Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Louie je odličan. Osim što je nekako cela priča bila držanje predavanja da je trava loša. Što je više nego iritantno, naročito kada se setim epizode kad se naduva sa komšijom. Bile su dobre epizode i duže nego inače, ali je mogao malo da smanji doživljaj. Mada će da ispadne da je to stvarno bilo. Ali mi se sviđa završnica, kada ukapira da ne treba da bude licemer.

Da se vratim njegovom kolegi Bill Hicks-u: How about a positive drug story?

Sad treba da se pojavi najveći negativac iz stripa. Valjda će biti malo dinamičnija, bez uzgajanja biljki i tovljenja svinja. 😀

Orange is the New Black je počela druga sezona, odgledao sam dve epizode, malo mi je dosadnija nego prva.

Mada sam se cerekao sceni u gay sauni. I još par takvih ludorija.

Ima cela sezona da se skine. Netflix 🙂
Znam da ima. Nego mi nije do binge gledanja.

24 me užasno nervira. Svaku glupost koja se zamera seriji ponavljaju. Gomila filler gluposti. Obećali su da će to izbaciti. Ova epizoda je naročito bila neubedljiva. Stvarno ne znam kako da uživam u tome. Bolje je od osme sezone, ali to nije neki kompliment. I za četiri godine sam očekivao mnogo više.

Više para je tamo ako se snađeš. A i promena prija. Mislim shvatam ja lokal patriotizam, ali nije to odgovor. Neka čovek vidi i uživa ako može. Uvek može da se vrati u ovu meku. Koja je izvor svega što čoveku treba. Činjenica je da ovde niko nije cenjen dok se ne afirmiše negde drugde.
pa to je tuzno.. Nisam ja patriota toliki koliko me nerviraju te price o poslu dalje, naravno ne mogu da pricam nista za ameriku kada tamo nisam bio, ali recimo radio sam u Amsterdamu ali nisam bas bio toliko odusevljen.

Pa dobro i to stoji, al dok plati put i klopu smestaj tamo jos ako voli da jede tesko da ce vise zaraditi nego da je resio neka dva dobra posla ovde.

On topic: poceo sam gledati suits prve dve epizode pokidale posle malo opalo al nije lose 😉

Je l vi to o meni? Ako da, sta ja kao student mogu da radim ovde da uzmem tolke pare?
Gde ja ovde kao student mogu sa dva posla da uzimam 1000$ za nedelju dana kao tamo nemojte lupati 😀

Je l vi to o meni? Ako da, sta ja kao student mogu da radim ovde da uzmem tolke pare?
Gde ja ovde kao student mogu sa dva posla da uzimam 1000$ za nedelju dana kao tamo nemojte lupati 😀
Ja te bre podržavam. Samo napred. Javi utiske.

Daj boze, al ae kad se vratis kad oduzmes sve troskove i vratis pare koje si pozajmio uzmi sve pare prebroj podeli sa brojem meseci i iskreno nam reci koliko si zaradio, znaci samo istinu trazim. Zelim ti svu srecu, masa mojih prijatelja mi je rekla buraz bolje da smo stom isli da radimo. Bar ovi sto su bili iskreni.

I opet i da dodjem na 0. Stekao sam ogromno iskustvo,usavrsio engleski, naucio zivotne lekcije bla bla.
I proputovao sam Ameriku.
I pored svega toga sposobni ljudi vrare dosta para.
Bolje nego u srbistanu da camcim 4 meseca.
Razumem patriotizam al uvek treba gledati sopstveno dupe prvo, ****s ti patriotizam ako je tebi lose.
Necu sigurno da zivim ovde ako cu jedva skrpiti kraj s krajem za porodicu a preko moze da mi bude 5 puta bolje, onda ne vidim razlog da se ostaje.

Samo napisi koliko ti je ostalo! Sve je to ok buraz kazu ljudi imamo jednu od najjacih drzava za TURIZAM iako nemamo more imas u Srbiji da vidis svasta ako oces i znas, lepa je i Amerika nemam ja nista protiv Amera i ja bi otisao da obidjem Ameriku, a ako tako gledas dodji kod mene da bacas djubar 20 30 dana naicice dosta zivotnih lekcija i kod mene 😉 salu na stranu ako sam dobro skontao ako dodjes sa 0 dinara nisi nista pametno uradio ako familija ne moze da tinskrpi kraj s skrajem.. Necu vise da ne bi otisli u teski off!!

Kissme ti to pokusavas da sprecis odliv mozgova? Los ti princip, a i mnogo si kritican, neka covek ide ako moze, nema nista da izgubi samo mnogo da dobije. 😉

The boondocks s01e13 - super luda epizoda, videcemo kako ide dalje.

Dobro si to rekao. Izvinjavam se za sve sto sam rekao. Ocekujemo da otvoris jednu temu kad odes u Ameriku 😉

I Tesla je morao da ode...

Ima li nešto kao Rick and Morty trenutno? Mnogo mi nedostaje serija.

Topla preporuka za mini seriju fargo od 10 epizoda.

Evo počeo da gledam treću sezonu Grimm, nastavili su ok, ni bolje ni gore od 1 i 2 sezone.... Bajka, netreba očekivati ništa više od toga...

tozo brate tamo ti je 90% devojaka debelo.

Evo počeo da gledam treću sezonu Grimm, nastavili su ok, ni bolje ni gore od 1 i 2 sezone.... Bajka, netreba očekivati ništa više od toga...

Poslednje epizode treće sezone su po meni bolje od ostatka i mislim da su poboljšali kvalitet što se ne događa tako često tako da keep goin'.

Ne znam da li je spominjao neko ali Shameless US RAZBIJA koliko je dobro. Drama, dobra gluma, super zanimljivi likovi, i ne pamtim kada sam se više smejao gledajući bilo koju seriju.

Serija koja ima sve, fenomenalno u svakom smislu.

fargo mi je toliko nerealna serija da nemam reci.. svakom epizodom se sve vise i vise razocaram. ali kada je vec pratim par meseci,moram da je odgledam do kraja..
Realnost je nebitna u njoj. Hiperbolisana je namerno. ova deveta je dobra, posle par veoma slabih.

Završih prvu sezonu Hanibala i sad kad sam se navikao na "gadosti" serija mi deluje ko limunadica.
Pokušavaju da šokiraju gledaoce ali im nešto ne ide.
Videću u drugoj sezoni šta će smisliti

@NightCrawler
Za nas koji se nismo svakakvih bolestina nagledali, ima ih jos jacih u drugoj sezoni. :d
Svakako je dosta kvalitetnija druga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno