelson... verujem bi se i Del Toro dobro uklopio, iako je po meni vise 'light' od one dvojice.

Poslednja izmena:
Ja najmanje imam primedbu na režiju. Suptilna ali efektna. Meni je kraj užas. I nadam se da će da ima bolji sledeći put.

Kraj dosta zavisi od ugla iz kojeg se gleda na pricu... a taj ugao opet zavisi od toga kako ti je prikazano, tj. rezirano.
Kao sto sam vec napisao, za mene ovo nije bio rasplet... nije cak ni zaplet, samo uvod.

Svejedno je cela kranja scena tog dela priče. Bila loša, čak da se složim s tobom za režiju. Jer je scena bila užasna. Znam da su hteli da izvuku simbolično značenje. Ali je bilo prilično neuspešno.

... mislim da bi simboliku trebalo traziti u promenama u drustvu; nezaposlenost, socijala, poplave, prostitucija, bebe u mikrotalasnoj, meth psihopate, pokvareni policajci i politicari, i ostala trulez... A kakva se vrata otvaraju u takvom haosu i kome, to bi tek trebalo da nam prikazu.

Ostavili su neke nagovestaje u ovoj sezoni, i videcemo da li su to bile samo nebitne reference u prici o jos jednom psihopati, ili ce rasiriti pricu oko tih nagovestaja u zaplet ovom uvodu u apokalipsu.

Poslednja izmena:
Par novih serija kojima sam dao šansu :
Forever http://www.imdb.com/title/tt3487382/ - zanimljiva ideja, ima dosta prostora da se razvije priča.
Stvarno glupa stvar što je neko napomenuo pre par strana - glavni lik je besmrtan i kada umre uvek se ressurectuje u vodi... Ne znam šta se dešava kada umre u pustinji ili već negde gde nema vode u blizini 🙂
Hand of God http://www.imdb.com/title/tt3973768/?ref_=fn_al_tt_1 - meni interesantan Ron Perlman u glavnoj ulozi, prva epizoda malo konfuzna ali zanimljiva.
Intruders http://www.imdb.com/title/tt3552166/?ref_=fn_al_tt_1 - valjda od tvoraca X-files, odgledao dve epizode, nisam nešto oduševljen za sada.

Ja sam Smallville gledao kad sam imao 13 godina. Tad mi je bio brutality, sad kad pogledam čudi me da sam imao tako loš ukus. Arrow sam nedavno krenuo malo da gledam, nakon hvalospeva koje sam ovde čitao, i nisam se nimalo oduševio. Možda nastavim kad baš ne bude ništa dobro na TV-u, ali evo jeseni, sad će i Homeland još malo ...

I Smallville i Arrow su solidne serije za ubijanje vremena (ali samo solidne), i neuporedive su sa sa ovim najboljim dramama. Sluze za neku instant zabavu (mozes totalno da opustis mozak :d ), nema tu neke spektakularne price i glume ali nema ni nesto boljih serija trenutno, u tom da kazem "herojskom" zanru 🙂

Dobar bio Smallville, kad bejah ~10 godina mladji. Iz ove perspektive mi smesan.

Gotham deluje da ce biti dosta manje teenage orijentisan. Videcemo sta kazete za par meseci, pa mozda i odgledam.
Mada, ima toliko dobrih aktuelnih i zavrsenih serija, da je gledanje ovih serija baziranih na stripovima kao gubljenje vremena.
Lakse odgledati par Marvel ili DC filmova godisnje - i vise nego dovoljna "doza". :d

Poslednja izmena:
Smallville je bio Kid show prvih sezona, posle su ga zatupili kao da je neko bio na nekoj levoj "drozi", koja nece stici na ulice 😀
Mada je skoro SVE danas pravljeno ili za tinejdzere ili za malo preostalih staraca... koje su jedine dve grupe od kojih se moze zaraditi u Americi (starija ima novca, mladja ce toliko smoriti one koji imaju novca da bace an gluposti koje se reklamiraju 😀)
Tako da ni kvalitet ne moze biti ikakav 🙁 Sve sto vredi nece nesto mnogo zaraditi.

SV i SN je treablo da traju po pet sezona, ali para vrti gde razum neće...

I Smallville i Arrow su solidne serije za ubijanje vremena (ali samo solidne), i neuporedive su sa sa ovim najboljim dramama. Sluze za neku instant zabavu (mozes totalno da opustis mozak :d ), nema tu neke spektakularne price i glume ali nema ni nesto boljih serija trenutno, u tom da kazem "herojskom" zanru 🙂

Pa i takve serije su potrebne. Zvuci mi da mi neki voleli da postoje samo ozbiljne/teske drame ala true detective.
Slazem se da gluma nije na vrhunskom nivou ali nije ni potrebna da bude. Ja licno uzivam kad gledam Arrow i prihvatam serija za to sto jeste. Ne uporedjujem je sa House of Cards ili Americans.
Hvala bogu sto postoje serije svih tipova.

Zavrsio sam jutros gledanje Bron/The Bridge..

Gledao sam iz cuga, tj skinuo kompletnu sezonu i jednu za drugom gledao, tako da mi nije palo mng tesko ono razvlacenje, kao sto ce mi npr. pasti tesko kad bude krenula nova 3. sezona, pa onda kad budem morao da cekam po nedelju ili dve dana za nastavak.. Generalno serija mi se svidja, sem te cinjenice da je jako spora, nema uvek happy end i stvari koje gotive Ameri..

E sad uzmeš recimo "Killing" posle bron/broen ako nisi do sad odgledao

Na to sam i mislio. Ja odgledao i dansku i američku verziju i nije mi tolika razlika kao između bron/broen i bridge.

Šta rade sa ovom "The Strain"? Cela epizoda = jedan trapavi dogadjaj. Trebalo je da nastave od kraja prethodne koji se interesantno završila, a ne da prepričaju celu TWD sezonu 2 na farmi u 40 minuta.

Defiance druga sezona skroz prijatno iznenadila.

Šta rade sa ovom "The Strain"? Cela epizoda = jedan trapavi dogadjaj. Trebalo je da nastave od kraja prethodne koji se interesantno završila, a ne da prepričaju celu TWD sezonu 2 na farmi u 40 minuta.

Pa bre nije toliko losa nista spektalurano ali odrzava neki nivo, sasvim je OK.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno