Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas pravo nikada je nisam gledao bez prekida ali sam makar sve epizode odgledao po 2,3 puta. Znajuci sebe i da uradim kao sto se me savetovao verujem da takve emocije sa moje strane ni bi bilo.
Pa *** u glavi mi odmah flesevi emisije kada je n.bekvalac( "osoba" koja se iznajmljuje za novac od kada je punoletna pa do sada) bila u emisiji na pinku i pricala o raskidu sa ikodinovicem ,i pustla suzu.. Kamera prebacuje kadar na publiku kad ono 90 posto riba place,davi se u suzama..
Tada sam shvatio da ovaj svet nije za mene,ali.. Kao jedinka ne mogu nista promeniti. 🙁
Jeste off,ali mi se ta slika javila kada si napisao onaj prethodni post 🙂

P.s. inace i meni je ros omiljen lik u prijateljima 🙂

Poslednja izmena:
Ma Dzekson je na estrogenu izgleda 😉

Ako bilo koja epizoda ne moze da te uhvati da gledas seriju na dalje, ta serija ne valja. End of story. Ne moze neka valja, neka ne valja... mora da ima neki kontinuitet koji vredi. AKo je dobar glumac, plakace svako i da samo pogleda scenu. Ovako ispada da places zbog price, a ne zbog glume.

Ma Dzekson je na estrogenu izgleda 😉

Ako bilo koja epizoda ne moze da te uhvati da gledas seriju na dalje, ta serija ne valja. End of story. Ne moze neka valja, neka ne valja... mora da ima neki kontinuitet koji vredi. AKo je dobar glumac, plakace svako i da samo pogleda scenu. Ovako ispada da places zbog price, a ne zbog glume.

Govorio sam o build-up-u za epizodu sa raskidom (3x16), da se iz tog razloga mora gledati u kontinuitetu. Ne mozes uci u likove nijednog show-a niti jedne price ako odgledas samo klipove i isecke. Kao sto Stewie Griffin nije ni 1/4 smesan ako pre odredjene fore nisi gledao kompletan Family Guy. Nijedna jedina fora iz MASH-a ne bi bila smesna a da prvo ne znas veoma dobro ko su Hawkeye i BJ.

Čekaj, Dzeksone, ti ovde u stvari govoriš o objektivnosti?
A imaš potrebu da svake godine iznova odgledaš deset sezona Friende serije "u komadu"?

Čini li te to objektivnim?
Ili suprotno, da objektivan ne možeš biti?
Po ovome što si do sada pisao o Friends izgleda da je ovo drugo u pitanju.

Govorio sam o build-up-u za epizodu sa raskidom (3x16), da se iz tog razloga mora gledati u kontinuitetu.

Da je Schwimmer dobar glumac ne bih morao nista da gledam niti da znam pre te scene, sama scena bi morala da rasplace. To sto ti mislis drugacije znaci da ne pravis razliku izmedju dobre glume i dobre price.

Da je Schwimmer dobar glumac ne bih morao nista da gledam niti da znam pre te scene, sama scena bi morala da rasplace.

Da bih ti deskriptivno pokazao koliko si lupio ko maksim po diviziji, dacu ti najbolji primer -

seti se jednog filma koji te je rasplakao, u zivotu (nadam se da ima takvih, meni su, bar u trenutku da se saosetim sa likovima u Drustvo Mrtvih Pesnika, Patch Adams, La vita è bella, Up u onih 5 minuta, Schindlerova lista, Zelena Milja, Par trenutaka u Warrior, itd)

onda zamisli scenu koja je izazvala tolike emocije, i zapitaj se da li bi ti IŠTA znacila da scena, bez prethodnog dela filma i toka filma koji je do te scene doveo.

Dzeksone, smanji inekcije estrogena 🙂

:d :d

sad mi je jasno zasto su ti prijatelji vrh i ubedljivi..

Okej, vi ste svi macho, muskarcine, secete lukac sa otvorenim ocima, jedete zive zmije i ostalo. Ako ti Warrior nije emotivan film onda sam ja sa svojim "zenskim osecanjima" daleko manji problem, koliko je tvoj osecaj vrednosti, morala i empatije. Filmski ukus je odlican izlog necijeg karaktera i morala. Veruj mi da si mnogo vise isprozivao sebe nego mene.

Mene je recimo rastuzio kraj serije Six Feet Under , nisam bas plakao, ali mi nije bilo svejedno. Nijedna druga serija me nije nesto posebno dotakla 🙂

@ dzekson

Taj film je ok ali nista vise od toga, prehajpovan je i prepun limunada emocija, lik koji se rasplace na te scene treba da promeni endokrinologa 🙂 :d

Filmski ukus je odlican izlog necijeg karaktera i morala

Naravno, slazem se, samo je sve to zesce diskutabilno kakav ko filmski ukus ima.

Poslednja izmena:
Mene je dotakao film Seven Pounds.. I to je to,od svih filmova i serija sto sam odgledao 🙂

Ti seckas lukac zatvorenih ociju ?

Ja sam kao mali plakao uz crtice, doduse animirane serije, ali ipak emotivno sam dozivljavao.

*cough*pičkica*cough*

Stvarno mi nije bila namera da vređam ali mi naleteo na penal, učinilo mi se duhovito :d

Poslednja izmena:
Ja sam plakao kao kisa kad je RTS ukinuo Transformerse tamo negde pocetkom '90-ih....Jedva docekas nedelju, cekas podne i onda PRC!

TRI STRANE O SCHWIMMERU ?!!?

Pa moderatori, gde vam je dusa? :zgran:

Pusti ti Svimera nego jel si plakao kad je Rouz pustila zaledjenog Dzeka u titaniku ? a ?

Ma, moderatori ne mogu ni da se nateraju da procitaju sta je problem, koliko je veliki, kamoli da srede 😀

To samo govori koliko je Schwimmer genijalan glumac 😀

Nego kako vam se cini House of cards ? Vredili li gledanja i jel se zna koliko ce biti sezona ? Ne bih da zapocinjem nesto sto cu da gledam 5 godina

Ja i dan danas placem kad gledam nesto, ali jedino kad mi nestane struje. 😀

To samo govori koliko je Schwimmer genijalan glumac 😀

Ma *****alo vek! 🙂

Nego kako vam se cini House of cards ? Vredili li gledanja i jel se zna koliko ce biti sezona ? Ne bih da zapocinjem nesto sto cu da gledam 5 godina

House of cards se sledece sezone najverovatnije zavrsava (gledao sam prvobitni iz Engleske pre 20+ godina i znam kako-sta) osim ako producenti ne rese da razvodnjavaju malo.
Realno onaj od pre 20 godina je po meni bolji jer Ian Richardson jednostavno blista, dok u istoj ulozi Kevin Spejsi, iako dobar, nije toliko dobar.
Ali pogledaj obe verzije, by all means...

Ja i dan danas placem kad gledam nesto, ali jedino kad mi nestane struje. 😀

A tek kad padne internet...:shock:

Poslednja izmena:
Ja sam u Dereku pustio suzu u dve tri epizode, mislim to je vise ona knedla u grlu koja izazove i blagu suzu. Bas mi se retko to desava.. Serija je sjajna btw.
A i podrzavam igora u tome da ne mozes da banes na odsecak na yt-u, serije koju nikad nisi gledao, i kao "hajde rasplaci me za 2 minuta", smesno je uopste pomisliti da to tako sljaka..

Poslednja izmena:
To je razlika izmedju odlicne glume, i prihvatljive glume za ekran.
Pogledaj samo nastupe nekih extra glumaca u talk showovima, gde nema nikakve "uvodne price", vec direkt gluma, cesto i bez ikakve postave... e tada ko izazove suze je dobar glumac. Ovo ostalo ne zavitlavajte se.... Schwimmer je dobar glumac koliko Thomas Gibson... odlican za ekran samo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno